Skoči na vsebino
Mazda 626 tuning
Napisano

Ker sem se na mobisuxu zapletel v pogovor z Vsevedom,in mo je omenil da bi lahko mo? moje mazde 626 pove?al z obstoje?ih 136konjev na ene 170-180 konjev z zamenjavo odmi?ne gredi in kolektorja od Jspec-a, pa ?e glavo zni?at. Me zanima kaj si vi mislite o taki predelavi,jaz priznam da me zlo mika, ?? se je tudi nabralo zadost,sam ?e regres :)

Zdeh najbl me zanima kaka je razlika med mojo 2,0 ma?ino in 2,0 ma?ino od Jspeca,ma kdo kako informacijo

Mazda 626GT ------> Flying M on the GO!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli ?tevci
Napisano

da ne odpiram nove teme

Kaj pa beli ?tevci za mojo 626? gre se za tazadn model? a ma slu?ajn kdo, a pa?e od kerga drugega modela morda?

?e slika ?tevcev:

post-4-1117969453.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne
Napisano

No ker se pribli?uje dan ko dobim mojo 626 v roke, in bom tudi prec menjal feltne, me zanima ?e na ta avto pa?ejo 17 colke. Konkretno gledam OZ Poladio.

A bojo feltne pasale na avto. A lahk kdo nardi photoshop tega,ker nisem lih ve?? tega programa.

Slika avta:

http://www.avto.net/tr/2607461_7_3_2005_ma...26_srebrnap.jpg

Slika feltn:

http://www.span.si/2004/ponudba_slike/poladio.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje Dobit?
Napisano

Zanima me kje bi dobil take ?tevce za 626ko letnik 2000?

Vsaka pomo? bi bila izredno dobrodo?la

post-4-1112368660.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rde?a...
Napisano
  je KAALman napisal:

sprva sem hotel plazma ?tevce, ampak se mi modra ne dopade, druge barve pa ni... (nekje sem roza zasledil :rolleyes: )

Kje si pa gledal te plazma ?tevce, kok je cena? me zanima to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.