Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne... mogo?e zato, ker se jih proda 80% proti 20 benzinark.

Posledi?no je na netu 20 dizelc in ena benzinarka. In ?e ta je gor, ker se model zajebe in ni zadovoljen z njo in jo prodaja, da jo zamenja za dizel.:)

Aha, v tem je torej finta. Meni pa do zdaj ni bilo jasno zakaj se tako malo bencinark prodaja :)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Pozdravljeni.

Vra?am se na mazdo... Vmes probal vse ?ive znamke... BJEAK

Gledam 6-ico letnik od 2015 naprej. Dizel 150 KM ali 175 KM

Zanima me kak?ne hibe lahko pri?akujem ter kako je pri FL z oljnim ?rpalkam ter verigami?

?e kdo ve za kako dobro... Sem kupec ;)

Zdravo.

Osebno ne poznam nikogar, je pa ena recimo na avto.net. Izgleda ok, cena po moje tudi primerna. Mogo?e preve? kilometrov... Poglej sam https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14945554

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor zaribal na Mazda 5 - kaj zdaj
Napisano

Dobro lahko bi peljal samo motor v prtljazniku, mogoce - pa vseeno je vse skup zalogaj za zivce in denar in cas....

Mah, to vse skupaj vzame? kot izlet po Sloveniji... Saj pa ni tako velika...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Pozdravljeni,

pozna kdo slede?o M6? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14895066

Kaj pravite na ceno glede na kilometre in opremo vozila?

lp Ale?

To mazdo sem pred pol leta sam gledal na avto.net, vendar je za to opremo in starost zame to odlo?no preve?.

Avto bo star 6 let in za njo ho?e nekje 50% takratne nabavne cene... Pri meni je to no go...

Problem je pri nas, ker je bencinark karavan res malo...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Meni pa ?e nekaj let vinjeto prinese Bo?i?ek pri tastu in ta??i. Vseeno sem v?asih v dvomih, ali je to res zastonj ali jo le pla?ujem celo leto...

Ahh, to ti tast pa ta??a vsako leto pla?ata, ker si ju odre?il vsaj enega ?trika ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

?? 120/avtocesta?

Hja saj kolikor tule gor berem, na?i bencinci gredo preko 120 samo, ?e je klanec navzdol... :zvizga:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Hmm, jaz sem kupil Philips-ove LED ?arnice vsaj 5 let nazaj, pa mi do sedaj ?e ena ni crknila... Kak?no pa imate kaj napetost v va?ih koncih? Ker kolikor berem nisi ravno v mestu doma...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je recimo ena stvar, katere nebi delal sam. En kup jebarije pa pesto lahko zelo hitro poskodujes ko tolces. Pri mehaniku je drugac k spresa ven lezaj. Pac placas tistih 30e pa je. Je pa res da je lepo, ko nekaj sam naredis tako da :prstgor:

Foter je mehanik, tako da... Moram sam popravljati, on pa nadzoruje  :zvizga:

Aja, pa tu se ne pre?a, ker je celotno pesto z le?ajem vred privija?eno na nosilec s 4 vijaki. Na pogled izgleda tak od 30-60 min dela  :P Samo je bilo tako zarostano, da sem 2 uri vse skupaj narazen dobival. ?e pa bi to nekako hotel ven spre?at, bi pa moral celi nosilec dol jemat...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Jaz pa nobene in je moja prva 6-ka, ki je stara 15 let ?e v top formi brez rje. No, nekaj povr?inske je na podvozju ampak to je normalno. Sedaj imam 6-ko l. 2016 in je nisem jn je tudi ne bom mazal z temi ?aubami. ?e bi bilo potrebno bi jo ?e v tovarni s tem namazali.

No ja, zate velja malce druga?e kot za ostale, ki nismo iz Primorske ;) Sem kupil svojo prej?njo M6 MKI v Izoli in je bila stara 6 let in brez pikice rje, po dveh zimah na ?tajerskem pa je za?ela pridno rjaveti. Prvo podvozje, potem pa ?e zadnje obrobe...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To ziher za kakega jurja, recimo v primerjavi s temle

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14638550&display=Mazda%20Mazda6%20Sport%20Combi%20CD163%20GTA

Zdaj pa? nekdo misli, ker ima bencinarja, da je pa to suho zlato.

To sicer ne, ampak ker je ponudba bencinarjev boga, to ?elijo izkoristi prodajalci in iztr?iti ?im ve?.

Sicer sem to ?e nekje napisal, ampak ko sem od novega leta naprej iskal bencinarko karavan, si jih na avto.net na?el mogo?e 5. M6 letnik 2013 z enako opremo in dizel motorji so bile od 10k naprej, bencinarke pa 16k...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kolikor se jaz spoznam ma ?e toliko zraven,najmanj. ?e pa ne potem je pa nekdo z njim delal kot prasica z bu?o! Lp

Trditi ne morem, ampak glede na ostalo stanje avta bi rekel, da so kilometri realni. Se pa strinjam s tabo, da ne vem kaj je delal s to ro?ko. Na prej?nji M6 sem imel 320k, pa usnje ?e ni bilo raztrgano.

Je pa verjetno odvisno tudi od ?oferja, ker sem svojo prej?njo M6 prodal svaku, ki pa je v 14 dneh raztrgal to usnje...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Evo, ?ez vikend sem imel nekaj ?asa in sem se lotil menjave dotrajanega usnja na prestavni ro?ici.

Najprej sem snel "kapico" z oznakami prestav in sprostil hakelj?ek:
Tak?na je bila ro?ka:

Potem mi je ?ivilja odrezala 2 nova kosa usnja. Najprej sem na novo oblekel ve?ji del:

Pri manj?em delu sem potreboval nekaj specialnega orodja  :P:

Takole pa sedaj izgleda preoble?ena ro?ica:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nevem od kje vam ta ideja da je merilo za nakup avta koliko pije. Zaradi mene naj pije 10l samo, da ni z njemu nobenih problemov. Ne govorim, da je dizel sranje in da obstajajo na tem svetu samo bencinski motorji kateri so dobri, ampak meni osebno je podatek koliko avto pije zadnji za katerega se sekiram...kaj sele da bi odlocal med nakupom benz-dizel.

No, ta podatek je predvsem zanimiv za tiste, ki delajo nekaj ve? kilometrov letno. Se kar nekaj razlike nabere, ?e dela? 10k ali pa 50k letno...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Ampak a se vidi na oko , kak?en je jermen?

Off Topic, xsara Picasso 1,6 16v ima menjavo na 120t km ali 10 (!!!)let...

Mene so debelo gledali,ker sem vztrajal naj zamenjajo pri 100t km pri 8ih letih...

Seveda se vidi tudi na oko, spokan zadnji (gladki) del jermena in pa vise?e "nitke" na strani jermena. Te nitke ponavadi visijo iz vmesne plasti, plast ki je med zadnjo gladko stranjo in pa zobmi jermena.

Kdaj pa jermen spoka je pa po moje odvisno malo od na?ina vo?nje, veliko pa od samega materiala.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.