Ker imam širšo medenico. Je to njihov edini zic, ki drži 2 uri vzpona brez mravljincev.
Ergon ma tudi dobre zice. Sem Mel na prejšnjem.
Za1x sem s fizik zadovoljen. Je pa res da me tudi boli, samo probam ignorirati drugače pa naredim malo pavze.
pred 3 minutami je etcho napisal:
S trailforksa so jih precej umaknili zaradi naše glupe zakonodaje, sicer pa so vsi traili primerni za emtb (vsaj trail, še boljše pa enduro geometrija).
Glede na moje ne znanje so samo zelen in izjemoma modri traili primerni
sem malo firbcal na trailforks kaj mate kaj na obali (okolica kopra) in na veliko trailov piše da Emtb ni priporočljiv ali dovoljen. Je to še aktualno ali so samo stari podatki.
Imel na starem kolesu. Hladilne pakne in sendvič XT disk, ki ima aluminij zmes, da se bolj hladi. Dokler se niso na strmini zagrele so vibrirale.
Swissstop ima več kot 1x daljšo življensko dobo.
Sem bil noro zadovoljen z metal compound, držale 4x dobo XT-ja, brez pregrevanja, brez fadinga. So pa bile krepko glasne. Sedaj jih ne delajo več. Škoda.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to bi moral @Alex in @etcho pogledat k sta z obale
Povezava za deljenje
Deli na druge strani