Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Mozno. Tudi sam sem ze na to pomislil pa sem potem merkal da se nisem s kaksnimi kremami v avtu mazal itd. Ampak to spet nakazuje na slabo kvaliteto materiala, saj gre za rocko katero ves cas "slatamo" pa je to bodisi s suhimi rokami ali poleti s preznojenimi, namazanimi s kremami itd. Pac meni to deluje kot slab material. Ok jest razumem, da bolj kot bos merkal dlje bojo zadeve ostale ciste in lepe ne pa da zadeva razpade ob normalni uporabi, zato ker imajo nekateri malo bolj kislo kozo... Ce recimo kaksni usnjeni sedezi lahko zdrzijo vecnost pa dobesedno na njih sedis tako pozimi kot poleti in si poleti prav tako preznojen itd. nevem zakaj nebi neka rocka mogla. Sej kot pravim verjetno so to kasneje videli in so v FL modele dali drugacen material in pa crn :). Jest osebno sem ze celo zivljenje nekadilec in ravno tako se  v avtu nikoli ni kadilo pa tudi pod stresom nisem ravno pa je kar konkretno razpadla.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa dobr alex a si ti zih da mas mazdo 6 :D. Na avto netu skoraj ne najdes ene 6ke (sploh pred FL) da ima rocko vredu.. prav tako na avto odpadu ne (baje grejo med prvimi). Je pa res da so s faceliftam bili materiali malenkost bolsi in pa volan je drug prsu :)

Po forumih imas en kup jamranja nad temi rockami in so potem delali neke DIY in barvali tisti kromasti del ali pa so jo dali preoblecti, celo neke replike so kupovali na ebayu itd. :). Se uradni servis mi je takrat ko sem za svojega iskal rekel, da so prejeli dost povprasevanja po "bunkici", ampak itq vrjetno noben ni nove original narocil za 280?.
P.S Moja sicer ni bila v tako slabem stanju kot je spodnja slika je bilo pa usnje kompletno zdelano. Kromasta ploscica je se vedno v prvotnem stanju (se nic ne lusci).

post-7623-0-03654700-1507055622_thumb.jpg

Tole je pa recimo slika iz avtoneta kjer je komplet sivo usnje od rocke razpadlo oz. ga ni vec :D

post-7623-0-41741200-1507056682.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se vedno iste hibe kot jih je imela mazda 6 prva generacija. Problem je edin to k so ti zamenjali z isto zadevo in bo cez par let spet isto. Je pa zanimivo da so ti to steli pod garancijo glede na to da gre za obrabo. No samo da si zrihtal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PayPal
Napisano

Refund dobis nazaj tako kot si placal...sepravi nazaj na kreditno kartico. Paypal ima v pogodbi napisano da imajo 30 dni casa da ti denar vrnejo nazaj, ampak bo po vsej vrjetnosti celotn proces trajal max. 7 dni. Pojdi na paypal in ce ti pise da si dobil refund na kartici pa se ne vidis zneska bo le ta viden v parih dneh :). Fora je pomoje v tem da je refund povrnjen na kreditno kartico in more to banka odobriti in nevem kaj se vse in zna malenkost dlje trajati, kot pa recimo ce bi ti vrnili na paypal racun :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda rx8 Youtube Vlogs !
Napisano

Sej si ze skor cel chrisfix :D. Jest sem isto te zicaste nastavke iz hofrja kupu morm celjusti spucat :). Zej tako kot si ti odstranil celjusti nisi nic rabil pumpat zavor. V primeru da celjusti samo odprem, pa vzamem ploscice ven jih pregledam ter malo vodila spucam in podmazem z bakreno mastjo ter vse skupaj nazaj zmontiram v takem primeru tudi ni treba pumpati zavor ? Ploscice bi iste nazaj zmontiral in kabel zavorne tekocine prav tako nebi nic odklapljal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imas usb vmesnik kjer lahko prostorocno telefoniras, predvajas glasbo preko BT ali pa preko usbja. Skatlca se lahko skrije prakticno kamor koli in tudi mikrofon je prilozen. Ce imas pa ze mikrofon in ce ima aux prikljucek ga pa enostavno samo prikljucis. Zadeva se samo za autoradio priklopi in je to to. Vse komande na volanu delujejo s katerimi prav tako lahko sprejemas in prekines klice. Kvaliteta zvoka v avtu ostane enaka. Pride pa okoli 110e- firma dension. Simpl kot pasulj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam to ti bo potem se slovenija zacarinila, ce odprejo paket. Ne razumem ravno kako so ti lahko ze zacarinili? Tudi sam konstantno narocam preko ebaya, aliexpress itd. pa vedno carino fasem ko paket prispe v slo. Seveda v primeru, ce ga odprejo in ocenijo da je vrednost paketa nad 22e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Spet je to drugacna situacija, in inteverncijsko vozilo ni moralo zaradi njega mimo in je sele potem bil prisiljen popravjalti svoje vozilo. Ce bi bil on ze v startu tako postavljen, da bi lahko interventno vozilo slo mimo pa bodisi malo cez crto odstavnega pasu mu nebi noben napisal kazni. Ker pa je resilec moral cakati in gledati kako on tm plese s sleprjem je pa logicno, da je policaju vrglo pisker in mu je napisal kazen. Konec koncev sem pa jest govoril o robnem pasu pri prehitevalnem pasu, k sta se jures in Soulman pogovarjala ali vozilo ustaviti do crte ali cez. Pod crto zakona je itq zapisano tako, da bi morali vozilo zapeljati do crte robnega pasu tako na levi kot na desni  strani in je po sredini  dovolj prostora da gre interventno vozilo nemoteno mimo....pa tudi ce imas 177m dolg sleper. Odstavni naj bi bil pa tako ali tako prazen. Vedno. Saj sem objavil shemo kako naj bi potekala razvrstitem in je tam narisan tudi tovornjak.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj iscete dlako u jajcih :D. Bistvo je da se v takem primeru folk zna razvrstiti in da gre intervencijsko vozilo lahko mimo. Zej ali je to do robnega pasu ali cez nobenga ne zanima niti ti noben nebo kazni napisal. Pac postavi se toliko kolikor se ti zdi da je potrebno. Drgac imajo pa itq vec ali manj vse avtoceste robni pas, bankina-koritnica, zascitna ograja in potem se locilni (zeleni) otok, sele nato je ponovno zascitna ograja. Prostora vec, kot dovolj za kakrsnokoli situacijo in tudi za demontazo ograje samo folk se mora pravilno postaviti. Nas jeseniski del avtoceste zna biti problematicen, ker ima odstavne nise in ne odstavnega pasu in prav tako nima locilnega zelenega otoka, ampak betonsko zascitno ograjo. Prostora je bistveno manja, ampak se intervencijsko vozilo ravno tako lahko prebije mimo, ce se folk pravilno postavi.

V praksi naj bi razvrstitev potekala tako

post-7623-0-35956000-1479459704.jpg

Odstavni pas more biti pa itq prazn.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

5 delov je. Razlika je samo ta da ima Jeremy Renner glavno vlogo pri legacy delu, Matt Damon je pa samo omenjen. Se vedno pa legacy spada pod isto serijo filmov in ni neki posebi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Potem pa mene gledajo kot ?udaka, ko zjutraj skidam hlev, razme?em steljo in name?em seno v jasli, pa pe? zakurim in sem na koncu ?isto prepoten in se grem stu?irat ter v avto in v slu?bo... In mi vsi pravijo, da sem nor in da je to garanje in da naj prodam ?vino in hi?o v hribih in naj se preselim v stanovanje, pa bom imel ve? ?asa in bom lep?e ?ivel...

:whatever:

Prav imajo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test LED luči malih suvjev
Napisano

Jest sm imel 9600 lm pa kao nova tehnologija k ma tiste proti grelne trakove tako, da ledica nerabi nobenega ventilatorcka in se ne pregreva pa je svetla bogo :D. Me pa definitivno zanima kako se bo odrezala tako, da ce se bos spomnil malo porocaj prosim :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.