Jaz jih pregledam, poruvam ven vse, kar se je nabralo in temeljito operem - tako letne, kot tudi zimske.. Ker drugače dobijo oblogo (prah zavornih oblog). Zimske so pa jeklene in zaradi soli začnejo rjavet, zato jih v klet pospravim temeljito oprane.
Jaz tudi naredim tako. Ženina M2 ima tudi zimske gume na jeklenih felnah, tiste isto operem, jih pa tudi nasprejam z WD40 in jih s krpico premažem. Do zdaj še ni znakov rje (avto ima 7 let...).
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
A ima kdo še zavarovano parkirišče. Zadeva je ratala precej draga. Moja najdražja je pred kratkim podaljševala registracijo, pa je osnovni kasko stal enako kot bi bilo samo parkirišče.
Sem tudi sam ugotovil podobno. Izgleda, da se je toliko koristilo uveljavljanje parkirišča, da so zdaj zavarovalnice temu navile ceno...
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Jap... tak, kot ga ima moja. Potem je popolna kombinacija. Tale, ki se prodaja je bolj za vožnjo po mestu. In to bolj z ravninami. Tu, pri nas v Kp bi že odpadla.
Daš zadaj dva žaklja krompirja na tržnici in ne prideš več na Markovec (hrib) domov.Ni navora dovolj. 🤪😬
Pa ja, naši bencinski motorji so samo za kakšne kosilnice, pa še to ne za samohodne...🤣
Danes sem na zadnjem levem kolesu zamenjal vijake na zavorni čeljusti in še disk sem nesel podrejati...
Eni so res šalabajzeri. Preden so mi avto prodali, so menjali zavorno čeljust, ker je levo kolo štekalo in so jih na to opozorili na tehničnem. In potem je preprodajalec avto peljal k mehaniku naj mu zamenja čeljust. Frajer zamenja čeljust, vijake in gumice pa pusti stare...
Ja seveda, da je sedaj po slabem letu zopet začela štekati čeljust..
No, v glavnem, danes sem to rešil...
Popravljeno od x-layer
Hmm, jaz sem kupil Philips-ove LED ?arnice vsaj 5 let nazaj, pa mi do sedaj ?e ena ni crknila... Kak?no pa imate kaj napetost v va?ih koncih? Ker kolikor berem nisi ravno v mestu doma...
To je recimo ena stvar, katere nebi delal sam. En kup jebarije pa pesto lahko zelo hitro poskodujes ko tolces. Pri mehaniku je drugac k spresa ven lezaj. Pac placas tistih 30e pa je. Je pa res da je lepo, ko nekaj sam naredis tako da
Foter je mehanik, tako da... Moram sam popravljati, on pa nadzoruje
Aja, pa tu se ne pre?a, ker je celotno pesto z le?ajem vred privija?eno na nosilec s 4 vijaki. Na pogled izgleda tak od 30-60 min dela Samo je bilo tako zarostano, da sem 2 uri vse skupaj narazen dobival. ?e pa bi to nekako hotel ven spre?at, bi pa moral celi nosilec dol jemat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V soboto sem vzel narazen oduško na menjalniku, ker mi je pri osi za prestavljanje ven tiščalo olje.
Urca dela sicer, da prideš do oduške, ampak kot sem danes preveril, je sedaj menjalnik suh...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani