Skoči na vsebino
ARAG - pravna pomo? in za??ita
Napisano

Se povsem strinjam.

Bistvo, ampak prav zares bistvo vsake demokracije je brezhiben pravni postopek. Vsako arbitrarno odlo?anje vodi v dvojna merila itd. Tu ti dam popolnoma prav. Res je tudi, da ima? vso pravico se na prekr?ek prito?iti in zaradi postopkovnih napak zmagati.

Pravno in demokrati?no je vse pravilno - med kolegi je pa svinjarija.

In zato ker ima ARAG ni?elno toleranco do alkohola so pa dobri? WTF

Ko bo? zbil otroka v naselju (upam, da brez trajnih posledic), bo otroku popolnoma vseeno ali si ga zbil zaradi predolge zavorne poti kot posledica previsoke hitrosti, ali si ga zbil zaradi slab?ih reakcijskih sposobnosti zaradi pijanosti.

Svinjarija je potem tudi to da se lahko policaj na licu mesta povsem subjektivno odlo?i kak?no kazen ti bo napisal, in kak?no kazen bo za isti prekr?ek napisal naslednjemu, ki je slu?ajno njegov znanec... Tako da se je brezveze prepirat ali je prav ali ne ?e se brani?, ?e je zadeva preve? ohlapna ?e pri samih temeljih kaznovanja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Ali obstaja na forumu kdo ki si lasti cx 7 2.3 pa bi bil pripravlen na 4 oci kaj vec povedat pa predvsem pokazat (kao en krog...) k to pr prodajalcih slisis itak same superlative...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7
Napisano

Zdravo. Rahlo se zanimam za nakup cx7, pa sem se odlocil zbrati kaksna mnenja in izkusnje iz prve roke. Torej lastniki mazde cx7 prosim razpisite se, na kaj biti pozoren pri nakupu rabljenega avta. Kaksne so kaj slabosti in kaksne so dobre strani. Naj bo predvsem govora o 2,3 bencin lahko pa brez problema tudi kaksno mnenje o dizlih.

Za to temo sem se odlocil zato ker je o cx 7 zelo malo problematike opisane na forumu (v primerjavi z m6).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pelko servis
Napisano

Hm, tudi jaz sem imel nekaj ?asa tak ob?utek pri njem.

Potem pa me je globoko razo?aral, ko sem mu pustil 1500?+ za menjan kompresor klime, ki ga sploh menjati ne bi bilo treba in ko so se mi od takrat naprej dogajale ?udne stvari, ter sem dvakrat ostal na cesti.

Da ne govorim o tem, da mi po vseh "popravilih" klima ?e vedno ni delala in sem avto vozil vsak nekaj dni nazaj.

No, danes grem po pol leta na drug servis. Klima zopet ne dela, ko se je temperatura malo dvignila...

H Pelkotu? Nikoli ve?!

Pri meni se je problem s klimo pojavljal ko je bil avto cel dan na soncu. Se mi ni takoj vklopila. Stvar pa je bila v releju ki jo vklaplja. s?asoma se kontakti za?melcajo zaradi iskrenja. Preveri to zadevo ki je jasno opisana v eni drugi temi.

P.S. Pri Pelkotu bil ?e ve?krat. Sem menjal razli?ne stvari. Tudi popravilo klime(menjava cevke). Pa trenutno menjava rok (po naletu v luknjo na cesti)... in vedno sem bil izredno zadovoljen. Ter ga brez problema priporo?am. Imam z njem samo dobre izku?nje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Dr?imo pesti, da do takrat pride iz Francije. :D Na?eloma naj bi (iz UK v max en teden) se je pa dogajalo da se je kje kaj zataknilo in je trajalo en mesec. :ne vem:

EDIT: Zanimvo, tudi na Mazdi 6 dizel, letnik 2004 preverjeno dela. Tako, da je rezerva ?e rezervirana. :D

Ja hvala simon za testni priklop. Je pa moja mazda CD 136.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes bil pri pelkotu. Zamenjal podlo?ke injektorjev in o?istil cedilo (Preventiva, ob nakupu avta)... menjava olja ter filtra olja in kabine. Ter opravljen pregled, da vidmo pri ?em smo.

P.S. Ob priliki odprem temo v predstavitvi ter dodam kak?no sliko (ko bo ve? ?asa za slikat)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.