Se popolnoma strinjam s teboj in sem bil tudi jaz istega mnenja, da je to krneki dokler nisem probal. To vlece kot noro, ker dobesedno nimas laga in nerabis nabijati gasa. Pedalo je bistveno bolj obcutljivo in odzivno. Vem kaj bos sedaj rekel, da ce bi hotel bi lahko samo malo bolj pritisnil pedalo za plin in si na istem. No nisi. Mors enkrat probat peljati pa bos videl . Cela znanost vsega tega je ta, da ko ti pritisnes na gas se loputa za gas odpre za dolocen procent in tukaj v igro pride pedal box, ker racunalniku poslje "popravljene" podatke in se loputa bolj odpre. Skratka rezultat je da ni "throttle laga" in pa vecja moc ter navor pri nizjih obratih. Drgac pa vse pise na njihovi spletni strani ali pa imas demonstrirano na youtubu
Preveri po podatkih pa bow videl :). Za 2.2 pa nevem, ampak kakorkoli je to dalec od nepremicnine. Sem prej imel 1.8 in tisto je nepremicnina. 2.5 in pa pedal box pa dalec od tega
2.5 scat pelje vse 2.0 dizle pa recte kar hocte. Ze 2.5 170hp iz 2 gen. jih pelje scat kaj sele tretja generacija. Jest imam se zmontiran pedal box in ga imam na eco, kaj sele ce ga dam na sport ali sport +. To rajs sploh ne nastavljam, ker sploh nemors normalno vozit ker premocno vlece. Se ne zajebavam.
Aja sem cist pozabil na to vticnico v naslonu... Drgac pa nevem zakaj bi izgubil garancijo, saj naredis samo bypass (kupis posebne konektorje). Ni nobenega posega v original instalacijo.
Dobr let nazaj sem na bmw servisu hotel preveriti en avto in sem dobil tak odgovor. Isto se je zgodilo 2 mesece kasneje na škoda servisu. 😕. Je pa tudi res, da ce je z avtom vse vredu ti bo lastnik brez problema posredoval izpiske. Jaz vem, da bi za svojega v primeru, da bi "bodoci" lastnik to zelel imeti predn kupi avto.
Na mazdi ti nebojo nic sprintali dokler nisi lastnik vozila. Zal. GDPR pa te fore. Imas pa nekatere podatke brezplacno na voljo na spletni strani avtolog.si. Kar se pa dashcama tice pa se malenkost potrudi in kable potegni do varovalke in zvezi na 12V. Meni osebno totalno cesko zgleda, da imas na vticnici.
Pa ljudje bozji saj je dan danes vse made in china. Bosch k velja za neko kvaliteto je tudi vse made in china. Imas dobre in slabe izdelke iz kitajske. Odvisno koliko si pripravljen placati.
Pozimi mi je crknilo pranje zarometov in sem bil tik pred zdajci, da narocim nov motorcek. Se dobro da mi je padlo na pamet, da mogoce ima pa pranje zarometov svojo varovalko in glej ga zlomka 20A varovalka je bila fuc
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaj dni nazaj prejel 70mai a800 4k dashcam. Gre za front and rear dashcam. Bolana slika. Za ta denar samo kapo dol xiaomi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani