Ste se pa razgovoril,evo tkole je:mx-5 fura mtka, in mi je nau dala najbr?,?eprou si je ?elim k zmaj
Velk sm 175,vo?ne bojo pa use,dolge razdalje, kratke(do dom?al recimo do ?ole,js sm iz ?rnu?) uglaunm use...
6-ka mi je pa ful u?e?,uzeu bi 1.8 pa je... pa tko dost pocen so kokr sm gledu,u prihodnosti bom pa itak eno miato meu...Je pa res da ?e bo mela avto usaj ene 2 let ?e,ga bom js zihr dost uporablu,upam pa tut da se bo dal zment da mi ga da oz.proda...
Ste se pa razgovoril,evo tkole je:mx-5 fura mtka, in mi je nau dala najbr?,?eprou si je ?elim k zmaj
Velk sm 175,vo?ne bojo pa use,dolge razdalje, kratke(do dom?al recimo do ?ole,js sm iz ?rnu?) uglaunm use...
6-ka mi je pa ful u?e?,uzeu bi 1.8 pa je... pa tko dost pocen so kokr sm gledu,u prihodnosti bom pa itak eno miato meu...Je pa res da ?e bo mela avto usaj ene 2 let ?e,ga bom js zihr dost uporablu,upam pa tut da se bo dal zment da mi ga da oz.proda...
Lep pozdrav.Ker bom ?ez par mesecev 18, me zanima,katero mazdo bi vi vzeli za prvi avto..Gre se predvsem zato da ima dokaj normalno porabo,ni prestar,nima preve? prevo?enih,da ne bomo rabl generalke takoj delat..Gledal sem nekaj M6-ko,1,8i,kaj pravite na to?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani