Skoči na vsebino
Video
Napisano

Pa? v vsakem stereotipu je precej resnice in tole je lep prikaz... pa sploh sem u ni niti pribli?no limal na rit. :harhar:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

Lantra je eden najbolj trpe?nih avtov, kar sem jih vozil. Imamo eno v familiji ?e od leta 1996 pa ?e danes vozi brez omembe vrednih izrednih servisov - menjan samo potro?ni materjal.

Se pa spomnim ?asov, ko sem delal ?e pri eni ra?unalni?ki firmi - edino obe Lantri sta bili skoz v obtoku brez izrednih obiskov servisa. Felicije so se kvarile, Omega je bla vsake tolk na servisu dokler ji ni pri nekje 180.000 prevo?enih vrglo bat skozi glavo motorja o Laguni prve generacije sploh ne bom zgubljal besed - na koncu so se ?efi odlo?ili, da jo ne dajo ve? serviserjem, ker je avto preve? ne?en za "tako" uporabo pa so kupli ?e Kangooja, ki je takoj nov moral na servis :hudicek: , ker je stal volan postrani pa mo?i ni imel nobene - napaka na elektroniki pa 14 dni nadomestnega avta.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sigurno se pa ne more? zmotit,ko vozi opelca pono?i za tabo- skoraj vse lu?i svetijo previsoko.

Je pa nova mazda 6 skoraj vsem,ki jih poznam v?e? za razliko od insignie,ki ni nobenemu. :whatever:

Z obema izjavama se strinjam... to z lu?mi je katastrofa, oblikovno je pa tako, da Opelica na slikah zgleda bistveno bolje kot v resnici z Mazdo 6 pa je ravno obratno. Na slikah je bolj tako tako povpre?no v ?ivo pa se marsikatera glava ?e danes obrne za tabo - pred dvema letoma, ko je bla ?e ?isto nova pa je folk redno zjal avto. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Kok lohk folk sploh pomisli dat kej tajga gor, kaj ?ele dejansko pol to izvedit :vskalo::vskalo::vskalo:

post-1139-1285715562_thumb.jpg

tud ror ni od muh :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

to ma tolko downforce-a da se zasidra pri 28 km/h!

?e sam zarad te?e spojlerja ma? precej downforca :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PRVI DOPUST Z MIATO
Napisano

Letos je pa Miata leto...cool...

ze nabiram ideje, ceprav Yuga je bla ze.

Ja sej ja, sam ?e mal manjka pa boste za?el skandirat "kdor nima Miate ni Slovenc" ...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi izlet z MX-5
Napisano

Full dobro potovanje... odli?ne slikce, da me je kar premamilo, da bi tud jaz napokal drago za en tak tour de Europe. :bravo:

Mal me zanima kolk je bil celoten finan?ni zalogaj... ok goriva je za ene 500?, kaj pa ostalo (cestnine, preno?i??a, futer, ...)? Sam tolk, da vidim a bom* moral vzet kredit :blush:

* draga je namre? vidla slikce in se je ?ist zapalila :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.