Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Kaj je najboljša kontacepcija?

Streho premažeš z oljem in štorklja ne more pristati...

A maš kdaj občutek, da je tale nasvet prišel malce prepozno? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 21 urami je g.Wankel napisal:

Kordiš bi bil ubistvu tapravi kaliber klovna za v SDS; škoda ker je na ''drugi'' strani.

A da bi konkurenco delal Grimsu in Mahniću? To pa bi bil trijo fantastikus. 🤣

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole se pa lepo stopnjuje. Prvi članki so bili 20m, potem je blo 22 a zdaj je pa že 25m. Drugače je pa vse skupaj zelo senzacionalistično napisano. Otrok se je zavalil po strmini v vodo in ni padel iz 25m direkt prostega pada. Tudi oče ni skočil 25m globoko za njim ampak se je spustil po strmini in šele potem skočil v vodo.

To sicer nikakor ne zmanjšuje njegovega poguma, ampak zgodba je precej napihnjena. Še največji problem je bila mrzla voda in ker sta bila kr nekaj časa v vodi je pri manjšemu otroko že prišlo do podhladitev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 40 minutami je godlike napisal:

Na skrinji mi drži majn kot pol leta. Zdaj je tretja šla. Pred tem pa delala od vedno.

Mogoče pa hodiš prevečkrat na prigrizke in se lučka vžiga in ugaša k žmigavc.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To nisem rekel, ker recimo Ljudmila je krščane kr dobr vodila. Hočem samo povedat da al si al pa nisi sposoben in najslabše je da se iščejo kvote. Takoj ko to začenjaš ne iščeš več najboljše ampak le težave.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak avto je nov... pa kako kurac ima že pregorelo žarnico. Fak jaz sem na prejšnji šestki v 11 letih in skoraj 300kkm menjal samo eno za tablico in eno pozicijo. Ksenonke sem pa preventivno tam nekje na 220kkm, k sem imel en tak čuden filing, da že malce vijolično svetijo. Se pravi menjano predno so sploh crknile.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Je pa zanimiv, da k babe prevzamejo vajeti gredo tudi stare stranke v kurac. Tko gre SD s Fajonko pa Levica z Asto pa Desus s Pivčevo. Taubi se je pa tud čist obdal, v duhu enakopravnosti, s samimi teticami in ma tud štalo kamor pogledaš. Zdej se pa poskuša znebit cele horde takih. Ampak verjetno bo zanj najbolj, da najprej neha po Gabru plezat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

To ti hoče recimo zagrižena ekoteroristka povedat, da si vsakem primeru onesneževalec in odveč oziroma ti na kratko reče obesi se. Če si vsaj malo optimista boš slišal obe sise in jo pogledal direkt v dekolte. 🤪

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

A vidva kaj coprata danes?

IMG_20240309_082039682.jpg

Več snega imamo na pragu koledarske pomladi kot smo ga imeli celo zimo...

Ma ej fak, za Kranjsko Goro je bil mišljen pa sem nekje zajebal. Sorry

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Niti ne bi rabil dat fotke. Takoj, ko sem prebral članek se mi je najprej utrnila misel bemvejaš. To je tko tipično, da še kar boli.

pred 3 urami je Z M A J napisal:

Mali nevzgojeni dripci, ki mislijo, da jim je vse dovoljeno. Svoje doda še neprimerna starševska vzgoja, katero nadgradijo TikTok in podobno aplikacije, ki uspešno šolajo nove GENIALCE!

A veš kaj je problem, da vidijo kako tako obnašanje raznorazni stop the oil in letzte generation ter drugi nasilni ekoteroristi izvajajo na cestah pa jim policija nič ne more al pa noče. Tko pač počenjajo isto in se usedajo pred policijo na nujni vožnji in mu tolčejo po havbi. Tko kot so policaji zdaj ratali brezzobi ukrivljenohrbteničarji jih pač nihče ne upošteva več.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

- "Janez, kaj pa ti delaš v službi?"
- "Osem ur razmišljam, kako bi popoldan kje kaj zaslužil..."

A ta Janez je dohtar?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 urami je Jest napisal:

Ampak tole z uvedbo Apple Pay nima prav nobene zveze…

Direktno ne, posredno pa. Ker dokler niso bili prisiljeni odpret zadevo zunanjim so si lastili ekskluzivne pravice nad NFC povzavami in so odrejali zelo visoko ceno za uporabo tega. Z odprtjem in vzpostavitvijo konkurenčne ponudbe pa so tudi ceno lepo prilagodili, da bo njihova storitrv apple pay ostala konkurenčna napram ostalim. Temu primerno je tudi NLB začela uporabljat apple pay, saj ni več potrebe pri razvoju lastne rešitve.

Enako kot z Google Pay, ki je integriran v app-u NLB pay, ki je bil nekoč lastna rešitev NLB denarnice. Na koncu so vedno stroški tisti, ki odrejajo kaj boš uporabil. Če je "outsourcing" cenejši in bolj eleganten pač izbereš to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.