Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?e bi imel kaj pametnega za po?et se ziher ne bi z avtom okol podil. Tak?nih neumnosti se ne spomni nekdo, ki ma polne roke dela.

Drga? pa sem mel jaz tud tako 323f-ko. Samo druge barve je bla. . Sem jo prodal, ker ni mela klime.

Ti si takrat najbr? ?e z o?ijem na veselico hodu...

Pa na unmu film?ku vidm, da ti ?e nakam plavo kadi zadaj na auspuhu. In premagal si reno 5. Nekej neverjetnega....

ne ne to nism bil js, to je bil prej?nji lastnik :D druga? pa je renault 5 turbo :D

a ti nima? nobenga hobija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e bi se prijel kak?nega koristnega opravila, bi te take bedarije minile.

Kot ka?e ima? sre?o in ti je lepo postlano, zato ti ni treba delat in lahko samo afne gunca?.

Bo? moral pa? na svoji lastni ko?i probat kaj je pametno in kaj ni za ?ivljenje na dalj?i rok. N? bat, tako kot za vsazga, tud tebe ?aka dan, ko se bo? moral enkrat "streznit". Milom ili silom. Upamo lahko samo, da zarad tvojih bedarij, razen tebe, ne bo ?e kdo nastradal.

Iz kje prav? da si ti doma drga??

Js sm doma iz kme?ke vasi tak, da nebi o koristnih opravilih...

nastradal pa dvomim, da bo kdo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne bo? verjel, ampak, ?e bol? je pa, ?e nisi niti divjak, niti pijan.

Na to mo?nost nis pomislu?

to ne gre, ?e ma? to v krvi :P

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pol se pa sprijazni, da dolo?enih zadev pa? ne bo? nikol zastopu. ?e ne zastopi?, bo? moral pa kar verjet. Kaj ?e?, saj nisi sam kriv.

jah n?, bol? bit divjak kot pa vinjen voznik, al pa ?e huje vinjen divjak :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Napisal sem da rukni malo cvi?ka, ker bo? pol bolj razumel napisane ?lanke . Nisem reku, da pejd pol vozit.

Porkadu? pa res ni? ne zastopte tukaj. Pejte hitro cvi?ek pit!

ja pa js sm skor vedno za volanom :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Mogo?e za nekoga ropotanje, ampak zame so to ene najlep?ih melodij kar jih lah ?lovk sli?. Use kar teli modeli nardijo je eargazm :D:ljubezen:

Wasted Penguinz - Follow Your Dream

:aaaaa::aaaaa::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kot ka?e vam kak?en kozar?ek cvi?ka ne bi ?kodu. Pomaga pri branju za bolj?o koncentracijo.

@ZMAJ, teb dovolim da me tika?, saj sva ?e taprava komerata.

ene se nas hiter prime :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zakaj bi se kdo sploh hotel s takim avtom javno in uradno furati po cesti? Pa ?e da vse original je ?e vedno stran vr?enih 900? za mat ?rnega bingeca s 75 konji[/img] in po?eno sprednjo ?ipo.

se ?ist strinjam ;)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hehe ?mego dons ni glih pri stvari al pa je v teh koncih ?e vsaka dvopasovnica tud avtocesta :ne vem:

ja sej to mi je ?udn vse skupi, sm mislu, da so se mal zakalkuliral...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Najve?ji hec pri vsem skupaj se mi pa zdi, da prodaja neregistriran voz brez homologacije in letnik 1998. ?e sem prav skalkuliral, ?lovek misli, da bo za 14 let star neregistriran avto dobil 900?. In niti ne more? ga registrirati, ker nima homologacije. ?lovek je za hece...

vse se da, sam pol ma? probleme s :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6440607&show=1

Tko k rock'n'roll tudi pravi honda?i niso mrtvi! :party0035::jupiii::bravo:

spredn odbija?, zadn odbija?, havbo, pa zadnje lu?i zamenjat (al pa jih vsaj zatemnit) pa bi bla bomba :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

a si ziher, da ni slika samo simboli?na, ker pod njo lepo pi?e z velikimi ?rkami, da je fotografija arhivska :rolleyes:

hehe, sej vem, da se zeza? :D

nvem, ker tole kar je v opisu mi vse deluje na naselje, ?e pa res blo na AC pol je pa res ?udno vse skupi :glare:

tole so sicer na?i konci, ampak se vidi, da sm zlo mal na cesti te zadnje dni, da n? nvem kaj se dogaja okrog mene :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

TI SI LISAC, moral bi vozit TDI power (3 rde?e ?rke). :hudicek::jezicek:

A DA SM ?E V TEJ KATEGORIJI? JA SEJ MO?NO GLEDE NA TO DA ZADNE CAJTE KR LE?IM PA JEM NEBO N? ?UDNGA, ?E BOM STOPU V KATEGORIJO BAJS :D

OD TDI POWER PA TUT NISM LIH DAL? STRAN :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Ti napi?i pubec! :jezicek:

Ne upa?, ne upa?! :cheers:

TI NE UPA?, SEJ SI TI ZA?EL :harhar:

Bom kr vic napisu, da bo folk vedu zakaj se gre :D

Gre Janezek z mamo po cesti in jo vpra?a, ?e mu lahko kupi sladoled.Mama pa mu re?e: "Ne Janezek, bo? postal okrogel in debel, ?e bo? lizal sladoled."Pride mimo nose?nica v 8. mesecu nose?nosti.Janezka pograbi hudobija in ji re?e: "Tralala hopsasa, kaj si ga pa lizala!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.