definitivno bo treba tud nanjo prtisnt predvsem pa je treba v javnost spraviti vpra?anje kaj je bolj va?no al tistih nekaj milionov ? pobranega denarja al ohranjati dobro prometno varnost, ki jo omogo?a vinjetni sistem in s tem uporaba AC-jev.
V trenutku, da se bo zara?unavalo po km bodo pregnali ljudi z AC-jev nazaj na vzporedne ceste in ?e to v veliko ve?ji meri kot v ?asu ABC-ja. Predvsem zato, ker takrat se je kar precej dalo vozit brezpla?no mimo cestninskih oziroma kar precej relacij se sploh ni cestninilo.
?e se bo uvedlo sat cestninjenje je to vrnitev v kameno dobo prometne varnosti. ?e bi se odgovornim ministrstvom (promet in MNZ) res ?lo za varnost ljudi v prometu bi se dr?ava odpovedala vsakr?nih cestnin za osebni promet in pove?ala cestnine za komercialnega ter tako vsaj malo razbremenila AC-je navala vzhodnoevropskih prevoznikov.
Sam je bistvena razlika, ker na Primorki se dogaja na razli?nih koncih na ?tajerki pa ve?inoma na istem mestu zato, ker ljudje ne vejo kaj pomeni pojem "pospe?evalni pas".
Sploh ni blo take panike, kot pi?ejo in govorijo, je pa res traktor bil batina da gate trga, bodo?i ?enin pa v "varnostni" kletki in jo je najbolje odnesu.
Zmaga pa tale komentar
Verjetno traktorist ni ?e nikoli vozil teko?in, saj veste ko enkrat za?ne pljuskati He he he he. Ampak treba je povedati ?e to da so se tile zlili iz prikolice in edine po?kodbe so bile ranjen ponos.
?e sem danes zjutraj prav sli?al spet prometna nesre?a med Dom?alami in LJ. Pa kaj a folk res ni? ne spametuje?
Zato, ker se Dom?al?ani in okoli?ani ne znajo vklju?evat na AC. Aja, pa pri Grosuplju je zgodba podobna.
ja LOL no... se pravi glede na to, da je privzeto slab?a vidljivost pono?i imajo torej vsi Renaulti slabe amortizerje. A zato je Borut Laguno prodal, ker mu je dopizdilo stalno menjavanje amortizerjev. Pri Mazdi tega problema ni.
S temi kamionarji (tujimi in doma?imi) je eno veliko sranje sam bohnedej, da kej ?ez njih re?e? pol vsi skup v bran stopijo malo Klobasajo in karavana gre dalje, varnost je pa ?e vedno na psu. Va?no, da bodo spet grozili s cestnim terorizmom v obliki zapore cest.
@Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica!
?ak mal a pre?ivnina gre na konto dohodninske olaj?ave? A ni tko, da se ti ?teje le kot vzdr?evani ?lan, ?e jo prijavlja? nase.
Sej to je logi?no - Renault je itak znan po okvarah in lastniki so v to pripravljeni zato se sploh ne sekirajo, ?e kej ne deluje oziroma gori kaka odve?na lu?ka. Ravno zarad tega ne kli?ejo ADAC za vsak drek, ker dokler se reno premika je vse OK
Logi?no da ne kli?e? ADAC, ?e ti ro?na ne dela al pa se kak varnostni pas ne da zapeti. Pa? speljuje? v klanec s sklopko pa mulcev ne pripne? pa se glih tko na cilj pride. ?e se pa airbag pri nesre?i ne odpre pa itak zatu?kajo tako, da ti zato, da dr?i? gobec dajo nov avto**.
**tole zadnje se je zgodilo bratovemu kolegu, ko je ?el na ravnost s ceste v meter debelo drevo, ki se je zarilo do pol havbe a airbagi so ostali "varno" spravljeni.
Po moje je Osama umrl ?e davno prej pa tega niso vedeli. Kon?no so to pogruntali in ker je to taka zadeva za propagandni stroj, ki jo je ?koda zamudit so naumili to zgodbico o pogumnih specialcih, divji akciji, ubitem Osami, zraven pa ?e dodali strmoglavljen helikopter (black hawk down varjanta) in nato je to Obama obelodanil kot zmago nad terorizmom, folku se pa zdej me?a od veselja, Obama pa politi?ne toćke zbira.
Kakorkoli ?e Osama je mrtev a verjetno je umrl naravne smrti ostalo je pa le propaganda
Dobra ideja, res dobra ne pa da in?truktorji to?no vejo kje jih bo izpitni komisar peljal pol pa trenirajo to pot k neumni. ?e bi jih peljal neznano kam bi se res videlo ali je za na cesto al ne.
Michelin Pilot Exalto PE2 > Michelin Pilot Sport 3 (prevod: PE2 so veliko bolj?e kot Pilot Sport 3).
Na Time Attack sem z novimi gumami vozil sekundo slab?e kot s starimi zlizanimi gumami. Zdaj bom pa rabil za na Raceland ?e ene 15ke in bolj?e gume, da bom sploh konkuren?en. Pa ni? ne re?em, so OK gume ampak niso pa knkuren?ne na dirkali??u.
To ti ?ist verjamem, ker sem sam tudi presene?en, kako dobro dr?ijo moje gume, ki imajo samo ?e 3mm profila in to tudi na mokrem, sam na kak?en aquaplaning je treba bit bolj pozoren.
Je bil pa pred leti primerjalni test zimskih gum, ko so nove in ko imajo samo ?e cca pol profila. Kljub temu, da je bila v skoraj vseh testih obrabljena guma bistveno slab?a se je v testu na suhem asfaltu izkazala za cca 15% bolje kot nova.
danes je 17 let....ne morem verjet kok hiter mineva cas
A ti je ?e kdo rekel, da sta si s Senno kr mal vizualno podobna.
Boss kako si se znebil mravelj v avtu.........................................
Zatulil sem " vsi Hrvati ven iz mojga avta" pa so ?le.
V bistvu je blo tako, da sem jih nekaj ?asa s sabo vozu (so ?le ?e v prekmurje mal na izlet) pol jih je pa po?as vro?ina dotolkla in so pocrkale same od sebe.
in pa seveda holivudske (zanr: drama in jokanje) sposobnosti barcelone
Ma to vela za ves ?panski in Italijanski fuzbal... to ni za gledat, ker ti gre nakozlanje kolk jih niti mal ni sram, da so taki padav?ki in jokav?ki. Pa cel svet jih gleda v tem blefiranju - bljek a to naj bi bil ?port ?t. 1?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
definitivno bo treba tud nanjo prtisnt
predvsem pa je treba v javnost spraviti vpra?anje kaj je bolj va?no al tistih nekaj milionov ? pobranega denarja al ohranjati dobro prometno varnost, ki jo omogo?a vinjetni sistem in s tem uporaba AC-jev.
V trenutku, da se bo zara?unavalo po km bodo pregnali ljudi z AC-jev nazaj na vzporedne ceste in ?e to v veliko ve?ji meri kot v ?asu ABC-ja. Predvsem zato, ker takrat se je kar precej dalo vozit brezpla?no mimo cestninskih oziroma kar precej relacij se sploh ni cestninilo.
?e se bo uvedlo sat cestninjenje je to vrnitev v kameno dobo prometne varnosti. ?e bi se odgovornim ministrstvom (promet in MNZ) res ?lo za varnost ljudi v prometu bi se dr?ava odpovedala vsakr?nih cestnin za osebni promet in pove?ala cestnine za komercialnega ter tako vsaj malo razbremenila AC-je navala vzhodnoevropskih prevoznikov.
No ampak to je pa? utopija
Povezava za deljenje
Deli na druge strani