Sem ti poslal mejl v katerem te sprasujem za par zadev. Sam sem iz Kranja, ampak sem veliko casa pri punci v Otocah (verjetno poznas, ce si iz okolice Bleda).
Poraba je za pricakovat, nekje sem zasledil, da delajo "neverjetnih" 600-700km, seveda po avtocesti, pa verjetno je veliko klancev navzdol
Najbolj me skrbi tako imenovani vvt problem.
Avto mi je res vsec, ker je mal bolj eksotika in ne kak GTI (pa da ne bom zdej koga uzalil), seveda pa to doprinese temu primerne probleme.
No vglavnem te poklicem tale teden (pa ne zamerit glede tikanja).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zivjo Bostjan, me veseli, da si nasel tole temo
Sem ti poslal mejl v katerem te sprasujem za par zadev. Sam sem iz Kranja, ampak sem veliko casa pri punci v Otocah (verjetno poznas, ce si iz okolice Bleda).
Poraba je za pricakovat, nekje sem zasledil, da delajo "neverjetnih" 600-700km, seveda po avtocesti, pa verjetno je veliko klancev navzdol
Najbolj me skrbi tako imenovani vvt problem.
Avto mi je res vsec, ker je mal bolj eksotika in ne kak GTI (pa da ne bom zdej koga uzalil), seveda pa to doprinese temu primerne probleme.
No vglavnem te poklicem tale teden (pa ne zamerit glede tikanja).
LP
M
Povezava za deljenje
Deli na druge strani