Hehe LOL ... volitve so blizu in volilcem je treba nekaj podariti... sicer sem super zadovoljen, samo se bojim, da bomo DARS-u kak?en primanjkljaj pridelali in bo treba iz drugega korita vzet pol nas bo pa vse bolelo.
Kaj lahko mo?ki (glede na narodnostne, religiozne, politi?ne in mentalne preference) re?e ?enski, ko mu le-ta, s kov?kom v roki, pojasni da ga zapu??a zaradi drugega:
Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.
u poslednje vreme mnogo ti pada? u nesvjest, da nisi slu?ajno trudan ??
Ja film je biu naslov kot sm napisu, sam na?alost z malo, tko da mogo?e niste opazl da je to naslov filma, je pa pomenljivi naslov, zato sm si mislu pa? tko, aja pa ?enska je bla res u?timana, tko da sm dubu filing, da mogo?e tip ni mogu pridt, pa je useen ?la, no ne vem! :ne vem:
se pravi je bil jokica film - kaj hudi?a si pa ti tam po?el... OK, saj vem... z mislimi ziher nisi bil pri filmu ?e posebej na to, kaj vse si opazil okrog sebe.
a ?e gre ?lovek sam v kino je pa neki narobe z njim al kaj? :ne vem:
A ?enska pa ne more biti filmofil in u?ivat pri gledanju filma? C'mon dejmo predsodke stran - jaz tudi hodim v kino najraje sam ali pa s kak?nim kolegom pa zato nisem peder, a ne? Pr filmu je treba u?ivat tisto, kar ti ponuja platno, me?kam se potem doma, ko sem 100% z mislimi tam kjer je treba
RedD, sploh pa nisi povedal za kateri film gre - mogo?e je pa tak jokica film, ki ga deci pa? ne hodmo gledat
Boj?,NE klikat na povezave! Ker pol si ga najebal............
Najbal v tem smislu, da ?e te kaj takega potegne bodo urce letele in je to tudi ene vrste odvisnost. Poznam to ?e iz preloma tiso?letja, ko smo cele no?i CounterStrike nabijal. Brez spanja pa zjutri v slu?bo kot cunja. Fak ... pol leta sem bil zarad tega ?ist neuporaben
Cen ?e niso uradno dorekli samo tista, ki je bila objavljena (213?) je bila mi?ljena v primeru, ?e bi ?e kamionarji imeli vinjete in s tem blazno zmanj?an priliv iz naslova kamionarjev.
Tako, da zdaj, ko so kamionarji ostali na klasiki bi lahko bila vinjeta tam nekje med 120-150? max.
Mally, v petek ko sem ?el k La?i?u po gume sem ?tartal iz Lj (Brdo) in sem bil v Bre?icah (Trnje) v 1 uri in 10 minut in tudi 1x nisem prekora?il omejitev pa ?e 40 na uro smo se premikali na poljanskem klancu za enim k**** prenalo?enim romunskim ?leperjem. Tako mi ni jasno kako ti rabi? od Lj do Kr?kega uro in pol
Kar se pa ti?e vinjet je pa tako, ko bo AC narejena (upam, da v naslednjih dveh letih (tudi del mimo Trebnjega in Mirne Pe?i)) bo? imel od Kr?kega do Lj obro?a cca 85km AC-ja. Po dana?njih cenah na kilometer AC bo ta relacija "vredna" cca 4? v eno smer - se pravi, da vinjeto (150?) pokrije? v 18 vo?njah oziroma eno in pol vo?nje na mesec do ljubljane.
Kaj ho?em povedat - pri teh cenah si hitro pri ceni vinjete pa sploh ni nujno, da si reden uporabnik AC.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Borut, a se boji?, da bi kamion ?ez duha zapeljal, al zakaj je to tolk dobra novice --- verjetno nima? tranzitnega prometa mim bajte, ali pa? :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani