Sedež je vedno bil kot mora bit. Na waservago vodoravno.
SQlabe se vozi z 1cm drop-om.
pred 16 minutami je Tilen5 napisal:
ponavadi pride do tega, če maš sedeš preveč dvignjen spredaj
pred 27 minutami je Boss napisal:
Glede mravljincev pa to res ni hec, ker navadno to pomeni, da ti nekaj pritiska na žile in da pretok krvi ni dober.
Lahko pritiska na žile tudi, ker je medenica širša in zlezeš "preko" sedeža. S kontatno vožnjo v 13% naklon ali več, pa je pritisk večji na medenici, ker se roke sprostijo.
V MB jih ima Ugenca bike in ti izmeri medenico. Je pa simpl. Kot da bi se na stol kontra vsedel. Karton pod rik in je s pomočjo naslonjala dol pritisnil. Tako ostanega 2 jamici v kartonu. Na to izmeriš....
Širini se prišteje privite za položaj in je to to.
Moj model je ene 7-8 let star. 611.
Imam tudi na retro peciklu Brooks Flyer-ja. Top roba. Se ti usnje na rit vleže. Moreš pa, ko se rsztegna, ga našpanat. Jaz sem to delal po 1000-1500km 1x do sedaj.
...in je takrat sosed z gedorami odšraufaval kolesa pri Renault Safrane,k so mu pri vulkanizeju na pištolo preveč zategnili......in z nogo gor skakal,in slomil 20-ko (ne 17-ko)...glej sliko...in to Cr-Mo😲 set ne Cr-V k je krhkejši...sem že pisal,da račna ni za zategovanje in odtegovanje...za to je Braker-bar in moment ključ...
e bi se jaz odločal med telefoni s 256GB spomina, bi namesto A 55 za 400€ raje vzel S 23 za 640€. (to so cene ki sem jih na hitro našel na spletu (ponudbe z zastonj poštnino).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Imel sem težavo najt dejansko razliko med SB in BS. Mislim, da sem celo gledal BS-je primarno.
Kratic je noro, že L, LT in LTX, kaj šele naprej....
Akvonij sem našel.
I se mi dejansko ful dopade. Q ne vem če rabim, so pa tvoje kotne glave fajn....
Moj boš je trenutno udarni in vibracijski. Seveda kar nekaj rangov nižje. Bom ju3 poiskal model.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani