Boss ti pelji po predpisih in omejitvah, pa bo? pogruntal da je me?ka?ev bore malo. Je pa veliko prehitrih voznikov, torej, divjakov. Probaj se vozit po omejitvah, pa bo? vidu. Probaj!
Boss, ne bo? verjel, vo?nja po predpisih in omejitvah, ni me?kanje in oviranje prometa. Tako se pa? mora vozit in tako si dol?an vozit tudi ti. ?e ti taka vo?nja ne ustreza, oziroma smrdi, se vozi z avtobusom, vlakom, al pa avionom.....sicer lahko pa tud doma ostane?, ?e ti civilizacijska ureditev ne pa?e.
vrjem, da js ve?inoma vozim po omejitvah in lohk re?em, da je me?ka?ev ogromno!
tle je tko par komadov k so dobri za razne treninge k se ti rab mal odcufat ... pa ?e velik ve? jih je ... jest sm meu to skos na u?esih k sm bicikl gonu
Mal brskam po arhivu z Viperjevga in mojga praznovanja na Ivar?kem jezeru 2012, pa je tale slikca zelo zanimiva, ne vidi se ali ?mego ?oln flika ali pa je fliknu nanj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vrjem, da js ve?inoma vozim po omejitvah in lohk re?em, da je me?ka?ev ogromno!
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani