22-letnemu mesarju iz Haloz Marcelu Stojnšku so tatovi ukradli približno dve toni in pol mesnih izdelkov. S tem so ga oškodovali za približno 90.000 evrov.
No ja no, to je precej subjektivno mnenje. Meni brez otrok ni nič monotono. Pa načeloma niti nisem proti otrokom, sem kar kul stric
Mi gre pa najbolj na živce to vaško forsiranje v smislu da jih je treba imeti. Otroke imaš, ker jih želiš, ne ker to okolica od tebe pričakuje ali pa, da ne boš sam na stara leta.
edini način je, da v nastavitvah "togglaš wifi na off", ker če samo enkrat stisneš na ikonco te samo odklopi od najbližjih, če pa v nastavitvah ga pa dejansko izklopiš
Enako je.
Sem izklopil na ikonici in šel v nastavitve preverit.
Kaj to je wifi?😄...ne resno...kdo pa to še z telefonom uporablja?
Pa še ena zadeva je.
Doma imam na routerju Cloudflare dns-e. Tako da ISP ne more prekupčevati z mojo zgodovino. To pa Telekom/A1 lahko, če sem na podatkih. Za to z domačim WiFijem jim malo statiatiko kazim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za AMD ne vem.
Spomnim se iz časov DDR2, ko sem imel 4x4gb in 1600. Pa je to podpiral samo i7 gen.3 na Xenon podnožju. Prodajalo pa se je tudi, 2333.
Če nisi zlorabljal (owerclock-al) je bilo metanje denarja stran, za višje frekvence.
Delalo je, pač jih je CPU spustil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani