Vrjetno je malo odvisno od avta do avta oz. kako dostopen je . Tudi zarnico lahko pri nekemu avtu zamenjas v eni minuti spet pri drugemu v eni uri ali pa moras na uradni servis peljati
Ce te kaj tolazi sem jest za svojega narocil gumi tepihe, kateri naj ji bili na zalogi. Cakam 3 dni nikjer maila o odpremi posiljke...no nato sem ga nasel v vsiljeni posti kjer so mi sporocili, da blaga trenutno ni na zalogi in da bo rok dobave oz. odpreme cez 10-14 dni. No po 14 dneh tepihe koncno prejmem, ampak zadnja tepiha nimata luknjic za fiksiranje. Klicem nazaj in so mi potem naknadno poslali se te adaptercke tako da morm zej z olfa nozm se luknce nardit in fiksirat. Sem pa na adaptercke cakal 3 dni . Overall tepihi so lepi
Ce bo pa slucajno do tega prislo si bos pa denar nakazu na banko pa potem placu ?? V eni uri je majstr dobu denar nakazan. Kar bo edino mogoce v prihodnosti problem, da bojo banke zacele na veliko racunati provizijo za vsako transakcijo (podjetjam jo ze) in od tega tud veliko banke poberejo tako, da sigurno nebojo nic kenslal v nasprotnem primeru bi ze.
Ravno v?eraj sem poslu?al enega poznavalca, ki je omenil, da je najslab?e kar lahko naredi? to, da kupi? bitkoine, ker je to storil tvoj sosed, ki pravi, da je ful zaslu?il. Ni ?vaka za seljaka.
Seveda alex ni samo da vlozis pa potem cakas. Treba je spremljati trg, mogoce se kaksne druge kovance kupiti itd.
Zakaj nebi mogu ? Moj sodelovec je ze marsikej kupil s telimi konji (go pro kamero-500e, potapljasko opremo itd). Izplacu si je tudi ze 3.000e pa je placal 0.90? provizije... Na alibabi lahko izberes kot placilno sredstvo, namesto paypala recimo.
Da ti ne govorim kaksno marzo imajo nasi prodajalci avtodelov. Mikro jermen sem za svoj avto dobil za 15 ? znamke bosch ali contitech pri nas pa za isti mikrojermen hocejo 35?. Isto se je zgodilo ko sem kupoval sprednjo vzmet sem jo dobil za 30? (KYB ali monroe) pri nas so pa hotl 75?! Gre za popolnoma identicne dele: ista znamka, iste karaktaristike, iste kataloske stevilke itd. in prav tako imam 2 leti pisno garancijo.
Mogoce se v vednost, da ce se znajdete v podobni situaciji oz. ste v dilemi preprosto preverite domeno spletne strani. Fake strani se ponavadi hitro odpirajo in zapirajo in imajo domeno staro par dni, tednov, mesecev...
Kaj zej tuki ni jasn. Tovornjak je falil stezo, se ustavil in hotel zapeljati rikverc, da bi zapeljal v tapravo stezo. Istocasno je pribizdil voznik osebnega avtomobila in tovornjak ga je v rikverc spestal.
Mozno. Tudi sam sem ze na to pomislil pa sem potem merkal da se nisem s kaksnimi kremami v avtu mazal itd. Ampak to spet nakazuje na slabo kvaliteto materiala, saj gre za rocko katero ves cas "slatamo" pa je to bodisi s suhimi rokami ali poleti s preznojenimi, namazanimi s kremami itd. Pac meni to deluje kot slab material. Ok jest razumem, da bolj kot bos merkal dlje bojo zadeve ostale ciste in lepe ne pa da zadeva razpade ob normalni uporabi, zato ker imajo nekateri malo bolj kislo kozo... Ce recimo kaksni usnjeni sedezi lahko zdrzijo vecnost pa dobesedno na njih sedis tako pozimi kot poleti in si poleti prav tako preznojen itd. nevem zakaj nebi neka rocka mogla. Sej kot pravim verjetno so to kasneje videli in so v FL modele dali drugacen material in pa crn . Jest osebno sem ze celo zivljenje nekadilec in ravno tako se v avtu nikoli ni kadilo pa tudi pod stresom nisem ravno pa je kar konkretno razpadla.
Pa dobr alex a si ti zih da mas mazdo 6 . Na avto netu skoraj ne najdes ene 6ke (sploh pred FL) da ima rocko vredu.. prav tako na avto odpadu ne (baje grejo med prvimi). Je pa res da so s faceliftam bili materiali malenkost bolsi in pa volan je drug prsu
Po forumih imas en kup jamranja nad temi rockami in so potem delali neke DIY in barvali tisti kromasti del ali pa so jo dali preoblecti, celo neke replike so kupovali na ebayu itd. . Se uradni servis mi je takrat ko sem za svojega iskal rekel, da so prejeli dost povprasevanja po "bunkici", ampak itq vrjetno noben ni nove original narocil za 280?. P.S Moja sicer ni bila v tako slabem stanju kot je spodnja slika je bilo pa usnje kompletno zdelano. Kromasta ploscica je se vedno v prvotnem stanju (se nic ne lusci).
Tole je pa recimo slika iz avtoneta kjer je komplet sivo usnje od rocke razpadlo oz. ga ni vec
Se vedno iste hibe kot jih je imela mazda 6 prva generacija. Problem je edin to k so ti zamenjali z isto zadevo in bo cez par let spet isto. Je pa zanimivo da so ti to steli pod garancijo glede na to da gre za obrabo. No samo da si zrihtal
Refund dobis nazaj tako kot si placal...sepravi nazaj na kreditno kartico. Paypal ima v pogodbi napisano da imajo 30 dni casa da ti denar vrnejo nazaj, ampak bo po vsej vrjetnosti celotn proces trajal max. 7 dni. Pojdi na paypal in ce ti pise da si dobil refund na kartici pa se ne vidis zneska bo le ta viden v parih dneh . Fora je pomoje v tem da je refund povrnjen na kreditno kartico in more to banka odobriti in nevem kaj se vse in zna malenkost dlje trajati, kot pa recimo ce bi ti vrnili na paypal racun
Sej si ze skor cel chrisfix . Jest sem isto te zicaste nastavke iz hofrja kupu morm celjusti spucat . Zej tako kot si ti odstranil celjusti nisi nic rabil pumpat zavor. V primeru da celjusti samo odprem, pa vzamem ploscice ven jih pregledam ter malo vodila spucam in podmazem z bakreno mastjo ter vse skupaj nazaj zmontiram v takem primeru tudi ni treba pumpati zavor ? Ploscice bi iste nazaj zmontiral in kabel zavorne tekocine prav tako nebi nic odklapljal.
Imas usb vmesnik kjer lahko prostorocno telefoniras, predvajas glasbo preko BT ali pa preko usbja. Skatlca se lahko skrije prakticno kamor koli in tudi mikrofon je prilozen. Ce imas pa ze mikrofon in ce ima aux prikljucek ga pa enostavno samo prikljucis. Zadeva se samo za autoradio priklopi in je to to. Vse komande na volanu delujejo s katerimi prav tako lahko sprejemas in prekines klice. Kvaliteta zvoka v avtu ostane enaka. Pride pa okoli 110e- firma dension. Simpl kot pasulj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani