na katerega proizvajalec nalepi nalepko, da naj v avto točiš 95-oktanski bencin?
Tist je najnižje oktansko število, ki še omogoča, da motor ne začne klenkat. Komot pa daješ višje od tega. Ampak tako kot Alex pravi... vprašanje a je kej koristi od tega.
Danes videl rdeč Golf s tablico GO BTCOIN. Predvidevam, da se ukvarja s krypto trgovanjem ampak mu ne gre dobr, ker Golf je star vsaj tri generacije nazaj
In kako bo vedel, da olje žre? Tole je pač riziko ampak, ker se pogovarjamo o malo denarja bi sam osebno vzel 2.0. Bo manj verjetn, da preveč papca olje.
Je pozabil, da smo imeli veliko požrtijo in dve leti helikopterskega denarja. Račun vedno pride in to se je vedelo že takrat - ameri radi pravijo "there is no free lunch"
Za kaj takega si naslednjič kupi EV. Ohlajen avto prija, še večji as v rokavu pa je pozimi, ko ga odtajaš in ne rabiš praskati šip "sredi noči" in pri "nevemkakem" minusu zunaj.
Ja sem mel pred več kot 20 leti Webasto na pvi 6-ki. Sem živel takrat v nekih vukojebcih relativno visoko pa je kar prav prišlo. Zuni -20°C, avto pa pri vžigu na delovni temperaturi.Milina.
Sam poleti lako vžgal tudi ventilacijo, žal pa ne klime. Ampak to je bilo nepomembno, ker na prvih dveh generacijah se je dalo s klljučem spustit šipe. Tako, da ni bilo prvega šoka, klima je pa itak zaghrabila v 10 sekundah.
Ta star Močnik je mislil, da je džek in da se mu ni treba dogovarjat o ceni rabljenega. Pa sem mu hitr povedal, da sem jaz tisti z denarjem, pol je pa še 2 leti prodajl tisto 6-ko na koncu za točno tolk denarja kot sem mu pondil.
Samozavest je včasih res psica.
Mal več skromnosti in spoštovanja do kupcev jim/mu ne bi škodilo.
Hehe, samo da bo Holob jebal Alexa pa še kakšnega haterja, bo spremenil trošarine in bo razlika v ceni manjša, čez 14 dni bo pa vrnu nazaj pa bo spet cena podobna, ker se bo pa cena goriva znižala. Tale Holob je prefrigan pa zelo rad desne zajebava.
@Alex pa sej, a sem kej zgrešil... vse sem napisal kako se bo zgodilo, čez 14 dni pa nazaj. To vse skupi je zapozneli reflex napada na Iran.
Seveda so lahko, tudi z nižjo nosilnostjo. Pravim samo, da so 101 in več vse z ojačano bočnico. Se pravi, ko si dal podatek 104 teh gum ne moreš dobiti z mehkimi boki, ker višja nosilnost in mehki boki pač ne gredo skupaj. Sej poraja se vprašanje, če bi imel XL gume, če bi sploh tako grdo zluknjal gumo. Po moje jo sploh ne bi. Najbolj neustrezna je mehka bočnica na masivnem avtu, ki kar kliče k defektu, sam, da jo malo narobe pogledaš. Je pa pol drug minus... gume XL so pač trše in bolj neudobne, ampak še vedno ne tako hudo kot Runflat gume.
Sej je napisal, da mu je desna stran možganov zaribala pol je pa posledica to, da vidi cene čez mejo nižje, čeprav dejansko niso - sam dost moraš sovražit holoba pa ti rata... ampak kakorkoli že pustmo stat do torka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma to pa nisem pričakoval od Japoncev, da takole ležejo in manipulirajo ter opravičujejo svoje napake.
Vse ostale znamke se spet vračajo na več fizičnih gumbov edin Mazdini kupci smo po mnenju japoncev pač neke vrste debili al kako?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani