Razširi
lep
Saab 99 gl 5 speed, letnik:1983,5500 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Saab 99 gl 5 speed, letnik:1983,5500 EUR :: www.Avto.net ::
Lep, ta bi bil dober za ob nedeljah za kak giro. Mi je pa zanimiva cena, sem pričakoval višjo.
Slivka, mirne živce. 👍Je stres kupovanje novega avta, ziher.
RazširiDa ne odpiram nove teme z enakim naslovom, bom potegnil tole iz naftalina in tu nadaljeval. Mislim, da "avtor" ne bo imel nič proti, ker tu že skoraj 13 let ni nihče nič napisal, torej je že malo pozabljeno...
Sicer bi to mogoče skoraj bolj spadalo v 'Jamralnik' in kasneje še v 'Razpizdnik', ampak bom raje začel kar kot novo temo, ker zna postati komu zanimivo branje.
Odločili so me (ni bila moja silna želja, ampak žena kar naprej navija in njeni argumenti počasi res dobivajo na veljavi), da prodamo našo Mazdo 5 in kupimo nekaj drugega. Torej bom začel z 'Malim oglasom':
Upam, da najdete pravi avto 👍 Je pa res, da si danes takoj na 40k€ + 😞
RazširiMoram ga enkrat dobit pa da vidim kaksno ima znanje in mnenje o avtu ki ga vozi. Upam na odgovor mah star je pa upam da menjam cimprej. Te pa mu magari prvo generacije 6ko kupim 😀😀😀😀
Javi in poročaj, kaj sta se zmenila 👍
RazširiDobro, lahko bo šlo tudi brez tipanja.
@Alexsej veš kaj sem mislu ☺️
RazširiPojma nimam nisem se ga videl ampak sem potipal pri starejsih obcankah v bloku saj vsi vemo da so 24/7 na oknu in vidijo vse kot rentgen. Baje nek mlad pubec ki zaenkrat sam zivi. Po moje sploh neve da ima top avto.
Pol ga moraš enkrat dobit na samem, ga ogovorit, potipat...kako rečeta o mazdah, kot praviš, da ma top avto, pa boš vidu kam se bo zadeva peljala.
RazširiGledam že dalj časa mazdo 323f ba, ker je to bila moja prva mazda in evo kot nalašč ima novi sosed v bloki tocno tako 323f ki mene fascinira. Zdaj pa problem kako prepričat soseda, da jo proda. Avto sem že celi pregledal brez njegove vednosti, blatniki nič rjavi, zadaj most malo ampak se da rešit brez težav, vglavnem glih letnik med 1994 in 1996. Ajmo ideje kako ga prepricat da jaz to moram imet in generalno obnovit.
Začni s kavo....Kolk pa je star sosed, ima kej družine, kake so njegove navade?...
RazširiOzek ne, je pa tanjši od starejših volanov. A lepo sede v roko in ga je užitek držati.
Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍
RazširiOzek v kakšnem smislu? 🤔Je zelo podoben mojemu v 6-ki...samo,da ni tako zlizano "usnje".
Sori ja, narobe sem se izrazu, tanjši sem mel v mislih.👍
Zadnjič sem enkrat sedel v cx-30, sem hotu še iti na eno testno vožnjo. A se mi samo zdi, da ima zelo ozek volan? 🤔
RazširiSvet gre zanesljivo v 3p...
Evropski parlament potrdil prepoved prodaje avtomobilov na dizel in bencin od leta 2035
WWW.RTVSLO.SI
Evropski poslanci so potrdili prepoved prodaje avtomobilov in lahkih gospodarskih vozil z bencinskimi ali dizelskimi motorji od leta 2035, s čimer je odpravljena še zadnja ovira v zakonodajnem postopku.
Je že šel v 3p... 😄 Nč, l.2034 kupit še enga bencinarja al dizla, pa ga furat do smrt 🙂 Kaj, a na letala in križarke so pa kr pozabli, ti pa nič ne onesnažujejo.
RazširiGruntam in gruntam, kaj naj bi te kratice pomenile, pa mi ne kapne …
Google najde se eno “brez BSM - PLG” …
Mazda CX-5 G165 Attraction Plus brez BSM - PLG, letnik:2023,36760 EUR :: Avtonet ::
AVTO.NET
Mazda CX-5 G165 Attraction Plus brez BSM - PLG, letnik:2023,36760 EUR :: www.Avto.net ::
Najdu… Ocitno oskubljene, ker je kao pomanjkanje delov…
Opomba: Vozilo nima funkcije BSM (BlindSpot Monitoring) in PLG (el.pomika prtljažnih vrat) glede na navedbe v katalogu Mazda.
Mazda CX-5 G194 AWD AT Newground - AKCIJA - NA ZALOGI, letnik:2023,41360 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Mazda CX-5 G194 AWD AT Newground - AKCIJA - NA ZALOGI, letnik:2023,41360 EUR :: www.Avto.net ::
Sej sem vedu, da boš ti to najdu, če ne bo drug 😉 Ok, da je pa avto za 43k€ in več brez serijskega el. odpiranja prtljažnika, pa ne bom komentiral. E moja mazda 😆
Kaj, a je mazda začela popuste dajat? 🤔 Zanimivo, pa da so to vsi G165. A ne gredo tolko v promet s temi motorji? 🤔
Mazda CX-5 G165 AT Attraction Plus - NA ZALOGI, letnik:2023,38990 EUR :: Avtonet ::
Mazda CX-5 G165 Newground brez BSM in PL AKCIJA -2.000.00 EUR, letnik:2023,35860 EUR :: Avtonet ::
Mazda CX-5 G165 AWD Revolution BOSE - NA ZALOGI, letnik:2023,40390 EUR :: Avtonet ::
Gremo na hrvašk tankat zdej 😁
Razširi
BMW je tam… ampak ne pod okriljem ACosmosa… ampak pod okriljem madzarskega Wallis Motor…
https://www.avto-fokus.si/Novice/Wallis_Motor_Ljubljana_Novo_poglavje_za_BMW_v_Ljubljani.html
Madžari bojo vse pokupli 🙂
Kot je že napisano, odvisno od želja, pričakovanj, z G165 nimaš kaj zgrešit....tankaš, servisiraš, voziš. Se boš prej avta naveličal, kot da ti kej crkne. 😊 Fajn kupi 👍
RazširiItak. Za ta denar je ne bo prodal do drugega novega leta. Vredna je, tako brat bratu, kakih 18000€. Tega motorja pa res ne mara nihče. Raje se folk pelje z avtobusom.
Alex, tolk slaba pa ja ni 😁 Vem, sej sem tako vozu 10 let, no moja je celo imela 2 konja več (147KM) 😁 pa TE opremo 😊 Res pa je, da to ni avto za dirkat, te pa pripelje kakor želiš 😆
Kaj a ni bla ta nova cca.25k eur? Res so znoreli s temi cenami 🤔
Mazda Mazda6 G145 Challenge SLO 1.LASTNIK KOT NOV, letnik:2019,24890 EUR :: Avtonet ::
Pa glih mazdo najdejo 😆
Napisano (urejeno)
Zato pa napišejo že od 28.299€, da ni potem presenečenj 😊
Popravljeno od MazdaBoyPovezava za deljenje
Deli na druge strani