Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke.
Zadnje čase se ponavlja ista reč: napaka varnostne blazine. Z dopusta (konec avgusta) je šel takoj na servis, kjer so (med drugim) tudi to urejali, sredi septembra je bila spet ista napaka in zdaj se je spet ponovila...
Za isto napako se ti rok za odpravo napake sešteva. Ne vem več točno kolko, ampak včasih je bilo ca. 45 dni in z odvetnikom nad njih. Morejo dat drugi avto/kupnino (kaj njim ustreza).
Tak da, tudi če imajo kolektivnega, je to tvoj plus.
Optika je bila vcasih zakon sedaj imas pa ze 1Gbps hitrost preko bakrenega kabla...
Tak sem jaz na COAXu.
In lahko predpriva za optiko naprej ostane mrtva na ulici.
dne 12. 12. 2024 ob 19:05 je Z M A J napisal:
V katerem delu točno meni koristi podatek KOLIKO let ima kdo od vas optiko (10 let), jaz sem zgolj pojamral, da koliko to traja in gre v treh fazah. Sicer pa osebno raje počnem kaj drugega kot "ekranski športi", eto zato mi tole nikakor ni bila prioriteta št. 1, če sem povsem iskren. Kam imate pa drugi mi je pa precej vseeno, nikoli nisem bil nevoščljive sorte, želim vam, da ste srečni
Ja divje je. X firma kopa požiralke. Optični kabl tiši GVO (Telekomova podfirma) in potem Telekomov tehnik priklopi.
Tukaj po tem trditi,kolk je en boljši,slabši itd...halooo...ne moreš pričakovati,da te pol ne bodo ucurili pri barvah,da ne boš "pušnil" pri kvaliteti,performansah itd...
Kolikor sem na hitro pogledal...Canon 120€ (na koncu se je prodajal za 75€!!!) vs. 300€ (priporočena prodajna cena).
Zdaj pa primerjaj. Meni je bil takrat v vseh pogledih Epson boljši. Tudi cena je bila x2 od oka. Ampak se je zdavnaj pokril. Pa lahko šteješ jabolka, hruške, jagode, marjetice .....
In to je za mene zmagovalna kombinacija, boljši tiskalnik, po 4 letih obratovanja z nižjimi stroški (nabavni in vzdrževanje skupaj).
Lahko gledam kolko čem primerjav, tukaj me izgubiš:
pred 4 urami je godlike napisal:
In ni bil pogoj tiskalnik za filat, ampak tiskalnik, ki me še ni pustil na cedilu.
Pač tak je pri meni: Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.
In ker sta HP in Canon daleč prehitro začela bluzit, pač grem okoli njiju, pa tudi če sta čisto zastonj, moji živci so tudi nekaj vredni.
A si prebral,koliko sprintaš z enim setom barve?...večina folka v celem lajfu ne sprinta toliko,kot ta printer že samo z setom,ki je kot novemu priložen...
Števce imajo pa po moje itak vsi...in sam neha delati in "v kanto".
Sem jaz tudi študiral to varianto za filat...Brother,Ricoh...pa na koncu ni računice...
Kak ne?
Na Canonu sem dal 1x na leto za set kartuš, na začetku 60€, na koncu že okol 78€.
Epson je bil ca. 160-170€ dražji od starega Canona. V štirih letih, še nisem porabil 2 seta priložene barve. Sta bila 2 cela seta priložena, ne kot na Canonu starter kartuše, ki niti za pogledat niso.
Jaz sem že zdaj na plusu. Ne vem od kod tebi, da ni ekonomske računice. 🤔
Tam je bil komplet nekje to 1000 listov. Pri Epsonu je komplet 101 za 40€ in je za 7500 strani črna in 6000 strani barvne.
Razlika je v tem, da sem pri Canonu dobil subvencioniran printer, kot dobiš subvencioniran Play Station. Potem pa se služi na kartušah, igrcah. Če pa kupiš Epsona / PC, pa so kartuše in igre realnih cen.
Katera varianta ti ustreza, takšno imaš.
Tudi Epson ima zamenljiv del za odvečno barvo. Tega pri Canonu nisem zasledil, torej niti ni mišljeno, da bi toliko tiskal, da bi tisto napolnil.
In ni bil pogoj tiskalnik za filat, ampak tiskalnik, ki me še ni pustil na cedilu.
Pač tak je pri meni: Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me.
In ker sta HP in Canon daleč prehitro začela bluzit, pač grem okoli njiju, pa tudi če sta čisto zastonj, moji živci so tudi nekaj vredni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zavito okoli rumenih vreč, ki so jih delili letos.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani