Skoči na vsebino
Zamenjava žarnice za tablico Mazda III
Napisano
  dne 12. 6. 2019 ob 15:17 je SpEkTr napisal:

Mislim,meni ne gre dol da se jebemo. Notri in vstran, nista

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

mogo?e je ?e kdo polomil pa zalimal :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna nedelja
Napisano

A te za odbijac potegnejo na stezo?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

home/leaving ligths
Napisano

Jaz s tem zvecer fajn kolesarnico osvetim :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

home/leaving ligths
Napisano

Kot prvo a ima to v opremi? 2008 mislim da celo nima

Ce ja mislim da moras v mazdi imeti luci na ON in ne AUTO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja mene si mal zgubu :). Tudi ne verjamem da je sla mazda delati dva menjalnika, prej je verjetna softwareska zadusitev

Omejitev pedala za gas - to pa ja. Samo prirastek je zelo minimalen

There are no hardware requirements, as the engines are the same between the two models. Mazda simply added a software throttle limitation to the 120 hp version at the top-end which can be removed by a tune There are a number of chip tunes available (one in Denmark and BBR GTI in the UK), and a full custom tune (Orange Virus) that can eliminate the limitation. However, after the limitation is removed, the chip tunes only give you 5-10 hp/tq gains over the 165 hp version (developing 170-175 hp for the 120 hp version), whereas a custom tune can give you >25 hp/tq.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ni to povezano z navorom in mocjo? Ne morata imeti enako konjev....razen ce menis da mata enako zmogljivost. Saj ni vazna hitrost kdaj menjas ampak obrati, to poglej, logicno je da svohnej masini prej zmanjka le teh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa koliko konjev da športni filter?
Napisano

Jaz sem moral homologirati Odtis VIN v prtljazniku barchette ker je bil izzagan prag skupaj z original VIN....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 13. 4. 2018 ob 9:26 je 323 BA napisal:

De?ko, ?e lahko za male pare iz 145 verzije naredi? 165 (170). Why not?

Ti kar.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 12. 4. 2018 ob 14:13 je Boss napisal:

Tukaj bi sicer pomagala tudi ?e kak?na modificirna hupa...

v bistvu bi namesto blow off ventila lahko imel hupo, 2 in 1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 12. 4. 2018 ob 13:28 je Boss napisal:

Ja ampak pospe?evat do 100 na Celov?ki je pa ?e kar resen prekr?ek ... v bistvu bi rabili podatek o pospe?evanju do 70km/h in to vsaj do stotinke oziroma tiso?inke natan?no. Sej ve?, na dragrace-ih se meri v tiso?inkah.

V bistvu rabis podatek od 50 do 70, vsaka stotinka steje, se posebej ce si za kakim atatom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 12. 4. 2018 ob 8:01 je LabiGT napisal:

jaz sem kar skoz ustavljam na avtocesti (se pravi 0km/h) in potem sprintam na 100km/h, tako da vsaka desetinka pride prav

podatki kot so 60-100 v visjih prestavah so brezveze :)

Ne razumes, te stotinke ujamejo zeleni val na Celovski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni samo elektronka

BBR?s ?Super 185? upgrade adds BBR stainless steel 4-2-1 exhaust manifold and performance cold air intake system

170 pa obljubljajo samo s cipom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

Ce je cena problem pejd po barvo v spraju in naredi sam za 10?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano
  dne 30. 7. 2017 ob 8:12 je pob napisal:

Potem ti tudi senzor za de? ne deluje?

Sent from my D5803 using Tapatalk

Locena

Mas pa minus da ti avto vedno vziga z glavnimi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano
  dne 27. 4. 2017 ob 9:57 je pob napisal:

A zamenjama?

Druga?e pa ideja z nalepko ?ez senzor niti ni tolk slaba, moram samo ?e ugotoviti, kje se nahaja in to je to. :) thx!

se bojim da s tem tudi de?nega prelima?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano

samo stikalo dela, to sem mislil, ?e pa nima? dnevnih si pa? dol?an sam poskrbeti da jih pri?ge?....ampak on bi rad da glavne svetijo.

Najenostavneje je v tej konfiguraciji dodati LED dnevne, ki se izklopijo preko parkirnih in imeti stikalo stalno na auto....to je bil pri meni tudi namen ko sem predelal ta box.

Namre? je delal to?no to kar ?eli pob....na auto so lu?i svetile stalno samo notranja osvetlitev je preklapljala.....

Evo pob re?itev kupi? CX7 2006, dela kot ho?e?  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano
  dne 25. 4. 2017 ob 11:11 je pob napisal:

Pa dobro, kaj nikol noben od vas ne probuje kake nove zadeve oz. kakol temu podobnega? A je va?no, kaj bi js rad in kaj lahko vklopim ro?no in kaj ne? A ?e bi vpra?al, ?e se da menjat ?elezna plati??a z aluminijastimi, bi mi tut kej v tem smislu napisal? :D

No, vpra?al sem zato, ker me to zanima in ker bi potem lahko imel vedno na funkciji AUTO in me bilo ?oko za vrtenje ro?ke in vklop/izklop lu?i. Rad bi optimiziral dolo?ene zadeve ZA FORO, ker je avto moj in lahko iz njega naredim raketo, ?e ho?em. ;)

ja ampak teb avto dela kot mora, ne more? izumiti nekaj novega na senzor ki dela s svetlobo, ?e da? na ON ti bo delalo kot ho?e? stalno od kontakta do kontakta, ne glede na svetlobo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.