Full dobro potovanje... odli?ne slikce, da me je kar premamilo, da bi tud jaz napokal drago za en tak tour de Europe.
Mal me zanima kolk je bil celoten finan?ni zalogaj... ok goriva je za ene 500?, kaj pa ostalo (cestnine, preno?i??a, futer, ...)? Sam tolk, da vidim a bom* moral vzet kredit
* draga je namre? vidla slikce in se je ?ist zapalila
Ko smo pri te?i je mogo?e treba ?e omeniti vsebino tanka, kjer lahko namesto, da bi notri imeli 50-60 litrov damo samo 15-20 (tolk, da pri pospe?eavnju ali v ovinkih ne vle?e zraka). To je takoj nekej 30kg manj, ?e pa voznik shuj?a za 10kg pa je tudi nekaj
spojlerji so mi v?e? dokler ni ki? al pa ri? poraba...hmmm ja... pa sej se ne bi v slu?bo z njo vozu. Za kak vikend mal prtisnt naokrog pa tud ni katastrofa ?e bi mal preve? pupcalo
V kratkem pravijo... bo pa nova zverina imela ta nov 2,5 litrski motor s turbino in cca 285KM. Avto je ?e malenkostno la?ji tako, da bi znalo biti 6.0s od 0-100km/h.
Kje vidim problem nestrpne?ev, ki v velikih ?rnih limuzinah mislijo, da se jim morajo vsi umikati, ne glede na pogoje vo?nje. Zahtevajo torej, da se umakne? v kolono kamionov, zmanj?a? hitrost in spusti? Njega mimo, ker se Njemu morajo vsi umikati, ker ima limuzino, ki ne gre izpod 200 km/h.
O tem smo ?e nekaj pisarili in jih tudi "?pricali", pa ne pomaga.
itak, v mislih sem pa mel recimo kruzanje po obmorskih cestah (lep razgled) kjer ni nobenga in po moznosti imas cabrio avto - ce to ne potem pa vse sipe spuscene in zaradi tega peljes pocasi, ker ni motecega vrtincenja vetra
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na parih slikcah pa truga manjka :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani