All-in-one console and security gateway designed to support powerful LAN and WiFi networks. Features: Dual-band WiFi 5 access point Four-port Gigabit switch Advanced network security (content fil
In še eno dostopno točko v dnevni sobi, ki jo imam obrnjeno navzgor (leži na omari), da pokrije mansardo
Compact, dual-band WiFi 6 access point with flexible mounting options. Features: 5 GHz WiFi 6 band, 2.4 GHz WiFi 4 band 1.5 Gbps aggregate throughput rate Focused antenna pattern for optimal ceil
Dostopna točka ima WiFi 6, usmerjevalnik ga nima.
Vzel pa sem Ubiquiti, ker ima res dober vmesnik za upravljanje in tudi topologijo omrežja potem lepo izriše.
Imajo pa tudi Design Center, kamor lahko naložiš načrt stanovanja/hiše in potem na načrt vstaviš kje boš imel kaj zmontirano pa ti izriše (približno) pokritost s signalom:
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Pri vseh ponudnikih je ob hitrosti vedno prislov DO, da se potem lahko izgovarjajo, da je to maksimum kar lahko dosežeš ob idealnih pogojih, ki jih je v praksi skoraj nemogoče doseči...
Mi je pa všeč pri mojem ponudniku to, da ima napisano (eden izmed redkih verjetno) koliko je minimum, ki ga zagotavlja. Je pa to 80% oglaševanega maksimuma.
Popravljeno od x-layer
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Spigen ovitki so dobri, ampak iz nekega razloga ne delajo (več) ovitkov za novejše Huawei telefone. Sam imam Mate 50 Pro... Izgleda, da so tam pri P40 prenehali "sodelovati"...
Imam 5 dni dopusta manj - še lanskega za ponucat. 😀
Dopust pri meni ni kakšna težava, imam pa 2 drugi, malo manjši: njegovo financiranje in čas koriščenja, še posebej, ker ga ima žena le v času počitnic, ko so cene x 2. 🤣
Pa kolk pol to zapravita za dopust/ potovanja letno, Alex, Bini? Na osebo okoli 10.000/leto? Glede na ta program.
Nisem v plačni skupini J, ampak tole vajino lahko samo gledam z izbuljenimi očmi. 😂
Seveda je količina dopusta odvisna od tega, v kateri branži delaš...
Pa pregled mi je znan - Špica?
300/30 je oglaševano, dela bol 270/27 - za to kar rabim je super.
Sem pa na kabelski (coax). So nam ravno prejšnji teden vpihnili optiko do hiše, vendar bom ostal kar pri tem operaterju - edini, ki ima vse športne programe (Arena, SK in SportTV).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz uporabljam Ubiquiti.
Usmerjevalnik
In še eno dostopno točko v dnevni sobi, ki jo imam obrnjeno navzgor (leži na omari), da pokrije mansardo
Dostopna točka ima WiFi 6, usmerjevalnik ga nima.
Vzel pa sem Ubiquiti, ker ima res dober vmesnik za upravljanje in tudi topologijo omrežja potem lepo izriše.
Imajo pa tudi Design Center, kamor lahko naložiš načrt stanovanja/hiše in potem na načrt vstaviš kje boš imel kaj zmontirano pa ti izriše (približno) pokritost s signalom:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani