Skoči na vsebino
Prvi izlet z MX-5
Napisano

Full dobro potovanje... odli?ne slikce, da me je kar premamilo, da bi tud jaz napokal drago za en tak tour de Europe. :bravo:

Mal me zanima kolk je bil celoten finan?ni zalogaj... ok goriva je za ene 500?, kaj pa ostalo (cestnine, preno?i??a, futer, ...)? Sam tolk, da vidim a bom* moral vzet kredit :blush:

* draga je namre? vidla slikce in se je ?ist zapalila :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

Ja zato pa skoraj ni debelega Honda?a. :P Sicer pa ja ima? prav, ?e koli?ina bencina/dizla v tanku je lahko konkretna razlika. B)

Ergo... ?e ?elim shuj?at naj si nabavim Hondo :harhar::blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

Ko smo pri te?i je mogo?e treba ?e omeniti vsebino tanka, kjer lahko namesto, da bi notri imeli 50-60 litrov damo samo 15-20 (tolk, da pri pospe?eavnju ali v ovinkih ne vle?e zraka). To je takoj nekej 30kg manj, ?e pa voznik shuj?a za 10kg pa je tudi nekaj :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Tole bi lahko cestno podjetje nabavlo za sneg kidat pa ?e precej hitrej?i bi bli kot zdele s kamioni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

¸Ti prtisnt? Resno?? :D:D:D :aaaaa:

O ja tud Boss zna prtisnt (tko al druga? :blush: ) in to oreng ampak le ?e je varno kej tazga po?et - ker debil pa vseen nisem. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

spojlerji so mi v?e? dokler ni ki? al pa ri? ;) poraba...hmmm ja... pa sej se ne bi v slu?bo z njo vozu. Za kak vikend mal prtisnt naokrog pa tud ni katastrofa ?e bi mal preve? pupcalo :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

V kratkem pravijo... bo pa nova zverina imela ta nov 2,5 litrski motor s turbino in cca 285KM. Avto je ?e malenkostno la?ji tako, da bi znalo biti 6.0s od 0-100km/h.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na cesti - v ?ivo primer vsega mogo?ega
Napisano

Kje vidim problem nestrpne?ev, ki v velikih ?rnih limuzinah mislijo, da se jim morajo vsi umikati, ne glede na pogoje vo?nje. Zahtevajo torej, da se umakne? v kolono kamionov, zmanj?a? hitrost in spusti? Njega mimo, ker se Njemu morajo vsi umikati, ker ima limuzino, ki ne gre izpod 200 km/h.

O tem smo ?e nekaj pisarili in jih tudi "?pricali", pa ne pomaga.

Aha, a zato si Labi ?eli ?rn avto :ne vem:

:jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na cesti - v ?ivo primer vsega mogo?ega
Napisano

itak, v mislih sem pa mel recimo kruzanje po obmorskih cestah (lep razgled) kjer ni nobenga in po moznosti imas cabrio avto - ce to ne potem pa vse sipe spuscene in zaradi tega peljes pocasi, ker ni motecega vrtincenja vetra :vesel:

Ja valda to je cool... :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.