To je cilj gume, radirka na terenu, posledično na asfaltu (ki ga uporabljaš za dostop do terena) pa bremza. Če pa imaš dosti asfalta, napumpaj vsaj na 2,2, boš imel nek kompromis.
Da nadaljujemo z mojim kolenom. MR je odkrila, da je košček meniskusa odlomljen in mi ruži. Tako, da naslednji torek me čaka artroskopijia. Potem pa hitro okrevanje in zopet na kolo.😊
Kaj to pomeni, da ga bodo spolirali, kot kanale na štirki? 😄
Ja, @Boss, imaš prav. Podnevi brez luči je le drugače. Ko je tema, se pa jaz raje ne vozim po cesti, čeprav imam luč spredaj/zadaj. Prevelik riziko glede na današnjo vozniško kulturo.
Bi moral dopisat, da je potrebno decimalke pisati z vejico, kot je "standard" za naše območje, ne s piko. Če je s piko, računa, kot da je delilnik za tisoč. 🙂
Skupaj s Copilotom sva izdelala tabelo, v kateri vpišeš startno in ciljno lokacijo, povprečno porabo avta in ceno goriva. Rezultat je strošek in dolžina vožnje, spodaj doda še link na google maps. Namenjeno je hitremu preračunu, saj upošteva default parametre pri uporabi google maps.
Če je kdo pri volji, naj malo testira. (zaradi skript v ozadju dela boljše v namiznem brskalniku)
Zanimiva je pametna ura Huawei GT 6 Pro, ki omogoča virtualno merjenje moči pri kolesarjenju (+- 15W), s tem, da ima zelo vzdržljivo baterijo. Cena je tudi prijazna ~380 €.
Ta fora od 2021 ni več aktualna, ker so kraj preimenovali v Fugging. Je pa zanimiva predpostavka, koliko časa rabi moški, ko da ženski poljub, do ... 😁
Vlada predlaga, da se zaradi številnih del, ki se trenutno izvajajo na slovenskih avtocestah, z interventnim zakonom za štiri mesece...
Naj še pokomentiram to poved:
"Ob tem se je vladna ekipa na seji v Murski Soboti seznanila tudi s tem, da se bosta obalni hitri cesti H5 in H6 prekategorizirali v glavni cesti, zaradi česar s 1. januarjem 2026 uporaba vinjete tam več ne bo potrebna. Iz ministrstva za infrastrukturo, ki je bilo zadolženo za prekategorizacijo, so sporočili, da je ukrep predviden kot začasen do izgradnje hitre ceste Koper–Dragonja."
To pomeni, da smo za nadaljnih 20 let mirni, kar se tiče vinjet, ker prej hitre ceste ne bomo videli. Pobuda o izgradnji je bila podana že davnega leta 2004.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To je cilj gume, radirka na terenu, posledično na asfaltu (ki ga uporabljaš za dostop do terena) pa bremza. Če pa imaš dosti asfalta, napumpaj vsaj na 2,2, boš imel nek kompromis.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani