Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Hja Slivka a ve? zakaj te moje pisanje tako zbode? Zato, ker si obremenjen s politiko in ?uti? osebni napad nase, ko se udriha ?ez politike. Razmisli malo o tem ?eprav se bo? verjetno samoprepri?al, da ni tako.

Ti pa samo eno povem in bom tako nesramen kot si ti - si zadnji na tem forumu, ki bo? komu solil pamet kaj sme in kaj ne sme napisat. ?e si navdu?en nad diktaturo prav, ne bo? je pa uvajal ?e na tem forum in ?e ti kaj ni prav in ?e te motim me daj na ignor listo pa ?e Vida pokli?, da bosta lahko udrihala ?ez mene in si dajala du?ka.

Kar se pa mene ti?e me pa druga?e misle?i ne motijo in znam zelo dobro navezat debato dokler je na nivoju brez osebnega vme?avanja. Je pa ?koda, da nekateri drugi tega ne znate in vas motijo druga?na mnenja tako mo?no, da bi takim najraje prepovedali da govorijo ali pa pi?ejo. Meni pa na kraj pameti ne pade, da bi nekomu rekel naj bo tiho in naj se zadr?i saj ima vsak pravico do izra?anja svojega mnenja dokler ne ?ali drugega. ?e pa misli?, da sem te ?alil, ker se na vsake toliko po?alim iz Majerja in njegovih "nadsposobnosti" voditelja pol se ti pa opravi?ujem, ker iz umsko hendikepiranih ljudi se pa res ni lepo norca delat.

Pa ostani naiven ?e naprej in zvesto brani ?loveka, ki je eden glavnih krivcev za trenutno stanje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?e vedno smo med najcenej?imi po cenah.Mislim o ostalem, kar so prej?nji obljubljali. :aaaaa::hohoho:

Hehe... pred letom in pol si bil druga?nega mnenja in si za vse podra?itve krivil prej?njo vlado. Zdaj te pa podra?itve ne motijo ve?, ker ti jih izvaja tebi ljubi politik, ki je zato, da je pri?el na oblast obljubljal vse mogo?e. Me res zanima katero obljubo iz tiste famozne knjigice 100+10 je ?e uspe?no izvedel?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?ak mal to se pa moti? - majer je rekel, da ?e bo on na oblasti bodo goriva v povpre?ju cenej?a za 10% od sosednjih dr?av. Kake so zdaj to fore Jures, zakaj nas zavaja? saj na? bog in batina v vladi pa ja ne la?e no. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A 2,5 ma?ina v Mazdi 6 ti je pa premalo? 170KM atmosferc.

Druga? pa je trojka kr precej prostorsko skromnej?a od ?estke - tudi audi A4 je manj?i. Bi rekel, da edino Passat je nekje tiste velikosti, da ne bo? razo?aran. ?e bi jaz izbiral in bi recimo Mazdo izlo?il bi verjetno vzel Passata TDI ( :hudicek: ) - edino zamero, ki jo imam je da je premehak a ?e bi bil moj bi verjetno to re?il s tr?anjem amortizerjev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tud ?ez enga le?e?ga ne pride? brez, da bi podrsal... mislim kje ma folk ob?utek ... ok za estetiko mi je ?e dolg jasn, da ne, ampak za uporabnost, k res ne rabi? bit raketni znanstvenik :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Meni pa trenutno ka?e AVG. 7,3 litra (LPG-ja, se razume). :jezicek::hudicek:

Tankal sem pa v?eraj ne Very po 0,71? za liter, kar je zanimivo da ni niti 50% cene benza. :ouje::punk:

Verjem, da ti ne ka?e prav, ker porabe LPG-ja ne more pravilno ovrednotit preko BC-ja, ki je namenjen prera?unu porabe bencina. Edino, kar bi zaleglo je prera?un "na roke" in le tisto bi bilo edino relevantno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike 2012
Napisano

Imam eno vpra?anje - na neki spletni strani sem zasledil, da je dobro na isti strani zamenjati sprednje/zadnje gume na vsaki 5 tiso? prevo?enih km, zaradi enakomerne obrabe.

Sam jih menjam na za?etku vsake sezone, torej 1 sezono je en par spredaj, naslednjo pa obratno. glede na ta nasvet bi moral nekje sredi sezone letnih gum enkrat do vulkanizerja, da mi jih premontira.

Torej - menjati sredi sezone, ali ne?

to je po moje ?ist lastna presoja predvsem pa mislim, da je bolj pomembno kolk dejansko zrablja? gume. Nekdo, ki nardi le kakih 15.000 - 20.000 km z gumami bi bila menjava na 5kkm na mestu, ?e ?eli? imeti dokaj enakomerno obrabo. ?e pa recimo dela? z gumami 40kkm ali ve? je pa ta interval lahko precej dalj?i.

Osebno jih menjam vsako sezono spredaj zadaj je pa res da delam na sezono cca 35.000km (od tega recimo 23.000 z letnimi) in naredim samo z letnimi nekje 70.000km pa so ?e vedno kak milimeter nad zakonskim minimumom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Nope, danes sem tankal OMV in zadnji zapis je Petrolov tank - ne gledati tisto zgoraj, ker ne vpisujem vedno pumpe....govorim o zadnjih 4h tankih odkar opa?am spremembo, in to je ravno ob vpeljavi famoznega Qmaxa

Kjer imam Agip je vedno ?rpalka: Agip Ajdov??ina

ker je to v aplikaciji vedno prva izbira, ?e ni? ne vnese? :):)

Ampak v Ajdov??ini ne vem ?e sem bil letos z avtom....

Sam pol pa sploh nima? to?nih podatkov, ?e ne vna?a? pumpe - ?koda :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

To neki ni v redu - tam ima? zapis na OMV-ju samo en spodi pa sta dva.

Narobe je to, da mora? za porabo dolo?enega goriva gledati naslednji zapis velja pa prej?nji glede ?rpalke. To program pravilno prera?unava

Pravilno je takole

05.07.2012 45,05 57,08 15.142 646 6,97 Agip

23.06.2012 55,73 72,23 14.496 911 6,12 OMV

14.06.2012 54,91 71,16 13.585 819 6,70 Petrol

11.06.2012 41,71 54,60 12.766 709 5,88 Agip

Druga?e pa ima? bistveno premal meritev za to?no oceno porabe pri posameznem distributerju. Ko bo? imel pri vsakem 20 meritev bo pa ve?ino anomalij in statisti?nih napak odstranjenih in bomo lahko rekli, da je to kar se da to?no.

za primerjavo recimo kako zgleda pri meni

Poraba Diesel pri dru?bi Petrol: 6,56 l/100km (?t. zapisov: 82)

Poraba Diesel pri dru?bi OMV: 6,45 l/100km (?t. zapisov: 11)

Poraba Diesel pri dru?bi MOL: 6,51 l/100km (?t. zapisov: 33)

Poraba Diesel pri dru?bi Agip: 6,32 l/100km (?t. zapisov: 1)

Poraba Diesel pri dru?bi Logo: 6,39 l/100km (?t. zapisov: 2)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.