Jaz se tudi malo nagibam na isto kar ima @Bini, se pravi kleber. Nekako po zadnjih testih so takoj za prvimi tremi (se pravi so 4.), conovno pa 50eur manj po komadu.
Na sestki sem bil zadovoljen z dunlopkami medtem, ko mi continentalke nekako niso bile vsec. (govorim za zimske)
Trenutno so pa gor original bridgestone, ki mi pa se mi zdijo, da na mokri cesti zelo zelo slabo drzijo ( @Bini imas iste? si zadovoljen?)
Imam enake gume kot ti,Bridgestonke a ne vem kako držijo po mokri cesti,ker se še po taki nisem vozil....🤔. Mislim,da ne more biti tako hudo....😁
Včeraj ko sem se peljal z Gorenjske čez Tuhinjsko dolino domov in v hrib prehitel enga pasata, sem zaslišal en čudovit "športni zvok",ki ga je nekdaj premogla le še Alfa R.v tem razredu avtomobilov....
Se strinjam s tem kar si napisal. Pač zbiram vse podatke, da se bom pravilno odločil. Delam pa po 45000km na leto zato mi vsaka takšna stvar šteje(intervali servisov, cena servisa, poraba, nivo opreme za plačan denar itd) . Ker si sedaj želim malo močnejši avto in ker danes novi disel vsaj 150PS praktično ne obstaja več oziroma ima nenormalno ceno se počasi nagibam na bencin.
Jaz imam cx30 ,x186 in je mogoče kaj drugačno razmerje pri menjalniku,teža,upor itd. Na pamet pa ne vem koliko je pri meni🤔. Bom enkrat preizkusil,ko grem spet na AC.😊
Je kdo, ki lahko primerja ta motor z G165 v moji M3? Jaz sem s poskočnostjo motorja zelo zadovoljen, je pa res da je zaradi krajšega menjalnika na avtocesti dokaj glasen. Poraba se mi giblje okrog 6.8l.
Jaz sem testiral CX 30 g150tko in ti povem da ima slabše pospeške od tvoje..😊. Ti povem,da je moja M3 g120 bila v primerjavo z njo tu nekje🤔
Vožnja je pa tišja in udobnejša. Pojdi na testno vožnjo in boš iz prve roke izvedel in občutil kako in kaj!👍
Fantje, čisto dovolj gre samo asfalta pa res ne trga, kar pa tudi ne rabim😀
Dovolj mi je, da začne pospeševati pri 1500 obratih in da gre pri 3500 160 pa še vedno pospešuje in je v kabini tišina, kar pri dizlih niti pod razno ni! 😁
Jaz se vozim cca 35 km v službo in imam do tja krepko pod 6 l...izpiše mi 5,6...ampak potem še jajcanje po mestu in je povprečna potem na 6,3 na M3 G120 pa sem imel okoli 6,5 ali kak deci dva čez. Tankam vedno 100 oktanskega. Se pa še nisem navadil na vožnjo (višje sedenje) tako da mi je bila g120 čez ovinke veliko boljša 🤔 (sedež imam na max nižini ), no ja to sem tako pričakoval...ostalo pa je NORO 😍, tišina motorja, radarski tempomat, menjalnik (še krajši in natančnejši gibi), udobnejše sedenje, boljše požiranje naših rovtarskih cest, super volan, matrični žarometi, pa lepa je ko šus 🥰
Oposti ker ti nisem odgovoril, dopust pa to.... 😀 Imam ista opažanja kot jih imaš ti. 👍Poraba pri prvem tanku je bila 6.0 računano peš pa 6.2.🧐 Sem bil pa sedaj na dopustu in naredil 1400 km in tankal 95 lit.(95 okt.) tako,da je poraba slabih 6.8 in to polno naložen in 4 osebe pa da ne povem kolk sem ga žgal.... 😁(prazna cesta!) 😊
Tako, da sem res zadovoljen. 👍
Ko bom parkrat tankal pri enaki vožnji kot z M3 g120 pa poročam. 😊
Evo prvi tank je za mano, povprečje je bilo 6.3l/100km...odlično, zanimivo pa mi je, da sem pričakoval višjo porabo kot prej na M3 g120 in sem prijetno presenečen 😎
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
DOT je bil letošnji 26 teden... 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani