Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Sam res... v?eri sem ?el ob polno?i iz LJ v Logatec in je bila gne?a za popizdit - sami debili s tujimi tablicami, ki tud pod razno ne znajo vozit. Pa kje glih na take naba?em. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

fak to je pa kr proizvodnja...respect

Labi, pa ?e svinjina je na torti tako, da je poskrbljeno tudi za mesojedce. ;) ?e kak ?evap bi moral biti zraven pa bi bila to perfektna torta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

tudi taki, ki gredo z novim golfom5 na po?to po 300e in fentajo nekoga........

Ok, Golf pete serije ni nov saj so najmlaj?i stari vsaj tri leta ampak to ni bistvo.

?alostno je predvsem to, da je nekdo umrl zarad 300? in nekega neprilagojenega kriminalca ter za verjetno par 100? vrednega za??itnega stekla, ki ga ni bilo. Zato, da un debeli voluharski ?ef po?te samo s svojo pla?o vsak mesec dobi tolk denarja, da bi lahko kar nekaj poslovalnic po?te opremili vsaj z osnovno za??ito. Me zanima kako bi odgovoril na tako zastavljeno vpra?anje?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Logar ga ni, preverjeno.

Pomoj so ga likvidiral, saj za ko?o v avstriji dobi? 10k?. ?zmeden?

Sej men se tud zdijo neke mu?ke, ker o?itno (geste in nasprotujo?e izjave) tale lastnik tega zaveti??a la?e. Ima cel kup psov ?uvajev pa niso ni? reagirali. Ma dej nas farbat no in kako je hitro Logarje obto?u ?e?, da so ga teden prej nadlegovali. To je tipi?no, k izkoristijo priliko in idealna prilika, da poka?ejo s prstom na verjetnega krivca sami si pa rokice manejo, medvedek je pa ?rtev tako pohlepa kot birokracije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej men je nekako bistveno kako se v de?ju dr?ijo, zato sem celo razmi?lja? o Uniroyal, ker v de?ju sem mal paranoja, sem imel ?e nekj prigod in zdej se vozim res po?asi! <_<

P.S. - pred leti sem se nategnu z gumami Nankang - joj kok je pa to ena kriza, pomoje ni slab?e gume! :hudicek:<_<

Se spomni? kaj sem ti takrat napisal pa mi nisi glih najbolj verjel :P

15 Jun 2008, 01:29

No sej klele je tvoj odgovor - to so ?ungalunga poceni gume, ki se ?e najslab?e obnesejo v mokrem. Po suhem so ?e kar v redu ?al pa to niso gume top izdelovalcev pnevmatik in ?e ho?e? obdr?ati cel avto je zelo priporo?ljivo, da to upo?teva?.

V vsakem primeru, ?e pa rad kak?en ovinek rad malo potegne? jih pa bo? moral zamenjat, ker cena ni vse, sploh pa ne pri gumah... je pa utopi?no pri?akovat, da se bodo 50% cenej?e gume obna?ale enako dobro kot gume top znamk.

Sicer ti bo pa ?e kak?no povedal forumski tyremaster Labi. wink.gif

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam, kle bi jan?a moral mal reda nares pri svojih, ker to kar mu po?nejo "podrejeni" ni ve? prebavljivo za moderno strpnotolerantno dru?bo.

Sam ?e ?akam, da se bodo za?eli zmerjat, kdo je Dolenj?ek ( a ne Tanko :hudicek: ) pa ?tajerc, pa ?abar itd. Al pa recimo vse z o?ali z o?alarji, pa vse ple?aste s ple?koti ipd - in to v parlamentu s strani stranke, ki se razgla?a za varuha dru?inskih vrednot. ja pa da dol pade? od te preklete licemernostne arogance na koncu jih bodo pa ?e volilci nagradili z izvolitvijo. :vskalo:

Sicer imam pa ?e iak ob?utek, da se vsem frenkla po vrsti. Lu?ka Kajfe? Bogataj je imela spet izpade kako imamo globalno segrevanje in da je povpre?na temperatura v juniju za dve stopinji nad normalo mene je pa cel vikend zeblo pa ?e celo danes zjutraj se je webasto vklopil. Pa kje hudi?a jemlje take ugotovitve in ker bumbar jo ?e vedno jemlje kot referenco? :ne vem:

Drugi primer danes je pa ?e presegel zdravi razum, ko je nekdo "ukradel" medvedka Sre?kota je skrbnik zaveti??a za divje ?ivali izjavil, da vsiljevanje ?love?kih vrednot lahko pripelje medvedka do stanja razcepljene osebnosti :blink::blink: .

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In drugi zmerjajo prve s "tranzicijska levica" in se ne zavedajo, da s tem tudi sebi dajo etiketo "tranzicijska desnica"

Sicer pa primitice spozna? ?e po izjavah in sploh ni ve? ?udno, da se tud folk tko obna?a.

http://delo.si/novice/politika/vodja-posla...-blondinko.html

?e teli spet pridejona oblast bo o?itno treba kufre spokat, ker nevzgojenega goveda pa res ne mislim prena?at.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jures-u ziher ?e seka muzika na u?esa. :hudicek:

Js za?nem ob 14:00 :hudicek::hudicek::hudicek:

Prvi komad bo THUNDERSTUCK,

Drugi MOTORI,

....

....

....

oh ja... kako predvidljivo :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Spet se ves zjeban ustal in se spra?eval, ?e se ?e spla?a vse skup.... :glare:

A je bla slu?ajno Allyssa tud pri tebi. Baje jebe vse po spisku pa se je lohk mal zmotila pa ?e k teb za?la :ne vem:

:hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri meni je tudi dobro opravil delo z zamenjavo zadnjih rok, pa ?e hitro.....samo tist k mu pa optiko dela je pa kiksnil v nulo. :vskalo: ....pri Gregorcu povedali da je bila zadnja leva guma za 1cm notri zamaknjena, pa volan postrani in v levo ga je neslo.

In tega nisi sam opazil? :blink: Tolk cajta se matra? pa ne vidi?, da ti avto nese iz smeri in da ti volan postran stoji? :unsure:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma nima? kej - to je drhal, ki se skriva za besedami "dru?ina" v bistvu so pa homofobi, ki nimajo tistih jajc, da bi to javno povedali.

Mislim s ?em se ljudje ukvarjajo - raje naj poskrbijo, da se izkorenini nasilje v dru?ini in to bi bilo DALE? najve? kar lahko naredijo za dobrobit otrok. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj sem pol ?ele js, al pa drugi "?udaki" ki razstavimo cel avto in ga pol nazaj sklamfamo z izbolj?avami ?

Stari ti si iberinovator mega/ultra majster. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole je preve? stenstano, da bi blo v redu - preve? let je minilo in preve? kuharjev ga je probalo skup spacat tako, da velja: "Too many cooks spoil the broth" :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e ste se kdaj vpra?ali kako nastane tradicija. :blush:

Cimri pra?ita hrenovke. Prva to ?e obvlada in pove, da jih je potrebno

pred pra?enjem obrezati na obeh koncih. Ne ve pa, zakaj.

Ko pride za vikend domov, vpra?a svojo mamo: >>Zakaj je treba hrenovke

obrezati na obeh koncih pred pra?enjem?<<

Mama odgovori: >>Moja mama jih je tako pekla, vendar tudi jaz ne vem

zakaj.<<

Dekle gre k babici: >>Ali ste res hrenovke vedno pred pra?enjem obrezali?<<

Babica odvrne: >>Da, seveda.<<

>>Zakaj pa?<<

>>Ah, moja mama jih je tako pekla, ne vem pa, zakaj.<<

Dekle se torej odpravi v dom za ostarele kjer obi??e prababico in jo

vpra?a: >>Zakaj je potrebno hrenovke pred pra?enjem obrezati?<<

Prababica presene?eno pogleda in re?e: >>Kaj? A ?e vedno niste kupili

ve?je ponve?<<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

q7 3.0 tdi nesem se jaz z mojo 6-ko dizel

Se strinjam in je tud sprobano - je bil pa? en italijan?ek preve? pameten pa je ugotovu, da bo treba ?e kak?nega konja poleg sebe vpre?t :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Aha FDV-jevski ?argon - se pravi kdor naredi nekaj po obstoje?ih na?rtih je po njihovo inovator namesto recimo samograditelja ali pa kej podobnega. Invator je izumitelj in to je oseba, ki izumi nekaj novega, ker po 24urovsko je torej vsak, ki recimo predela cai torej inovator al kako?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja ja ?e, ampak to je bilo neformalno spro??eno sre?anje, kjer bi morala, ?e ne drugega obstajati vsaj ?love?ka etika, ?e novinarska ne.

To je nekako tako, kot ?e bi tebe v nekem lokalu ali pa doma?i zabavi posneli kaj govori? in preklinja? pol bi pa to nesel tvojim ?efom kot dokaz kak?en si.

Premije gor al pa dol - pa kaj samo ?lovek je, ki je pa? verjel, da so tudi drugi vredni zaupanja oziroma je prepri?an, da vsaj toliko kot on sam a ?al se tudi med novinarji nahajajo hijene in to bi Bor?i pa? moral vedeti.

Ne vem sam ?e je to vi?ek Boratovih ?kandalov pol je ?lovek ?e vedno eden najbolj po?tenih politikov kar jih je v Slo, je pa zelo naiven. :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.