Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

jaz pa ?e uni?ujem en plato :pepsi:

Da se vam navjo Pepsija?em ?abe zaredile po trebu?ni votlin, ne pretiravat! <_<:P

@Grega - ?e ima npr. 25, pol raj?i ne grem - ful, ne maram kopanja v mlaki! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Grega, mislim da se 30 in manj - letniki vozjo v dragih avtih iz precej druga?nih razlogov kot da na?igajo spletni Poker! <_<

npr. dru?tvo AMD - ata, mama, davaj! <_<:P (oz. sin po poklicu bi se lohk reklo)!

ali pa razni "reket" varjante, se prav domnevno varovanje lokalov, ki vemo kako poteka! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je najve?ja bojazen cesta v de?ju (zlasti kak?en primorski tip asfalta in prvi de? po enem tednu), to je tema! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, Boss, podn! <_<

Kaj pa RE 050 a je to dobra guma, glede na proizvajalca bi reku da je, aj apa gledal sem ?e PIrelli Zero nero? :ne vem:

Trenutno imam gor Dunlop SportMaxx - noro dobre gume! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej men je nekako bistveno kako se v de?ju dr?ijo, zato sem celo razmi?lja? o Uniroyal, ker v de?ju sem mal paranoja, sem imel ?e nekj prigod in zdej se vozim res po?asi! <_<

P.S. - pred leti sem se nategnu z gumami Nankang - joj kok je pa to ena kriza, pomoje ni slab?e gume! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutno zni?ujem povpre?no porabo zadnjega tanka LPG, ko ga je kolega teral iz MB v smeri ?abarije (sem ?e danes zni?al z 11,3 na 11,1)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.