GeeDee 0 Napisano 10. marec, 2008 Avtor Mazda 6 in orig. navigacija Napisano 10. marec, 2008 Zanimive ideje Od 0-100km/h pa je? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GeeDee 0 Napisano 10. marec, 2008 Avtor Mazda 6 in orig. navigacija Napisano 10. marec, 2008 Jaz sem zadevo re?il s prikopom ipod-a na radio.... in je zadeva SUPER! LP David Tudi preko kasete-adapterja, al si kabel vlekel izza sredinske konzole? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GeeDee 0 Napisano 10. marec, 2008 Avtor Mazda 6 in orig. navigacija Napisano 10. marec, 2008 Hvala vama za odgovor. Kako pa kaj re?ujete oz. kak?ne dobre re?itve poznate s predvajanjem MP3 glasbe? Je mo?no nadgraditi original avtoradio? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
GeeDee 0 Napisano 9. marec, 2008 Mazda 6 in orig. navigacija Napisano 9. marec, 2008 Pozdravljeni vsi, Ravno kupujem Mazdo 6 letnik 04/05, 2.0 diesel 100kW in imam nekaj vpra?anj: 1. Prvo me zanima kolik?no imate lastniki tega modela realno porabo? 2. Original avtoradio s CD, ali predvaja tudi MP3? 3. Original navigacija, ali je to samo navi. sistem, ali je tudi kaj ve? - predvajanje MP3, DVD filmov, ...? 4. Reliabilnost avta (okvare) in cene rednih servisov? Vsem se lepo zahvaljujem za posredovane odgovore! LP, bodo?i novi lastnik 6ke Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Zanimive ideje
Od 0-100km/h pa je?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani