Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 13 urami je Alex napisal:

Jaz ne. Dobro, x186 ne bo nikoli.Dino. Takrat raje električnega. 😊

Po 10+ letih je vsak motor na notranje izgorevanje Dino, kaj češ. 🫠

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 13 minutami je Bini napisal:

Cena mu ni ustrezala pri CX-30 / x186... :nevem:

Saj meni tudi ni, ampak sem si zaželel premijsko se zapeljat v penzijo. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Šjora ima da čaka na mestu, dokler ni nikogar niti blizu prehoda za pešce, za sigurno pa naj spelje okoli 3. zjutraj. 😁

Sicer pa mali s skirojem se nima kaj vozit po prehodu za pešce.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Predlagam, da tako kot Hrvati bojkotiramo prodajalce. Ne trgovine z živili ampak avtohiše. Vsak teden eno znamko. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

Mazda cenik 2015:

Primerjaš cene z razliko 10 let. On jo je kupil 3 leta nazaj. Jaz 1 leto nazaj in je bila nekaj manj kot 30.000 €. Druga oprema z vrha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 29 minutami je GregorV napisal:

Glede vlečne kljuke. Koliko približno stane homologacija?

Hvala

Jaz sem dal okoli 40 €.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Če pa najdeš originalne, se pa vidi razlika v ceni, čeprav je še vedno manj kot pri pooblaščencu.

WWW.EBAY.IE

Genuine Set Of 4 Mazda 3 Spark Plugs HF0118110 | Vehicle Parts & Accessories, Car Parts & Accessories, Ignition Systems &...

Sicer, če gledam tole od Boscha, ima debelejšo podložko.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Pooblaščeni servis vzame svečke, če jih sam prineseš (dokler je veljavna garancija)? Ker med 66 € in 17 € je le razlika. Čeprav, če je tale razlaga pravilna, ta svečka ni prava. Mora imeti debelejšo podložko. Tiste s standardno podložko so samo za motorje, ki imajo izklop cilindrov, kar x186 nima.

Kot piše ta Hrvat, se iz nekega razloga v naštetih državah kontrolira svećke vsakih 10.000 km (mogoče Mazda predvideva, da je tam manj kakovostno gorivo?). Slovenija je na srečo izvzeta. Ni pa izvzeta, če dam primer, iz Youtube premium družinske naročnine, ki jo ne moreš skleniti.

image.png

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ko sem vzel CX-30, so mi dali kupon in sem naročil kljuko, tako da je bila gor ob prevzemu avta. Pooblaščenec jo je zmontiral, jaz pa sem jo moral homologirat. Na tehničnih je ni znal dat gor (🤔), sem mu pokazal, in so poslali papirje v LJ, da vpišejo v homologacijo. Kljuka služi b.p.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Odvisno od nastavitve v avtu. Lahko se vedno vklopi avtomatično, ko zazna telefon, lahko pa si zapomni zadnjo uporabo (recimo DAB, USB ključek...

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.