- "Ne se sekirat, če moški tekamo za vsako, ki jo srečamo. Tudi za žogo tekamo, pa ko jo ulovimo, jo brcnemo."
Pa mi žena odgovori:
- "Ne si domišljat, če ti rečem, da sem zaljubljena vate. Ženske se zaljubimo tudi v čevlje, pa potem nabavimo še pet drugih parov, tako, za vsak slučaj."
Avstrijski voznik je bil žrtev prevare na slovenski cesti. Njegova zgodba se bere kot kriminalka, račun za avtovleko in zamenjavo pnevmatike pa je bil gromozanski.
Prišli so na idejo, da bi namesto baterij imeli kaj "jedrski reaktor". In so izdelali "baterijo" BV100, v kateri je radioaktivni izotop nikelj-63. Iz te "baterije" dobijo 100 mikrovatov pri napetosti 3 volte kar 50 let. "Baterija" ima mere 15x15x5 mm. Baje sevanje za zdravje ni škodljivo, ker je zelo šibko. No, to jim verjamem. Od ene "baterije" je sevanje šibko. Kako bo pa, ko bo na vlaku kakšnih 150 ljudi in bo vsak imel mobitel s tako baterijo? In kako bo to potem zgledalo na smetišču? Bomo "baterije" odlagali med jedrske odpadke?
Mah, mogoče boljše, da grem spat in ne premišljujem naprej...
Začenja se mednarodna vojaška vaja Gromsko krilo – Thunder Wing 2024, ki bo od ponedeljka do petka potekala na območju občin Nova Gorica, Kanal ob Soči, Tolmin,
Nisem pa prepričan, če ne naredijo teli še več škode...
Dve besni ženski kričita name. Ena kriči "Ti bom že pokazala!", druga kriči "Ti bom že dala!". Jaz pa stojim pred njima, premišljujem in ne vem, katero naj izberem...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
V horoskopu mi piše; nekdo vas bo zapeljeval v službi.
Jaz pa na bolniški, stomater, spet sem izvisel...
Popravljeno od SlivkaPovezava za deljenje
Deli na druge strani