RazširiKaj pa Koreja ?
Tam boš lačn.
Represija je hujša na Kitajskem, ker je informacijako podkrepljena.
Greš mimo prehoda te prepoznajo po obrazu ali hoji in dobiš - točke.
Več kot je - točk, huje je. Recimo prepoved javnega prevoza, potovanj iz države,....
Davka se res ne plača, mislim pa da je sodna taksa glede na vrednost dedovanja....
Se vidi ja. Nam ne dobavljajo, ker smo trg, ki bolj suhe avte kupuje.
Nakaže ga na pošto. Poštar pa nosi z odrezkom od ZPIZ-a.
Je pa vedno zadaj TRR, brez ne gre. Nimamo toliko gotovine, kot je fiktivnega denarja. Dolar tudi že leta ni več krit v zlatu....svet se spreminja, žal.
Razširiutorenta že par let ne uporabljam ravno zaradi tega ker je ratu požrešen in zaradi reklam.
ko si pa grafiko omenju, malo poglej radeone. so malo bolši price/performance. sploh če ne boš uporablju rayetracinga
To sem hotel citirat in nikakor ne uspem na telefonu združit.
Popravljeno od godlikeReklame se je vgasnilo v naprednih nastavitvah 😉
Tudi Azureusa/Vuze sem leta naprej uporabljal v classic mode, ne glede da so vsi bli na utorrentu.
Pač dokler deluje, ne vem zakaj bi šel na hipe robo.
Tudi jaz nisem torrentov zmes vsaj 1 leto vžgal.
Grafika. Hjaa, zvest privrženec ATI-ja. Do danes si še nisem lastil niti enega geForca. Me pa je razjezlo, ker je moja trenutna grafična šla prehitro na legacy gonilnike.
Razširi
Vsi moji posegi, čiščenja in posodablanja, so izgleda zalegli.
Kišta od takrat prede kot mucek.
Še naprej bom teral 5-6 let staro inštalacijo. Pa samo grafična, je ista, kot je bila ob namestitvi. Pa tudi W10 je šel na W11. 🙂
Ekola, spet jo je odneslo.
Sedaj smo vsi uporabniki bolj pozorni. In res, ponovno je bila uporaba Edge-a.
Drugače lahko dneve laufa in ni težav.
Tokrat sem naredil repair, saj remove & install ni mogoč.
Če bo še naprej, bom pač Edga ukinil iz uporabe.
Drugače pa vem ja, svetujete reinstall, samo rad vem vzrok in ne na slepo reinstall.
Sem zmes imel drugo težavo. Mašina je po par urah začela pihat. pogledam Task-e in uTorrent(po 2-eh letih, sem ga spet nekaj nucal ) začel CPU nabijat.
Torej update uTorrent-a => ni boljše.
Sem ga zamenjal za qBittorrent in je problem rešen.
Popravljeno od godlikeSuunto Spartan mi ga avtomatsko preklopi.
Ne zna pa sredi športa nazaj preklopit, če se pasek sprazni.
Hja, DMV se je računal tudi od velikosti mašine. Pa pred kratkim so DMV nekaj nižali.
Jaz imam vsaj 15 let starega Polar.
Služi namenu, za to sem ga z menjavo ure kr obdržal.
RazširiFantje, edino Sony izstopa po kvaliteti, kolega je serviser 30 let in še vedno priporoča, če ne drugega zaradi dobave rez.delov v primeru okvar, katere so zelo redke.
Drži. Na Philipsih 1080p so nam šle matrike ali pa programska. Tak 7-9let življenske dobe.
Sony 720p pa dela stricu že preko 15 let, pa ga je zdaj menjal, ker ima težavo z vedno več HD kanali.
Tudi če je 1€ razlike s pošto, naročiš iz tujine.
Saj niti 1€ ne pade iz neba.
Kakor komu, jaz sem gai mel 9-10 let, pa je OH1 nora izboljšava.
Je stari Polar crknil, novi Suunto pa je sprejel samo BlueTooth. In sem te ga odkril. Drugače je škoda denarja za eksperimente.
Ne spremljam teme vedno. Nek preblisk sem dobil in jo danes ofnal.
Jaz ga imam 6 let.
RazširiKk 81 cm sm si zmeril,..se pravim morem Medium pas vzet. Bolj se mi gre tudi za kolo da lahko uro dam na balanco.
Meni je pas šel vedno na živce.
Imam sedaj Polar OH1 za na biceps in uro na belanci.
Tudi moja ura ima WristHR, samo pri pohodništvu, ko roke binglajo dol in nabije pritist, WHR neha merit prav. OH1 pa je vedno zanesljiv.
Napisano
Ko sem videl, da si pisal, preden sem temo odprl, sem mislil, evo ga se je pohvalil, da je brez tašče. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani