A je machine grey Mazdina barva tako tanka in zanič? V petek je bila prva vožnja zjutraj po posipani cesti pa imam na havbi že par pikic oziroma odkruseno barvo.
Kaj bo po zimi? Katastrofa od barve.
A so druge barve kaj bolj vzdržljive in debelejše?
Še nekaj mi razložite. V torek na poti domov sem tankal... Naredil nekaj deset kilometrov... Naslednji dan zjutraj je bil cagar za tank skoraj eno črtico dol...
To ni normalno.
Danes zjutraj pa spet skoraj poln in range je bil višji... Za range že razumem. Kako gre pa lahko cagar za gorivo nazaj na polno pa mi ni jasno.
V nobenem avtomobilu do sedaj tega nisem doživel. Pa imam že več kot 600.000 prevoženih kilometrov za sabo...
Nekaterim ni važno, koliko denarja plačajo za kako stvar, da jo imajo radi.
Lepo je videti, da nam je mar za svoje cx30. 😉
Točno tako. Saj nima veze ali je 30k€ ali pa 60k€. Določenim nam je mar za svoj avto ne glede na vrednost. 🙂
Edit:
Mi je pa vseeno čudna še vedno poraba...
A je normalno, da na ravnini po mestu če pospešujem z malo gasa (še niti cm pritisnjena stopalka) in mi kaže trenutno porabo 10-13l/100km. Ali več včasih.
Aja pa zakaj vedno natankam samo 40-41 litrov a doseg je pa pod 30-20km pred tankanjem? Blizu nule.
A nima CX30 48l oziroma 51l tank? Po navodilih je že tako.
Mislim, da ni samo površinska... Ne vem. Grem itak na servis po en korekturni ker ga bom verjetno rabil... Pa bom tudi to pokazal. Ali pa bom probal s kakšno fino pasto... Na roke..🙃
Saj mene je skrbela prenizka temperatura olja ne previsoka. 😁
Edit:
Moja se vrti okrog 70-80 večino časa.
Drugače pa sem danes opazil en ris po barvi... Pa nima še niti 4.000 prevoženih. Dvomim, da je od pranja ker uporabljam "špageti" rokavico in drugje ni pikice ali črtice spraskano. Ta pa se malo čuti...
Se da poflikat in spolirat brez barvanja?
Sumim, da je nekdo podrgnil s čim ali pa nalašč...
Ja tudi meni klika... Včasih zelo. Imam AT. Drugače pa sem danes prvič po 3.500 zbil porabo na 6.4-6.5 po regionalki. Ampak sem mogel fajn tuhtat koliko gasa bom pritisnil pa koliko hitro bom vozil. Striktno po omejitvah... Še zdaj ne vem kako je tako pala poraba...
A ima kdo tako bolj "rezek" zvok motorja sedaj ko se je ohladilo?
Drugače pa imam en problem že pri tej kilometrini...
Na čase ko ga zalaufam ali ko se ustavim in dam v P mi je začel obratomer nihat pa prav čuti se kako se motor "zaganja" in je nemiren...
Je treba na servis?
Pa je normalno da avtomatik vozi po mestu recimo ob zelo malo gasa ali nič na 1100-1300 obratih?
Aja pa še eno vprašanje... Zadnjič sem konkratno opral avto pa sem opazil, da če grem z "gobo" (je tista iz mikrovlaken kot špageti) po zadnjem steklu in pod "spojlerjem" in če se ga dotaknem da ga lahko z gobo/roko rahlo "privzdignem"?
A še komu škripajo bremze pri parkiranju ali ustavljanju pa ko popuščaš bremzo? Meni ob vsakem pranju ali ko je mokro ps tudi sedaj ko je bilo suho nenormalno škripajo ko popuščam bremzo ali ob parkiranju...
Že od novega.
Imam pa ponovno vprašanje glede temperature olja.
Danes sem spremljal in je bila zjutraj kljub 35km dolgi poti (in klancem) temperatura olja 70-75c. Zadnjih par km pa je poskočila na 80c.
Do sedaj so vsi avtomobili dosegli vsaj 85c vedno. Po večini na 90c
Računaj, da se ti bi poraba zmanjšala, ko boš naredil kakih 2000 km.
Je pa tole mini dino, pa še avtomatik povrh vsega. Tako, da je to ziher litrček ali več kot pri naših x186 z ročnim menjalnikom. Naš motor je šparovček, tole pa ni. Pa rezervoar je občutno premajhen.blockquote widgetblockquote widget
Imam 2.600km in se je še povišala ne spustila.
🙃
Sem pričakoval vsaj 600+ z enim tankom pa še to ne naredim.
Drugače pa je radarski tempomat tudi slab ja.
Potegne pa krepko zavira pa spet potegne ko zmešan itd..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to je pri vseh barvah? Bom dal folijo čez havbo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani