Vseh 12 znotraj 0,8 sekunde na enem najdaljsih in najhitrejsih stez v koledarju (mislim da je samo Malezija pa Austin daljsa)...pa senzacionalen krog penzionista.
To da verjetno najvecji sponzor F1, med drugim tudi glavni sponzor mercedesa zapusca F1 in gre v motogp tudi pove zelo veliko.
Pa se Suzuki se prebuja!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dobil pisemce, da se poslavlja American Express.......moja najljub?a kartica
Je bilo pa ?e ?utiti, ne vzame jo ve? Petrol, Hofer.....zjebali so sami sebe s provizijami, poleg tega se oblika pla?evanja spreminja na trgu..
So tudi primer, kako je treba slediti trendom (imeli so ?e klasi?no kartico na podpis, brez ?ipa in kode) tega danes standardi skorajda ne podpirajo ve? (ta resni)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Madona da bom NSI volil.....na tabli je clovek, ki nam je letos edini pomagal rihtat ogromne udarne jame na nasem kolovozu. Edini je je*** mamo izvajalcem vsak dan. Kurc vsaj za nekaj da volitve izkoristim (tako kot on)
Tukaj je govor o pravih traktorjih(audijih,ljudskih vozilih in podobnih la?nivih kljukcih) in ne pravi euro 6.
Sam je sme?no (primerjam na primer svoje avte), ne morem na primer z mazdo 6 II EURO 5, Alhambro kao EURO 5, grem lahko s Citroenom EURO 6.....a bottom line grem lahko z motorjem EUR3.....?
Sicer pa je to meni velika neumnost - zakaj, ?ez center je ta cesta direktno cca 2km, sedaj bo moral 'star' dizel naokoli cca 3x dalj?o pot po gu?vi - kme?ka logika pravi da je to 3x ve?je onasne?evanje..................saj delci ne gredo navpi?no gor v vesolje.....
Re?itev? Subvencija za menjavo starej?ih dizlov in UNI?ENJE le teh, oziroma zastonj javni prevoz. Ampak seveda ?ist zrak stane, la?je je dati prepoved in pobirati...
Sem, pa to nima popolnoma nobene veze. Hotel sem uzivat v fuzbalu. Zacelo se je obetavno z obeh strani potem pa tole, bos rekel da se tekma ni spremenila od takrat naprej?
Govorim o temu da nima kan?ka ri?pekta kot ?lovek. PA ne samo to, brez VR gre tekma svojo pot, pri 0:0 je Ramos tako naredil nekaj za 2 rde?a kartona. Tako pa je za??iten in lahko umazan ter gre tekma drugo pot
Dobro, tu se je pravi?no na koncu izteklo, ker spet je ?love?ko oko zamudilo o?iten ofsajd prvega gola Maribora. In kar vztrajajo ?e pri nekomu ki 30m stran vidi kot sokol in ima reakcijski ?as kamele....(?lovek)
Daj, Jures, ne me hecat! ?e mi tukaj sredi gozda na vrhu hriba imamo optiko, pa ?eprav nimamo ne vodovoda ne kanalizacije...
Pridi in se prepri?aj. Imamo zgolj in samo predpotopno kabelsko
?ivljenje sredi kmetijskega polja ob reki Savi. Cesta makadamska, greznica. Mam pa Hofer, Mercator, pa 4 bencinske.
Ampak mir pa je! PA ker kmetje vse ?e strojno pobirajo, se vedno ob cesti najde glava zelja, veliko krompirja, repa nam pa ?e iz u?es gleda. Za koruzo pa samo roko stegne?
In ?e en plus, cesta je s traktorji pozimi VEDNO splu?ena
Sem mislil, da bo travelxp4k ?tekal a je slika fenomenalna (na oled tv) . Priporo?am!
Daj jih pokli?i v mojem imenu pa reci, da sem samo 15km iz Ljubljane, pa da ?e vedno ni mo?en TK priklju?ek....(niso neposredno odgovorni) ampak nekateri bi imeli in pla?ali 5000k, sam ga ne moremo..
Ta cesta je res huda, divji konji tudi. Jaz grem gor ze v Novi Vinodolski oz Klenovici pa vse po vrhu do Senja, tam pa lahko nadaljujes na Vratnik in se naprej na vzhodno od Senja
Druga opcija pa je da gres cez Delnice v Fuzine, od tam pa preko ce bi ti znal povedati kje ker je gmajna in spet divji konji na Velebit. Ampak asfalt da ga pri nas ne vidis, cisto nova cesta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vseh 12 znotraj 0,8 sekunde na enem najdaljsih in najhitrejsih stez v koledarju (mislim da je samo Malezija pa Austin daljsa)...pa senzacionalen krog penzionista.
To da verjetno najvecji sponzor F1, med drugim tudi glavni sponzor mercedesa zapusca F1 in gre v motogp tudi pove zelo veliko.
Pa se Suzuki se prebuja!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani