Skoči na vsebino
SLU?BENO VOZILO
Napisano

A je govora od tanove sedmice? ?estica je pa zadi ista kot petica, lu?i me ?ist na me?ko spominjajo...

ma ta ?estica k je en sliko prlimu,uglaunm obup,tko k golf plus,aj to auto mogo?e?

To je tko k d bi Mazdo 3 povi?u za en ?tuk,pa evo ma? M3 + :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

No pa sem do?ivel brisanje posta, samo zato, ker sem povedal svoje mnenje. Temu se pa res re?e forum razli?nih mnenj, oziram forum demokracije. Dale? smo pri?li, ?e enkrat kaj takega pa boste dosegli svoj namen, samo vedite slej kot prej se bo va?a cenzura razvedela tudi tam kjer si ne boste ?eleli. Pa vedite, ?e nekaj re?em za tem res stojim, pa ?e je enim tu prav ali ne, ker vem, da imam prav.

Lejga nasikanc sam probleme i??e? tm kjer jih ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

No evo,ker se po?as pribli?ujemo izpitu,se pribli?ujemo tudi izboru za prvi avto.Svoj izbor sem zo?al na dva auta. Mazdo 323F 1.5, ter Mazdo MX-3 1.6.

Zdej me pa zanima najbl poraba,ter koliko so to trpe?ni auti,da ne bomo sam ?raufal skos.

L.P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

2.0 sigurno malo manj porabi,k jo ni treba priganjat v visoke obrate,da sploh kam gre ;) 1.8 je kar mal ?voh za tako kila?o avta, sicer je blo pa o tem ?e kar nekja malega povedano v starej?ih postih ;)

?e ne pa par testnih primerkov najdt in jih sprobat...hja, z generalko je pa tko tko; odvisn od kilometra?e,k jo dobi?. V?as je pa kr priporo?ljiv,da zamenja? to,kar je treba zamenjat in si prihrani? marsikatero skrb, da nou kake neumnosti :) Sicer pa, zakaj rabi? tako velik prvi avto?

Pizda ne vem tko pa? res mi je konc oblika pa tut tko k se bo dost potoval pa to da mamo km stvari dt :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

Ko so te nekako posku?ali nagovorit za Mx5 2.generacije, bi bila potem ?e najbolj zanimiva tale;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4166619&show=1

men je osebno najbolj v?e? ve?na oblika Miate (se pravi stara Lopatarca generacija), men je huda k zmaj! :danzoman:

Kar se pa mazde6 ti?e, bi na tvojem mestu nekako ciljal na motor 2.0 ali 2.3 benz, ja pe res da ?e nisi bolj dinami?en voznik ti zna tudi 1.8 zado??ati, registracija je pa pri slednji izpod 100KW, kar je morala pol pri pla?ilu zavarovalnine! :danzoman::P

sj pravm odvisn od financ,kok ma pa 2.0 porabe? miata mi je pa drga? najlep?a 3 generacija :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.