Na začetku in na koncu 1 km cca 45 km/h, vmes pa 18 km avtoceste cca 110 km/h.
V službo cca 19 km, od tega 15 km avtoceste, in nazaj 6,0 - 6,3 l/100 km, če gre promet kolikor toliko tekoče in počasi po avtocesti med 80 in 100 km/h. CD175 je pila po števcu pri podobni vožnji cca. 4,5 l/100 km, če se ni vklopila regeneracija. I-stop izklopim takoj, ali najkasneje ko prvič ugasne.
Počakaj, še premagal te bom ... nekoč 😁
Pri trenutnih cenah goriva, ko je nafta 8% dražja od bencina, je strošek goriva CD175 in G165 podoben.
Me veseli da uzivas v g165. Ne premagal, to je navdih 🙂 in dokaz da se da, saj se da se nižje ampak tisto pa je oviranje prometa. Moj minimum je 4,6 ampak res kot pp jajcih 🙃🙃🙃🙃, 5,5 pa cist realno brez oviranja. Super, cestitam 🙂
Je bilo preverjeno pes in stima. Vmes je bila tudi voznja po avtocesti. Pac malo razmisljas predvidevas ni skoz gas, bremza ampak cimbolj tekoca enakomerna voznja, po bregu navzdol motor hladis. Z obcutkom se da, brez oviranja prometa in cijazenja, po omejitvah.
Relacija Ptuj- Slovenska Bistrica, vožnja po omejitvah s predvidevanjem in občutkom, brez oviranja prometa čim bolj enakomerno. Doma čakamo hybrida, pa enega pod krinko že imamo mazda 6 g615 🙃🙃🙃🙃
Po mojih zadnjih informacijah G120, G145 in G165 nimajo deaktivacije cilindrov, ampak samo Mazde z 2.5 motorji. Tako, da sem kar zadovoljen, da moja nova M6 te pogrutavščine ne bo imela. 😊
S strani Ferka je bilo rečeno da imajo vse nove serije. Bom preveril jutri še pri selamrju v celju (gremo na testno vozmjo cx3🙃🙃🙃)
Ja ta 8speed zna bit zmeden, zato je pa kaksen cvt dober v teoriji, v praksi na dolg rok pa pokop. Razen toyotin cvt planetni menjalnik. Iz njega lahko dobis 7 prestavnih razmerij, prestave so skoz v prijemu, in neunicljiv, tukaj se pa klanjam toyoti. Drugace ford hybrid ima enako konstrukcijo planetnega cvt menjalnika, tako da zna bit tudi kar trpezen.
👍 Se strinjam glede pomembnosti menjave olja, v praksi pa je takih zelo malo, če mene vprašate.
👍 in hvala za ponudbo. Jo dobim naslednji teden, tako da ni potrebe. Veliko dam tudi na druga strokovna mnenja, tudi tvojega, zato me ne skrbi.
👍, točno tako.
Meni osebno se zdi ročni menjalnik škoda z aktivnim tempomatom z avtomatikom deluje od 0km/h, je pa res da g165 z avtomatskim menjalnikom je bolj nepremicnina, g194 z avtomatikom je pa top, to kombinacijo bi jaz izbral ce bi izbiral facelift.
Drugace pa bo v prihodnosti mazda presla na 8stopenjski avtomatski menjalnik ki ga je razvila toyota v sodelovanju z aisinom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me veseli da uzivas v g165. Ne premagal, to je navdih 🙂 in dokaz da se da, saj se da se nižje ampak tisto pa je oviranje prometa. Moj minimum je 4,6 ampak res kot pp jajcih 🙃🙃🙃🙃, 5,5 pa cist realno brez oviranja. Super, cestitam 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani