Ta je še prejšnji teden imel ceno 19.900. Predvidevam, da ni bilo niti enega klica in je spustil ceno. Meni osebno se zdi še vedno predraga - je pa res, da ima zelo malo kilometrov...
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Hodim sluzbeno sedaj v Mieming, Avstrija, greš čez Rosenheim, 500km, po tvoje bi moral se ustavljat pa se ne ker na cilju samo dolijes pa gres drug dan dam direkt.
4 urce pa si doma, brez kakanja
Pa dobro, ne se zdaj toliko spravljat na njega... Mogoče pa mehur in še kaj drugega deluje drugače, če se voziš v EV vozilih
Brez zamere, ampak jaz ne vidim nekih prednosti EV vozil, vsaj trenutno in v bližnji prihodnosti ne...
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Pa saj tudi če na pumpo zaviješ na AC, je to tudi neke vrste "dodatna pot". Moje mnenje je, da tudi če se zapelješ iz AC in se pelješ do črpalke v eno stran 5 min, boš z ICE vozilom še vedno prej nadaljeval vožnjo po AC kot pa z EV.
Popravljeno od x-layer
Modelu enkrat spodleti polnjenje in potem gre vedno polnit še pred 25 %. ROTFL
In potem jamra, kako se podaljša čas potovanja.
Mimogrede, včeraj sem naredil 1024 km z EV. Večino od tega po dežju in snegu, temperature cel dan med -3 in 4C. Na polnilnice sem prišel z 8, 5 in 7 odstotki. Pa me ni bilo niti najmanj strah. Ampak, ja, nekaj so izkušnje ...
Aja, še to. VSA polnjenja, tudi tisto pred začetkom poti (7-100%), sem opravil na javnih polnilnicah v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. Strošek 63,5€.
Tole je sicer nekaj ceneje kot pa da bi šel z ICE vozilom. Koliko časa si pa "porabil" za 3 kratno polnjenje?
Moja dva mulca (20 in 24) pa sta med menjavo na istem dvorišču igrala pingpong.
Sicer pa sem poskusil uporabiti tiste Lidlove podstavke in ugotovil, da je lesena klada z nekaj deščicami za uravnavanje višine zame neprimerno bolj praktična in stabilna. Tako da, če koga zanimajo, niso še uporabljene ... mu jih prodam 25% ceneje (sam sem dal lansko leto 20, dam jih za 15€).
Naslednjič daj še kakšno deščico med dvigalko in rob, da ne poškoduješ roba
Dobro, dizlov so prodali nekje 80%, benzinarjev 20%. Normalno, da se prodaja več dizlov. Tudi v Nemčiji se dobi veliko več benzinskih 6-k kot pred letom dbi. Dejstvo je, da ljudje menjujejo 6-ke, vseh sort, zaradi nakupov novejših, drugih modelov. Ali pa gredo enostavno k drugi znamki.
Kar bo dobro za nas, ki si še ne moremo privoščiti novih avtov...
200€ material + xxx€ roke mehanika. Sicer pa lahko morebitno raztegnjenost verige preveri servis z računalnikom, če imaš kaj posluha za mehaniko, jo pa lahko mogoče celo slišiš sam.
Saj, ko je veriga dosti raztegnjena, ne rabiš posluha Se že od daleč sliši, ko veriga leti po pokrovu - je pa res, da sem to sam slišal pri znancu, ko je še imel MKI...
Za 250 gramov naložbenega srebra bi v Zlatarni Celje radi 150€.
Ko sem zvedel, koliko pri Mazdi stane kos gume, se mi srebro sploh ne zdi več drago. Moram samo še stehtat, pa da vidimo, kaj je dražje na 1 gram: srebro ali Mazdina guma...
Pa vedno domov dobivam sto in eno reklamo, kjer mi ponujajo zlodja in pol. Ko pa nekaj potrebujem in vprašam, je pa dobava kakšen teden, če je v glavnem skladišču, drugače tudi več...
A semering mora biti original?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Redni servis (olje, filter olja) + leva zgornja roka:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani