Najem prikolice za 35? v Celju. Tako je ni treba it vrnit v MB in se pri?para ?e 100km.
Mi je popolnoma jasno, kaj bi pokazala primerjava obeh brez turbine. Moj namen nikakor ni bil hvalit dizla. Izbiramo pa lahko samo med tem, kar Mazda ponuja. Zato pogre?am ?e mo?nej?i bencinski motor v vrhu ponudbe.
Ta tema me zanima, ker i??em zamenjavo za avto letnik '95 z 2.2L NA bencinskim motorjem in 1150kg. Ampak glede na to, kaj proizvajalci ponujajo, mi ne preostane drugega, kot nabavit varilni aparat in se lotit dela...
Nisem vedel, da mora na tem forumu vsak zagovarjat svoje mnenje, tudi pri temah o katerih nima pojma. Normalno, da vsak ne ve vsega. ?e pa bi vsak pisal na podro?ju, na katerega se spozna, bi vedeli skupaj vsi vse.
Za vleko prikolice v hrib se potrebuje motor z dovolj veliko mo?jo in ne navorom. Za navor poskrbi menjalnik. ?ofer pa prestavi v tako prestavo, da vozi z obrati, pri katerih je mo? najve?ja. ?e seveda ?eli peljati najbolj hitro.
Vsekakor pa bo vsaka mazda s prikolico normalno prispela na cilj, ?e upo?tevamo mase zapisane v homologaciji.
Hvala!

Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani