Ne mi zdej jamrat, da ni bencinarjev, a sam sem ga prodajal točno 6 mesecev, poklicala pa sta me dva, eden iz firbca, drugi pa ga je kupil.
dne 12. 8. 2025 ob 14:38 je SeekK napisal:
Moja 6ka 194 konjska 2018 letnik je danes šla dalje.
Kontaktiral me je po dveh dneh od objave oglasa en s Hrvaške, nisem najprej ga čist resno jemal, ampak je hotel vedno več informacij in se tud naročil pri avtohiši za pregled. Vmes sva sicer oba imela dopuste, pa je potem se zavleklo vse to za kake 3 tedne. Ceno sem nastavil na 19700, na koncu je šla za 19500.
Vmes sem imel še dva druga, ki sta se zanimala, samo sem povedal da imam že s tem zmenjeno za ogled in ni šlo dalje..
Bolj mešani občutki sicer, ga bom kar pogrešal.
Kupec mi je rekel, da jih ni lahko dobit, da jih je malo. Bi rekel da tudi kupcev ni tako veliko, potem se pa nekako poveže..
Jaz sem testiral oba, kupil pa nobenega. Dizel se po mojem mnenju lepše vozi, samo jaz si ga glede na mazdino zgodovino ne bi upal kupiti. Tako kot je napisal @NevLado pa je 2.5l preverjena zadeva.
Obvezno pojdi na testno vožnjo, meni je bil voznikov sedež pretrd, kar je bil eden izmed razlogov, da ga nisem kupil.
Dej ne nakladej, dino, ga je povozil s 14 let staro tehnologijo, ti pa še kr živiš v svojih svetih prepričanjih. Veš kaj ni pošteno od tebe, da mimoidoči morebitni kupci, ki pregledujejo forum, ne dobijo realnih informacij, ko se odločajo za nakup novega vozila, zaradi tvojega trolanja.
X motor je pač zgodovina in moral se boš sprijazniti s tem. Ne rečem da je slab motor, je pa v večini parametrov korak za g140, pa če ti to sprejmeš ali ne.
Spomnim se ko je prišla CX30 na naše ceste. Meni je bila grda zaradi plastičnih obrob. No danes mi je tudi zaradi oblog všeč, z leti se okus spreminja.
Ma ni ga čez lepo uglajeno vožnjo v nizkih obratih, ki itak predstavlja v večini primerov 90% vožnje, tako da tistih par pospeševanj s 4k plus obrati tega ne odtehta.
Na aliexpressu dobiš vse led žarnice za notranjost v kompletu. Kar se tice dnevnih sem jih jaz za CX30 vzel od tega proizvajalca https://www.ledperf.eu/#auto
2. Mogoče se motim in sem preveč pikolovski, ampak opažam malce glasnejše brnenje ob vžigu. Tega pri testnih avtih, kolikor se spomnem, ni bilo.
To je klasika pri mazdi, prvih 5-15 sek nabije obrate, da se delovna temperatura dvigne, nato jih spusti. Ta čas je malo bolj glasen in je priporočeno počakati da izvede ta proces, nato pa spelješ.
Ker del ti ni jasen? Kdo je rekel, da ob 150 km/h pije 6,3l? Govorimo o relacijski vožnji 160 km AC hitrost med 130 in 150 km/h, pomeni, da ne voziš neprestano 150 km/h, razumeš? No potem pa imamo še regionalko cca. 70 km, vožnja 50-100 km/h.
Računalnik to lepo vse izračuna in ti na koncu napiše 6,3l. A bo sedaj dovolj podrobno za razumeti?
Danes mi je moja dala še en fur in sem šel z njim v službo, Kranj - Domžale, poraba 5,2l.
Danes smo šli s CX 30 iz Kranja v Sevnico in nazaj po AC in regionalki. V vozilu 4 osebe, po AC 130-150 km/h. Poraba na koncu 6,3l z dinotom. Avto ima sedaj 2k prevoženih, tako da računam v prihodnje še kak deci manj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Samo uradni pospeški g140, 9.7 sek niso pravi, na testu je bilo 8,1 sek.
Popravljeno od ignacijPovezava za deljenje
Deli na druge strani