Skoči na vsebino
Mazda 6 CD125
Napisano

Labi a je to Igo8 ali tom tom karte ali kej drugega?

Saj mislim da je napisal v prvem postu da je to Navigon navigacija. So pa karte iste kot za iGo, ker je tudi vmesnik zelo podoben iGo-juvemu. ?e se motim me bo pa Labi popravil.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo pomo?i pri fotoshopu
Napisano

Bi mi lahko kdo prosm obrezu tablico?

V slikarju nikakor ne morem lepo obrezat zaobljene obrobr. Roke se mi tresejo ... nisem ?e ni? ... :vino:

... ?e ma kdo fotoshop mislim da je to za par sekund dela?

Hvala

Bo tako vredu ali si mislil kako druga?e?

post-1111-1266664598_thumb.jpg

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Grids were limited to the fastest 26 cars and drivers had to lap within 107% of the pole sitter's time to qualify for the race. Other formats have included Friday pre-qualifying, and sessions in which each driver was allowed only one qualifying lap, run separately in a predetermined order.

Tole sem najdu.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se je tvoja stevilka nekako izgubila iz imenika, zato sem vceraj tako butasto spraseval, kdo je na drugi strani linije

A potem ko dobi? kar ?eli?, pa kar zbri?e? telefonsko :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boss: ja, bodo mogli stari policaji pa "stari" zakoni, nadrejeni itd....... it po?asi v penzijon, da bo kaj bolj? :( ker ?e kr mislijo da ?ivijo v stari jugi :angry2:

Mah tule pa se ne strinjam. To se nebo nikoli spremenilo!!! Vsepovsod je tako, kdor pa misli da ni, pa ga tako hitro izu?i.

Pa saj bo? sama ugotovila, da ne more? proti vetru sc..! (Mogo?e ti ja :harhar:)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ob 4.20 je malce prezgodaj (slab mesec) na svet pokukal moj sin?ek ?an Luka :dudek: . Velik je 48cm in tehta 2800g :ouje: .

?estitke :bravo: Se ?e nabirajo Mazda driverji :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vsekako je zame lep? vidt Alonsa v Ferrariju kokr ?umla v Me?ki! <_<:harhar::P

?zmeden?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paypal
Napisano

sej ne rab? Paypal-a, itak ti da vsak IBAN in BIC ?tevilko kamor naka?e? ke?. saj jst tako kupujem in no problemos. :party0035:

To ni ?isto res. ?e je prodajalec iz Evrope potem se strinjam s tem, do?im prodajalci od drugod praviloma poslujejo samo preko Paypal-a.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NETBOOK
Napisano

sedaj pa ?e kako nalagate windowse ?e ni CD-DVD enote??

Z USB klju?kom.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zameri? ali pa tudi ne, malo pretirava?, najhiuj?a je pove?anje povr?inske trdote, glede na to da sem strojnik poznam-uporabljam postopke, samo brez toplote in ohlajanja se niti trdota niti trdnost ne bo pove?ala.

Mater pa garmin, itaq da je "pametnej?i" popustu in zdej VSE dela. :punk:

Ok, nebi rad prilival aditiva na ogenj :P, ampak mogo?e je mislil pove?anje trdote zaradi "utrujenosti" materiala.

Kaj pa je bila re?itev pri Garminu, ?e ni ©?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kolk se bo? ti v jezik ugriznu :harhar:

A ti misli?, da se bo ?umi vrnu ne da bi bil prepri?an, da ima kak?ne ?anse oziroma, da bo ?pilal neko tretjo vijolino. Preve? je kompatitiven in zagret, da bi se samo okrog vozu in ?e bi samo zaslutil, da bo bil outsider ga ziher ne bi bilo.

To je bil tudi glavni razlog, da se ni ?e lani vrnil in zamenjal Maso. Ni bil dovolj pripavljen, brez ustreznih treningov in prevo?enih testnih krogov ni hotel reskirati bruke in se osme?iti tako, da je izgovor z bole?im vratom bil kot naro?en.

V?asih je stvari treba prebirati med vrsticami oz. gledati sliko kot celoto in ne zgolj sklepati po nekih detaljih ali pa osebnih ?eljah. Sicer bomo pa itak videli in to ?e kar kmalu :danzoman:

Ja pa pomoje je tudi videl, da Ferrari ni glih tisto kar je bil, ko je od?el...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mater se moram pohvalt da sem naletu na prvega garmina ki me jeb..

No ja, kaj pa lahko pri garminu je..?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

in taki policaji bi nam nej bli za vzor :vskalo:

Ja tole tudi mene moti, predvsem to da oni veselo telefonirajo po mobitelih in potem pri?akujejo da bomo dr?avljani delali druga?e?? ?e bolj kot to me pa moti to, da ko se policaj pelje iz slu?be oz. ni uradno na dol?nosti, ga boli patak za vse okrog sebe.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fantje po?akajte ?e par dni, vsak ?as bi naj pri?el ven AdriaRoute 3.0. Sicer so napisali, da bi naj dal nadgradnjo gor konec decembra, ampak zgleda da ?e nekaj ?trikajo. Malo ?e po?akajte, da nebo Boss 2x ?evape jedel :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje.

Ja, sve?ko brez navojev :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah kako bedno vrme, sicer bi ?li lohk vsaj stamalo mal na zrak, dea bi pono? kej spala, tko pa beeeda! :angry2:

Jah vreme je res v ku... glede dojen?kov. Tudi na? mali sedaj abstinira sprehode, tako da ga samo malo na balkon nesemo vsak dan. Recimo za 5-10 min.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja.

Samo zdaj pa ima? izgovor, ?e te ustavi policija in ti re?e da si imel te?ko nogo :P ?imprej?nje okrevanje :bravo:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.