Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Pa mislim da sem nekje zasledil, da imajo USA modeli manj?e diske ali kako ?e, nism ?ist zihr! Milje pa itak - beda. <_< Dobr da nima ?e volan na desni, hehe. :hudicek:

Eden je ?e na Avto.net, pa naj bi bil grafit sive barve, ampak ni slike. Kdo ?e danes prodaja avto brez slike, jao. :whatever:

V planu pa sva sicer mela s tem kolegom, da ?e je cena 10.000, dam jaz zraven npr. tretjino al pa neki tazga in imam pravico se vozit, kadar je on v tujini (kar je 90 % cajta), no skratka zdej je kar je in ostajam na ?rnozmajki. :punk:

P.S. - kater se pa menjalnik spla?a vzeti - tiptronic ali ro?ni? :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, cena je bila nekih 12.500, pisalo je pa za gotovino 10.990! :blush:

Se pravi trik je v bremzah, da se takoj prepozna, ker vem da enkrat si ?e govoru da USA model se NE kupuje! :D

A misli? da je zdele kej te robe na voljo iz Italije, tist ko je Jurc razlagal, da so jih davki usekal po betic? Ker to bi znal bit nakup leta potem! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S kolegom sva nameravala danes ali ju3 pogledat enega bakrenga 350Z (je bil resno zainteresiran, ob?asno bi ga pa tudi jaz vozil, mo?no da bi bil celo v moji gara?i parkiran), no oglasa ni ve? na avtonetu! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

to je blo sigurn tko ?ist spotoma, k si meu lih 10 minut odve?nga cajta :D

Men pa tele nizke temperature niso ?ist n? v?e? :angry:

Labi je ?el lan smu?at s streho dol! :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Navijam ?e zmeri za RM, gledal pa niti ne bom, naj bo kar ?e, zdele gremo za?urat k zmaji! Boste ju3 poro?ali kako je bilo! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je bil en super dan, zve?er bo pa ?e bolj, ko gremo z dru??ino orng za?urat (pijem bolj ?voh zadnje cajte in isto nameravam tudi danes), no kako bo ju3 na ?ihtu bomo pa ?e vidli! :D:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pomotoma mi je pred o?i pri?la slikca :hudicek: , pri kateri se mi hitro obudi spomin, kako me je Renold ?tihnu (kot z bajonetom) in to direktno v to?l, bemti spiralno rumeno lu?ko! :jupiii:<_<

Odkar furam Mazdojko se samo zamenja kak dotrajan del, sicer se pa le to?i LPG in ob?asno benz. :ljubezen:

post-185-1326742166_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.