Skoči na vsebino
Letne gume 2010
Napisano

Pozna kdo koga ki so ga policaji zarad tega ker je imel drug hitrostni razred(vi?ji) kot je predpisan? ?zmeden?

Ponavadi so tako homologirani vsi hitrostni razredi navzgor od najni?jega dovoljenega za tisto vozilo.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2010
Napisano

Ja, js bi mela najraj? GY F1 samo gre prehitr po njej :(

Tako da, ?e ve?, da je F1 okol 100?....

Ko se bo? odlo?ila za model, me lahko pokli?e? (mislim da ima? telefonsko). Imam enega, ki rihta gume. Ceneje seveda :bravo:

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ?e, samo pa "bencin" "hladi" zgorevalni prostor in bat, zato pa bencinski turbaki vsi malenkost ve? pokurijo kot isti motor brez turbine.

?e bencinsk turbak dobi premalo bencina se za?ne veselica z imenum luknje v batih.

?e sem prav razumel, bi potem turbaki teoreti?no pokurili isto kot pa ne-turbaki, ?e bi le-ti imeli druga?e re?eno hlajenje cilindra?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano

Saj vem da ko prodaja?, se ti zdi da daje? avto prepoceni (sem sam pred kratkim spoznal to). Vendar mislim, da je cena 3500 malo mo?na. Tukaj je ena podobna in vidi? koliko ima postavljeno ceno. Vpra?anje je pa potem za koliko se pa dejansko avto proda.

Jaz sem imel to sre?o, da sem imel toliko denarja da sem lahko kupil to 6-ko, ki jo vozim sedaj. 323F-ko pa sem lahko prodajal po pameti. Sicer sem res ?akal 3 mesece na kupca, vendar je pa prvi ki jo pri?el gledat tudi odpeljal.

?e pa misli? prodati avto prej preden bo? kupoval drugega, je pa ponavadi ?isto druga?na zgodba.

Tak?no je vsaj moje mi?lenje. Verjetno ?e bo pa kdo drug povedal svoje.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prodaja mazde in nakup novega avta!
Napisano

ja najraje bi vzel almero ?eprav fotr navija za primero=) pomoje zaradi tega ker jo ima on sam :D ja vzel ono z le?mi ker pol bi notr dal xenon kit :bravo: sicer pa mojo mazdo morda prodam za 3500 ?eprav mo?no dvomim :(

Kateri letnik je tvoja Mazda?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

VSI bencinarji M6 im M3 imajo ketno.

:bravo: Hvala bogu, da so "zopet" za?eli vgrajevati verigo.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

Mogo?e bom pa res kaj v tej smeri razmislil. Kje lahko najdem kaj ve? info o tem? Cene pa to?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

Moje povpre?je je nekje med 30k in 40k. Tak da na bencinskih me imajo radi :blush:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde
Napisano

Potem imam js celih 0.3l ve?jo povpre?no od tvoje najvi?je porabe, pa je kar nekaj ccm ve?.

Pa? da je nepremi?nina sem napisal iz svojih izku?enj, to je ravno dost da se normalno pelje?, za kako pospe?evanje in prehitevanje pa manjka pod pokrovom, pa tudi ?e se pomatra? sicer gre, samo gre pa tudi poraba takoj na 9-10 l/100km <_< , je pa en plus, registracija je ?e ugodna razred do 100 kW. :danzoman:

Ta poraba, o kateri govori?, je z LPG-jem ali brez?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde
Napisano

Nepremi?nina.

No ja, ni glih formula, sam neprimi?nina pa tudi ni :glare: V glavnem, jaz imam dosti kombinirane porabe in se mi gliblje okrog 8l +- 0,2l.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ravno se "pogajam".. finta pa je, da mu ne morem starih nazaj poslat - in se niti ne spla?a.. mogo?e bo poslal nova rezila pravih mer - ?e ?akam kaj se bmo zmenli :/

Super, javi ko bo kaj novega :bravo:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

@x-layer -> mal mi je dale? do SLO.Bistrice prit gledat pa tud 220k km....sej vem da je Mazda samo vseeno :blink: . Je pa avto res fensi na fotkah...podalj?ke si sam gor dal?

Ne razumi me narobe, jaz ni? ne silim ali karkoli. Kilometri so ?al tak?ni ja, kaj ?em - sem hodil v slu?bo v Maribor in na faks v Ljubljano/Kranj - pa se jih je hitro nabralo :P Avto sem pa tak?en ?e kupil, sam sem potem samo dokupil 15" alu plati??a.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Da se pridruzim valu modrosti, ki se nahaja na temu forumu. :)

Jaz sem tudi gledal zgoraj omenjeno belo 323-ko. Ohranjena je kar dobro - en koscek rje (recimo 2 cm) sem videl pri voznikovih vratih, pa se par pikic (do nekaj mm velike) znotraj zadnjega blatnika, povsem na koncu pobarvanega pleha. Nimam pa obcutka, ali je to malo ali veliko. Sam sicer predvidevam da je to dobro za 10 let star avto, ampak morda se motim? Komentar?

Pri voznji me je malcek zmotil hecen obcutek, ko recimo pri 90 v cetrti prestavi pohodis plin, najprej mal cukne, kot da bi jo malo zamorilo, potem pa sele potegne. Ali je to normalno ker je pac svoh masina (ki res ne gre prav zlo hitro), ali je znak cesa bolj zlobnega? Mozno je tudi, da je bil avto se nekoliko hladen - kazalec za temperaturo je prilezel nekako na polovico med min in max lego, ne vem pa kje se ustavi obi?ajno, ko je optimalno ogret?

V vsakem primeru bom preden karkoli kupim probal se kaksno 1.5.

Tisto zgoraj prodajam jaz, tako da se bom oglasil tule zraven. Na polovici med min in max je normalna delovna temperatura za ta avto. Kar se pa cukanja ti?e, sem jaz imel podoben primer in sem imel fu? merilec pretoka zraka. Upam da sem tole pravilno napisal. Cena tega je nekje okrog 120-150?, ?e se ne motim.

Samo za potrditev moje domneve, pa bi moral avto priklopiti na tester.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sej zdej imajo traktorji ?e avtomatske menjalnike, nekateri letijo kot pri norcih, klimo ma ?e skoraj vsak konkreten traktor.

Jah, samo pol ma tudi konkretno ceno <_<

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 bencinar
Napisano

Joj Iwar, sej ?e ne bi vedel, da ne pije? bi te ?e obto?il, da si se ga na?rl pa zato nisi razmislil predno si napisal :hohoho::jezicek:

0,605? je cena litra kurilca ali cvi?ka po doma?e

Ja pa slu?ajno tudi avtoplina :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Ti ?e ne ve? ?

?al ?e ne :blush: Vidim pa da bom res enkrat moral priti na kak?en meet, ker ste sami tapravi tule na tem forumu.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Pol je pa res serijska napaka, in je na?a defektna vajini pa normalni. :ne vem:

Hehe, ma ne more? bit tak nor no :bravo:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Trenutno vozim 323F 1.5 16v 89KM! Kar se "nepremi?nine" ti?e, se je treba zavedat, kok ma dejansko prostornine in konju?nice in mislim, da avto tut v skladu s tem poka?e stanje na cesti, tko da za ?pure po cest vle? vsekakor to ni primeren stroj.

Se pa da z njim ?ist normalno vozit (pospe?ek 0 do 100 mislim da ima nekih 11s, kon?na brzina dobrih 180 kmh po ?tevcu), poraba tam nekje dobrih 7 litrov! :danzoman:

Do mesec dni nazaj sem vozil tegale: Mazda 323 BJ

Avto gre solidno, vendar pod 3k obratov je skorajda mrtev. Krivuljo navora je imela moja prej?nja 323, ki je bila 1.3, dosti bolj konstantno.

Kar se pa same porabe ti?e je pa tako, da jaz osebno nisem pri?el pod 7,6l celotno povpre?je gledano. Poraba.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 bencinar
Napisano

Sicer ?e nisem vozil nove M6 dizl, ampak kar se 2.0 bencinarjev ti?e pa osebno mislim da je bila stara M6 malo posko?nej?a. Te nove M6 pa v tandenci dose?i ?im ni?jo porabo, skoraj dajejo ob?utek kot da nekaj zavira pospe?evanje :angry2:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Lep pozdrav!

Jast mam mazdo 323f BJ 1.8 16V! Lahko ti povem da sem zelo zadovoljen z bencinarjem! edina kar sem menjal je bil oljni nosilec motorja(225?) in povezava stabilizatorja(50?)! ?e to naj ti povem da ti bo garant v prtlja?niku se nabirala voda(pri gumi)! poraba pa je okrog 8l! sicer ma moja 115KM in ima ?e kar velike pospe?ke! ampak ti kupuje? pa 1.5! pa? sem ti hotel samo moje mnenje dati glede bencinarja! Vglavnem upam da se bo? pametno odlo?il!

LP rok

Sam ?e imam namre? doma eno BJ, ki jo prodajam, in me zanima kje se garant nabira voda v pritlja?niku? Ker meni se namre? ne.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.