Miholl 0 Napisano 2. julij, 2022 Avtor Preverba zgodovine Napisano 2. julij, 2022 Sem preko sluzbenega telefona dal dol aplikacijo kjer je vsa zgodovina servisiranja ij zapiski. Hvala za namig in pomoc Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Miholl 0 Napisano 2. julij, 2022 Avtor Preverba zgodovine Napisano 2. julij, 2022 Mam huawei p40 pro in ne gre Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Miholl 0 Napisano 2. julij, 2022 Avtor Preverba zgodovine Napisano 2. julij, 2022 (urejeno) Autodna nima servisne zgodovine Popravljeno 2. julij, 2022 od Miholl Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Miholl 0 Napisano 2. julij, 2022 Preverba zgodovine Napisano 2. julij, 2022 Pozdravljeni. A bi mi lahko kdo preveril zgodovino avtomobila preko vin stevilke? Avto je avstrijski Lp Miholl Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Sem preko sluzbenega telefona dal dol aplikacijo kjer je vsa zgodovina servisiranja ij zapiski. Hvala za namig in pomoc
Povezava za deljenje
Deli na druge strani