Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

ja no ne vem,..tole revo ?ist napadl ker ma kao pove?ene jo?ke,.kaj nej pol re?emo tiste k se nam niti nima kej povest? :hohoho:

aja...no sej js ?e itak vem kaj ho?m za 30. rojstn dan :D

kaj? sramezljiv:hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Sam res...vse je odvisno od volje - Nej pogleda Madonno, ki bo naslednje leto stara 50 in ?e vedno zgleda oreng mrha.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa sej ironija je pa to, da rde? pa kuri notr k sto matr, pa bo parkiran celo zimo! :danzoman: :ne vem: :hohoho:

hehe... sej ma? cajt pa pe?ko zrihti dokler mraz res ne pritisne

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To sm ?e hotu napisat, da ob sobotah se bodo ?e naprej dogajale orng homolomo akcije u stilu izrednih tehni?nih po Ljubljan in okolici, sm izvedu iz preverjenih virov! Torej pazte se, tisti ki ste na meji, npr. razni Rutarji bodo prava jeeeeba (fuk brez elastike z nekom k ma use hepatitise od a do ?blj)! <_<:D

in zaradi teh akcij se bo drasti?no zmanj?alo ?tevilo nesre? in mrtvih, not :whatever: dr?ava samo rabi denar, da bo lahko vsaj obresti od kreditov pla?evala :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mal vicev za izbolj?anje raspolo?enja ob za?etku delovnega tedna

Kasno nave?e ulazi kćer u kuću, a otac koji je ?ekao ka?e:

- "Opet si pu?ila?"

Ona prepla?eno:

- "Nisam, hoće? li da puhnem?"

- "Ne mora?, samo se obri?i", odgovori otac.

Kako kanibal zove trudnicu?

- Kinder surprise.

Koja je razlika između bijelca i crnca kad im izmakne? stolicu?

Bijelac padne, a crnac ostane visiti...

Kaj ima 4 noge i jednu ruku?

-Pitbull na dje?jem igrali?tu!

Koja je sli?nost između policajca i prostitutke?

Oboje na cesti sramote obitelj!

Do?li doktor i policajac na uviđaj nesreće gdje je bilo dosta povrijeđenih.

Doktor ih pregleda pa re?e:"Ovaj je mrtav, ovaj mrtav, ovaj mrtav..."

Odjednom se jedan malo podigne pa ka?e:"Ej, ja sam ?iv!"

Na to ga policajac odalami pendrekom po glavi:

"Ma, od kud ti zna? bolje od doktora, majku ti jebem !?!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne me jebat :hohoho::hohoho::hohoho:

A slu?ajno ve kje je ta krton postavljen?

V okolici Trebnjega postavljajo en tak komplet papirnega policaja s papirnim avtom sam je zaradi konstantnega "dela" na soncu in neugodnih vremenskih razmerah ?e mo?no zbledel ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne vem, ?e je v zgodovini F1 sploh kdaj bila taka situacija, da je zadnja dirka odlo?ala prvaka med tremi kandidati... kolikor se jaz spomnim v bli?nji preteklosti (cca 20let) ne.

V glavnem ... zanimivo bo :jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A je kdo opazil, kako so bili pri Ferrariju previdni, po debaklu z gumami na japonskem. Pogledali so kaj po?ne McLaren, ki ob dolivanju ni menjal gum pa so sami naredili isto in to pri gumah, ki ?e skoraj niso imele profila. :blink:

?e bi za?el spet padat de? bi bilo treba itak ?e 1x v boks po nove, ker zlizane ne bi dr?ale. ?e bi pa menjali takrat za gume za suho (steza je imela idealno linijo namre? ?e posu?eno) bi bili lahko precej hitrej?i in ?e bi za?elo de?evati bi morali itak opraviti menjavo.

Stavim, da ?e bi bil pri Ferrariju ?e vedno Ross Brawn bi to naredili in tudi na japonskem ne bi dovolil tiste neumnosti.

V bistvu je pa Kimi imel sre?o, da se tudi on ni pridru?il Luisu, ki je bil ?rtev McLarnove "?udne" taktike

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ti bom spet isto reko......dream on. :P:hohoho:

Da ne bo? na koncu preve? razo?aran :P Tvoji namre? lahko samo veliko izgubijo moji pa po ?ude?u lahko samo zelo veliko pridobijo. Kaj ho?em re?i? Jaz po zadnji dirki ne bom razo?aran pa karkoli se zgodi, lahko pa sem zelo navdu?en. :D:ouje:

Druga?e pa si kr zadel dogajanja ja. :bravo: Da nisi ti kaki vede?evalec?? :hohoho:

Zaenkrat ?e ne, ?e pa zgubim slu?bo sem pa lohka tud vede?evalec - ?e je lahko Danny sem jaz tud - pri fifty-fifty ?ansah tud men rata zadet v 50% pravilno napoved :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Po Japonski kr neki dirki je bila to spet prava dirka - malo de?ja, pa su?e?a se steza nato do konca.

Zmaga Kimija pred Fernandom in odstop Hamiltona in noro dober dose?ek Vettla (iz 17 na 4 mesto v nekonkuren?nem Toro Rossu), ki verjetno nakazuje na novo zvezdo F1.

Se pa kot ka?e izpolnjujejo moja predvidevanja in ?elje, Poky pa v jok :hohoho:

Enga odstopmo zdele (recimo Alonzota) Ta druzga pa na predzadnji tekmi. Kimi 2x zmaga ... hihi pa smo back in game. :hohoho:

Boss-dream on. :P

Ej stari... da ne bo? na koncu moral po?reti teh besed .... :hohoho:

Zaenkrat ?e nisem vklopil moj ?esti ?ut ampak mi ?edalje bolj ka?e na ta scenarij. ;)

Boss-ja se zgodi se lahko res da ?e vse,samo res ne verjamem v take scenarije. :D Vsaj upam,da ne bo pri?lo do tega no. :bravo:

Pa ?e napoved

Torej kot napovedano, Fernanda smo odstopili na japonskem, Lojzeta na Kitajskem in igra je odprta - Lojze bo zdaj ?ele nervozen in bo zadnjo dirko delal napake in ne bo bolj?i kot sedmi ali pa bo celo odstopil... Fernando bo taktiziral a bo pozabil, da tretje mesto ni dovolj, ?e zmaga Kimi, ki postane tudi svetovni prvak ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.