Nič jih nismo takrat premalo, ampak jih zdaj premalo. Mislim, fantje niso fantje, če se od časa do časa ne stepejo. Ampak dandanes jih vzgajajo kot deklice (razen Romi, seveda) in to je problem - ker Rome dandanes premalo...
Jaz pri svojih 43.letih vsako jutro pretečem 10 km, delam 12 ur dnevno, petim sosedom pokosim travo, istočasno pišem 2 knjigi, prebelim vse sobe,... Poleg tega imam še čas za prijatelje in humanitarno delo. Nič ni težko, če zna človek dobro lagat...
- "Dedi, kaj je to statistika, kaj je to povprečje?"
- "Pa glej, vnukec, če seštejemo tvojega malega bratca, ki je star 2 leti, tebe, ki si star 4 leta in mene, ki jih štetjem 75, mi vsi skupaj jih štejemo 81 let. Naše povprečje je 27 let. Statistično gledano smo v najboljših letih za seks, v bistvu pa nobeden od nas ne zmore..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vodovodar je prišel k neki gospodični, da bi rešil težavo v vodovodu, in ko je končal, reče:
- "Gospa, to je 50 evrov."
- "Ali si prepričan?"
- "Da, gospodična, manj ne more biti."
Gospodična se je udobno namestila, razkrila svoje telesne atribute in ponovno vprašala:
- "Si zdaj še vedno prepričan?"
- "Da, gospodična, popolnoma prepričani!"
Ko je gospodična plačala račun, je vodovodar odpel do prve gostilne:
- "Natakar, prinesi mi piva za 50 evrov!"
- "Zakaj, gospod, točno za 50 evrov?"
- "Če se tamali prej ni mogel dvignit, da bi jebal, naj pa zdaj lula..."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani