Baje da pri menjalniku. Podvozje so z štemajzlom pogledali in nikjer ne giba. Ležaj ni, ker v ovinkih ni tega zvoka. Mogoče amortizer? Pogledal sem cel motorni prostor, vse bp.
Zvok je tak doneče globok, kot da nekje vibrira, in to slišim na odsekih kjer je čist nov, raven asfalt. Pa tko, na 15, 20 sekund. "du duud udu". Brez nekega vzorca. Nekaj bo hin, vprašanje kaj in kje. Mehanik ga je slišal in je prepričan, da ni kovina ob kovino, tudi ležaj ni po njegovo. Moja ga ne sliši. Če imaš užgan radio, ga ne slišiš. Zame, ki avto vozim že 130kkm, pa vem, da nekaj ne štima.
Grem konec tedna še do enega lokalca pa še tam pogledamo, če dobi kako idejo.
Pričakujemo določeno povišanje cen tako dizla kot kurilnega olja, je sporočil minister Bojan Kumer. Pri tem je dodal, da vlada aktivno ukrepa za zaščito prebivalcev pred cenovnimi skoki, zato bodo trošarine in...
Jaz bom letos verjetno v dimenziji 225/45 r18 izbiral med GY F1 in Michelin PS5 po ocenah iz lanskega testa sta tam tam kar sem videl so tudi korejske Nexen Nfera sport dobro ocenjene, ima kdo v uporabi v tej ali podobni dimenziji (s tem da so mogoce 25-30eur /kos cenejse kot GY, Mic....torej spet zanemarljivo malo za 4 leta)....
Kupi Nexen, sem že pisal da ne čutim razlike z GY AS6 - bomo videli edino obrabo
Vsak ki vozi dizla in mi pove, da ima naloženo aplikacijo za regeneracije in da se po vožnji še malo vozi, ker se ravno izvaja regeneracija.... - nevem no, a si suženj lastnemu avtu?
Pri bencinarju vžgeš, se v izi pelješ par minut, potem pa gasss...ugasneš ko ti paše, če ga žgeš pač počakaš par sekund in je to to.
Sicer ima smisel, ampak, če se z njimi menim za servis in mi še predračun pošljejo, da ne bo kakšnih presenečenj, potem ne vidim razloga, da ne bi prišel. Čeprav, glede na cifro na predračunu...
Ja, vem, so mi govorili, da Mazdini dizelaši znajo biti dragi, pa nisem verjel...
Da imam pa tako eksotičen avto, da moram avans na servisu plačat, jaz ga pa vozim po gozdovih in vlakah... Tega si niti Elon Musk ne privošči...
Jaz sem zdaj na servisu omenil za pumpo in hladilno tekočino in mi je rekel, da delajo pri 240.000 km ponavadi. Ni pa do zdaj videti nikakršnih problemov. Moja G194 ima pa zdaj 207.000 km, od nabave sem jih naredil 23.000 km. Mikro jermen sem menjal takoj po nakupu rabljenega avta, se pravi pri okrog 185.000 km. Kaj je bilo prej, je samo ugibanje. Moram potrkati zaenkrat, če bi bilo kaj hujšega skritega, bi se verjetno v teh dveh letih že pokazalo. Drugo je bila potrošna roba in sem vedel, da me pri takšnem nakupu v prvih dveh letih čaka par stvari za urediti, ker prejšnji lastnik jih je pač pustil za naslednjega.
hvala za info
mikro jermena sta 2, oboje si menjal z napenjalcem ali si pustil tudi stari napenjalec?
potem bom pa samo menjal hladilno tekočino pri ene 200kkm
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Baje da pri menjalniku. Podvozje so z štemajzlom pogledali in nikjer ne giba. Ležaj ni, ker v ovinkih ni tega zvoka. Mogoče amortizer? Pogledal sem cel motorni prostor, vse bp.
Zvok je tak doneče globok, kot da nekje vibrira, in to slišim na odsekih kjer je čist nov, raven asfalt. Pa tko, na 15, 20 sekund. "du duud udu". Brez nekega vzorca. Nekaj bo hin, vprašanje kaj in kje. Mehanik ga je slišal in je prepričan, da ni kovina ob kovino, tudi ležaj ni po njegovo. Moja ga ne sliši. Če imaš užgan radio, ga ne slišiš. Zame, ki avto vozim že 130kkm, pa vem, da nekaj ne štima.
Grem konec tedna še do enega lokalca pa še tam pogledamo, če dobi kako idejo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani