Skoči na vsebino
pred 5 urami je Bini napisal:

Ko jih boste prodajal se ne boste hvalil s kilometri.... :nevem: 😁😉

S tem bomo dokazali, da ti avti zdržijo dosti prevoženih kilometrov ;)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 13 urami je Boki-koki napisal:

Ta je še prejšnji teden imel ceno 19.900. Predvidevam, da ni bilo niti enega klica in je spustil ceno. Meni osebno se zdi še vedno predraga - je pa res, da ima zelo malo kilometrov...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 1 minuto je jures napisal:

Hodim sluzbeno sedaj v Mieming, Avstrija, greš čez Rosenheim, 500km, po tvoje bi moral se ustavljat pa se ne ker na cilju samo dolijes pa gres drug dan dam direkt.

4 urce pa si doma, brez kakanja :)

Pa dobro, ne se zdaj toliko spravljat na njega... Mogoče pa mehur in še kaj drugega deluje drugače, če se voziš v EV vozilih :)

Brez zamere, ampak jaz ne vidim nekih prednosti EV vozil, vsaj trenutno in v bližnji prihodnosti ne...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Pa saj tudi če na pumpo zaviješ na AC, je to tudi neke vrste "dodatna pot". Moje mnenje je, da tudi če se zapelješ iz AC in se pelješ do črpalke v eno stran 5 min, boš z ICE vozilom še vedno prej nadaljeval vožnjo po AC kot pa z EV.

Popravljeno od x-layer

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 18 urami je dvorjan napisal:

LOL

Modelu enkrat spodleti polnjenje in potem gre vedno polnit še pred 25 %. ROTFL

In potem jamra, kako se podaljša čas potovanja.

Mimogrede, včeraj sem naredil 1024 km z EV. Večino od tega po dežju in snegu, temperature cel dan med -3 in 4C. Na polnilnice sem prišel z 8, 5 in 7 odstotki. Pa me ni bilo niti najmanj strah. Ampak, ja, nekaj so izkušnje ...

Aja, še to. VSA polnjenja, tudi tisto pred začetkom poti (7-100%), sem opravil na javnih polnilnicah v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. Strošek 63,5€.

Tole je sicer nekaj ceneje kot pa da bi šel z ICE vozilom. Koliko časa si pa "porabil" za 3 kratno polnjenje?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
dne 12. 3. 2024 ob 14:55 je g.Wankel napisal:

Dama je prišla gužvo delat na celino.

Filing za širino? Kaj je to? 😜

20240312_145151.jpg

Hmm, ne vidiš, da ima vklopljen line assist in ji ga (avto 🤭) samodejno na sredino vozišča postavi 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
dne 12. 11. 2023 ob 8:57 je Janez007 napisal:

Moja dva mulca (20 in 24) pa sta med menjavo na istem dvorišču igrala pingpong. :(

Sicer pa sem poskusil uporabiti tiste Lidlove podstavke in ugotovil, da je lesena klada z nekaj deščicami za uravnavanje višine zame neprimerno bolj praktična in stabilna. Tako da, če koga zanimajo, niso še uporabljene ... mu jih prodam 25% ceneje (sam sem dal lansko leto 20, dam jih za 15€).

20231111_115738.jpg

20231111_114156.jpg

Naslednjič daj še kakšno deščico med dvigalko in rob, da ne poškoduješ roba ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Ne vem zakaj so zmeraj bmw-jaši problem🤔😁

Verjetno zato, ker mi to nismo 🙃

Popravljeno od x-layer

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi avto
Napisano (urejeno)

1. Yugo 60

?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3

2. Mazda 323 HB

?u=https%3A%2F%2Fs1.cdn.autoevolution.co

3. Mazda 323f

$_86.JPG

4. Mazda 6 GG

gg-976.jpg

5. Mazda 6 GH

i-mazda-6-kombi-gh-2-2-mzr-cd-180-km.jpg

Popravljeno od x-layer

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 12. 6. 2023 ob 16:50 je Alex napisal:

Dobro, dizlov so  prodali nekje  80%, benzinarjev 20%. Normalno, da se prodaja več dizlov. Tudi v Nemčiji se dobi veliko več benzinskih 6-k  kot pred letom dbi. Dejstvo je, da ljudje menjujejo 6-ke, vseh sort, zaradi nakupov novejših, drugih modelov. Ali pa gredo enostavno  k drugi znamki. 

Kar bo dobro za nas, ki si še ne moremo privoščiti novih avtov...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

V soboto zamenjal sprednje ploščice, ki so bile milo rečeno že potrebne menjave (vem, da sem predolgo čakal).

IMG1.jpg

Jih je pa pobralo zato, ker so čeljusti zaradi rje na vodilih zaštekale:

IMG2.jpg

Sem zdaj vse lepo sčistil, menjal gumice in podmazal - pa da vidimo kako dolgo bo...

Popravljeno od x-layer

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga v motorjih Mazde 3
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Če ne gre prej u maloro....😁🥴

Po navadi je narejeno (kot reče moj oče - trotlziher) tako, da veriga fizično ne more preskočiti, ker prej tolče po pokrovu verige.

No verjetno, če bi vztrajal v nedogled, bi veriga preskočila ali pa predrla pokrov...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga v motorjih Mazde 3
Napisano
pred 6 urami je dvorjan napisal:

200€ material + xxx€ roke mehanika. Sicer pa lahko morebitno raztegnjenost verige preveri servis z računalnikom, če imaš kaj posluha za mehaniko, jo pa lahko mogoče celo slišiš sam.

Saj, ko je veriga dosti raztegnjena, ne rabiš posluha ;) Se že od daleč sliši, ko veriga leti po pokrovu - je pa res, da sem to sam slišal pri znancu, ko je še imel MKI...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 11 urami je Slivka napisal:

Tale reč je pa... 

Za 250 gramov naložbenega srebra bi v Zlatarni Celje radi 150€. 

Ko sem zvedel, koliko pri Mazdi stane kos gume, se mi srebro sploh ne zdi več drago. Moram samo še stehtat, pa da vidimo, kaj je dražje na 1 gram: srebro ali Mazdina guma... 

Pa vedno domov dobivam sto in eno reklamo, kjer mi ponujajo zlodja in pol. Ko pa nekaj potrebujem in vprašam, je pa dobava kakšen teden, če je v glavnem skladišču, drugače tudi več...

A semering mora biti original?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 urami je Janez007 napisal:

Tole je predpisan navor zategovanja vijakov novejših Mazd 6 (od približno 2014 naprej, prej pa cca 20% manj):

image.png.57bda03d67068eca25774021164f2b05.png

Tole so kar konkretni navori... Sam na litih felgah zategujem z moment ključom na 75 Nm, pa še mi ni nobeno kolo odpadlo...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.