Lahko bi rekli, da Mirella vsakič vstane kot Feniks iz pepela. Ampak tak pač je folk, se zadovolji s to plastik-fantastik robo, vredno 3 €, je pripravljen se gužvat v tistem po plastiki in prepotenem polnem prostoru za prišparat kaj? Nič.
Včasih je boljša računica, da kupiš model z osnovno opremo, ga nadgradiš in prodaš snete dele. Ker so skoki v € kar veliki, ko greš proti boljši opremi serijsko vgrajeni.
Ta kratek filmček je posnel naš član mtb grupe (cikloergometer) pred leti, ko so uvedli ZON - zakon o prepovedi vožnje s kolesi v naravnem okolju. Vredno ogleda!
Včeraj ob 15.40 je v Parecagu 65-letni voznik z osebnim avtomobilom zdrsnil s ceste. Zaradi...
Danes sem šel pogledat in ne moreš verjet. Avto prišibal po klancu navzdol, skočil čez cestni robnik preko ceste, letel 7 metrov po zraku, se zabil v hišo, klimo, balkon in padel na bok na dvorišče. Možakar ima samo podrsano koleno ...
Hahaha. Sem vidu kake proge so tam. Za razbit kr dobre 🤣. Vsaj glede na moje znanje in kokr sm štorast.
Sm pa za akcijo. Glede na trenutno vreme bodo temperature kr kmalu ugodne sam da ne bo dežja
Tisto se gre nekam prgriznt pa na kak pir
Vse niso rekreativcem "prijazne", res. Je pa Sv. Juraj dokaj simpl, brez ekstremov (modra+rdeča). Se jo pa 2x ponovi. 😊 Pogoj je, da so traili suhi, brez blata, je treba sledit vreme. After pa obvezno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za mazalne sposobnosti ketne bo Alex povedal kaj več (vosek). 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani