Ne zastopm fore - hotel sem direkt poklicat in it kupit torbo, ?e le ne bi bilo treba predale? it ponjo, a ker ni cifre pa? ne morem niti poklicat, ki registrirat se pa res ne mislim zaradi tega. Se pravi nauk zgodbe; kdor ho?e nekaj prodat, je vsekakor dobrodo?lo ?e da zraven svoj kontakt, haloooo?
Se pa sicer odli?no po?utim v tem klubu in ga priporo?am ?e drugim, ?e je kdo zainteresiran za borilne ?porte, ker tok ko je pa tle folk umirjen, to je noro (2 mulca ki sta se kasneje za?ela pretepati na ulici, so jih takoj fliknil iz kluba, kar mislim da vse pove, da je zadeva na ?portni bazi).
Men je pa od ?vabov tole najbl gnusen skret - kvadratast, zanikrn, zastarel, oblikovalska katastrofa (limuzina mi je dooosti lep?a, pa tudi ni ravno lep avto, hehe).
Lupil sem mandarine in se mi je noht zapognu (stran od prsta), tako da je deloma odstopu, isto?asno pa je na ?iv meso oz. odprto rano pri?el sok mandarine, ja kok pa to PE?EEEE, dost bolj kakor ko rano razku?i? z alkoholom!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e par minut pa ne bom ve? tok ?iv?n, matr danes je bla tuki nori?nca!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani