Še dva tuja eksperta, ki sta prepričana, da smo tuki sami kozjejebci in da si lahko privoščita vse. In ne nista imela invalidskih oznak in tudi zelo zelo težko verjamem, da bodo invalidi plezali po ozkih in strmih stopnicah Predjamskega gradu.
Pa spusti eno gumo za začetek ... Če ne bo zaleglo, dve. 😃
Uff, ne tega delat, ker bo točno vedel kdo je to naredil in verjemi, da se bo tak vrnil in boš naslednjič ne samo imel spuščene gume ampak prerezane pa še na pleh se ti bo podpisal. Tak, ki ne upošteva sporočil je tok brezobrazen, da bo ob bolečem egu naredil res štalo. Pa še vedel ne boš kdo je bil.
pred 2 urama je g.Wankel napisal:
Polepi mu šipo s papirnatimi nalepkami 🙂 Si bo zapomnu za cel življenje 😇
Edina rešitev, če je to njegov parkirišče je postavitev tiste železne zadeve na tleh, ki prepreči parkiranje. Če pa ni njegov parkirišče pol je pa pač žal to to in se bo še kak objestnež parkiral tja.
A si kdo sploh upa rečt, da šestka ne zgleda boljš kot katerikoli škatlast SUV. In mi smo pristal na to, da nam limuzine in karavane umaknejo iz prodaje. Shame on us. Pa samo zavračat bi moral SUVmanijo in bi še danes imeli veliko karoserijskih različic pri vseh proizvajalcih.
Nič hudega, saj jih je na tem forumu izredno zanemarljivo malo, ki bi želeli videti tebe v kopalkah na plaži. Če bi imel ženo na sliki potem že mogoče, tebe pa...
Ja zna bit, da bi forum kreširal zato mogoče res boljš... ampak bil sem na sveže pobrit, pa mal bi trebuh not potegnil, dandanes jse pa itak lahko vsak za žensko identificira pa bohnedej, da mu kdo kej reče. Je pa res da Bud lighta pa še ni v Slovenijo, tako da .... 🤣
Včeraj tako mal za foro skočil s tamalo na morje. Pač ena od tistih instant odločitev, ki jih niti ne planiraš. In za povrh se je vse poklopilo, iz Lj do Umaga v uri in petnajst brez enega samega zastoja, kot po maslu. Voda super, vreme fantastično, kot v pravljici. Povratek z odlično pico, kar me je presenetilo saj ta Pizzerija je pred leti imela gromozanske probleme s kvaliteto pa sem jim vseeno dal še eno šanso. Pot do Lj pa skoraj brez prometa. Šele tam nekje od Postojne je bilo nekoliko več kamionov ampak nič kritičnega.
Če bi vedel, da bo vedno tako se večkrat odpravim za tak quicktrip na morčija.
Aja slik nimam, ker k vodi ne nosim telefona in drugih tehnikalij.
Leto pred kovidom, ko sem potoval po Bosni in sem se po prečkanju meje oglasil tam je bilo vse zapuščeno in zaraščeno, celo opozorilne table so bile postavljene, da je gibanje omejeno in nevarno... 😉
Sej na to namigujem, ker sem tako videl še zaraščeno ampak je res že kako desetletje in pol nazaj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še dva tuja eksperta, ki sta prepričana, da smo tuki sami kozjejebci in da si lahko privoščita vse. In ne nista imela invalidskih oznak in tudi zelo zelo težko verjamem, da bodo invalidi plezali po ozkih in strmih stopnicah Predjamskega gradu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani