"VINJETA ZA DVOSLEDNA MOTORNA VOZILA Z VI?INO VOZILA NAD PRVO OSJO2 1,30 M ALI VE?, KATERIH NAJVE?JA DOVOLJENA MASA NE PRESEGA 3.500 KG, S PRIKLOPNIM VOZILOM ALI BREZ NJEGA.
(CENA Z DDV)"
pod opombo 2 pa je razlaga:
2 »vi?ina vozila nad prvo osjo« je razdalja med podlago in najvi?jo to?ko vozila v ravnini, ki poteka pravokotno skozi simetralo osi prednjih koles.
pa ?e slikca je pripeta....bo fina zmen?njava tole, predvsem pri avtih ki so tik na meji....sedaj a je 129,5 ali 130,1? Razlika je 110 EUR in bo kar pestro. razlika je pa ?e ?e 2mm meter premakne? izven 90 stopinj kota
glede na to da mam vso musko na telefonu, bi rabu izkljucno aux vhod, in je tole precej cenej?a varjanta... Al vi narocujete samo te original xcarlink?
ma kdo izku?nje z samo tem kablom? me zanima kako deluje...
edit: se opravicujem, tole dela sam na mazda 2006 dalje... nism prej vidu
no glede tega bom se pa premislu, sporo?im kmalu
moja mazda ima ?e serijsko vgrajen aux.....pa mi ni v?e? s telefona ker nima? kontrol na volanu + potem mora? imeti telefon nek bliz da lahko komade premika?. No pa vklapljanje in izklapljanje kabla mi tud ni ravno pretirano v?e?.
Z ali brez Bose sistema vse dela bp, bose je ZA radijem, ta usb mp3 pa je dejansko priklopljen na sam radio na vhod za veksler.
Sem 1X montiral v mazdo 5 z MEDIA PLEJERJEM-Diskom kamor lahko radio shrani komade z cd-jev in VSE dela Bp.
YavarYe X6V6 a lahko da? kak link do tega kar montira?, ker bi res rad imel USB vmesnik....da kon?no neham med potjo domov poslu?at bani?ko pa dam raje kake queene
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz se tudi ogrevam za continentalke.....kva je glavna razlika med 830 in 830P
razlika je bogih 7 EUR na gumaxu pa ne vem katere bi vzel (dimenzija 205/60R16)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani