Skoči na vsebino
mazda 323
Napisano

@x-layer -> mal mi je dale? do SLO.Bistrice prit gledat pa tud 220k km....sej vem da je Mazda samo vseeno :blink: . Je pa avto res fensi na fotkah...podalj?ke si sam gor dal?

Ne razumi me narobe, jaz ni? ne silim ali karkoli. Kilometri so ?al tak?ni ja, kaj ?em - sem hodil v slu?bo v Maribor in na faks v Ljubljano/Kranj - pa se jih je hitro nabralo :P Avto sem pa tak?en ?e kupil, sam sem potem samo dokupil 15" alu plati??a.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Da se pridruzim valu modrosti, ki se nahaja na temu forumu. :)

Jaz sem tudi gledal zgoraj omenjeno belo 323-ko. Ohranjena je kar dobro - en koscek rje (recimo 2 cm) sem videl pri voznikovih vratih, pa se par pikic (do nekaj mm velike) znotraj zadnjega blatnika, povsem na koncu pobarvanega pleha. Nimam pa obcutka, ali je to malo ali veliko. Sam sicer predvidevam da je to dobro za 10 let star avto, ampak morda se motim? Komentar?

Pri voznji me je malcek zmotil hecen obcutek, ko recimo pri 90 v cetrti prestavi pohodis plin, najprej mal cukne, kot da bi jo malo zamorilo, potem pa sele potegne. Ali je to normalno ker je pac svoh masina (ki res ne gre prav zlo hitro), ali je znak cesa bolj zlobnega? Mozno je tudi, da je bil avto se nekoliko hladen - kazalec za temperaturo je prilezel nekako na polovico med min in max lego, ne vem pa kje se ustavi obi?ajno, ko je optimalno ogret?

V vsakem primeru bom preden karkoli kupim probal se kaksno 1.5.

Tisto zgoraj prodajam jaz, tako da se bom oglasil tule zraven. Na polovici med min in max je normalna delovna temperatura za ta avto. Kar se pa cukanja ti?e, sem jaz imel podoben primer in sem imel fu? merilec pretoka zraka. Upam da sem tole pravilno napisal. Cena tega je nekje okrog 120-150?, ?e se ne motim.

Samo za potrditev moje domneve, pa bi moral avto priklopiti na tester.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sej zdej imajo traktorji ?e avtomatske menjalnike, nekateri letijo kot pri norcih, klimo ma ?e skoraj vsak konkreten traktor.

Jah, samo pol ma tudi konkretno ceno <_<

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 bencinar
Napisano

Joj Iwar, sej ?e ne bi vedel, da ne pije? bi te ?e obto?il, da si se ga na?rl pa zato nisi razmislil predno si napisal :hohoho::jezicek:

0,605? je cena litra kurilca ali cvi?ka po doma?e

Ja pa slu?ajno tudi avtoplina :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Ti ?e ne ve? ?

?al ?e ne :blush: Vidim pa da bom res enkrat moral priti na kak?en meet, ker ste sami tapravi tule na tem forumu.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Pol je pa res serijska napaka, in je na?a defektna vajini pa normalni. :ne vem:

Hehe, ma ne more? bit tak nor no :bravo:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Trenutno vozim 323F 1.5 16v 89KM! Kar se "nepremi?nine" ti?e, se je treba zavedat, kok ma dejansko prostornine in konju?nice in mislim, da avto tut v skladu s tem poka?e stanje na cesti, tko da za ?pure po cest vle? vsekakor to ni primeren stroj.

Se pa da z njim ?ist normalno vozit (pospe?ek 0 do 100 mislim da ima nekih 11s, kon?na brzina dobrih 180 kmh po ?tevcu), poraba tam nekje dobrih 7 litrov! :danzoman:

Do mesec dni nazaj sem vozil tegale: Mazda 323 BJ

Avto gre solidno, vendar pod 3k obratov je skorajda mrtev. Krivuljo navora je imela moja prej?nja 323, ki je bila 1.3, dosti bolj konstantno.

Kar se pa same porabe ti?e je pa tako, da jaz osebno nisem pri?el pod 7,6l celotno povpre?je gledano. Poraba.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 bencinar
Napisano

Sicer ?e nisem vozil nove M6 dizl, ampak kar se 2.0 bencinarjev ti?e pa osebno mislim da je bila stara M6 malo posko?nej?a. Te nove M6 pa v tandenci dose?i ?im ni?jo porabo, skoraj dajejo ob?utek kot da nekaj zavira pospe?evanje :angry2:

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323
Napisano

Lep pozdrav!

Jast mam mazdo 323f BJ 1.8 16V! Lahko ti povem da sem zelo zadovoljen z bencinarjem! edina kar sem menjal je bil oljni nosilec motorja(225?) in povezava stabilizatorja(50?)! ?e to naj ti povem da ti bo garant v prtlja?niku se nabirala voda(pri gumi)! poraba pa je okrog 8l! sicer ma moja 115KM in ima ?e kar velike pospe?ke! ampak ti kupuje? pa 1.5! pa? sem ti hotel samo moje mnenje dati glede bencinarja! Vglavnem upam da se bo? pametno odlo?il!

LP rok

Sam ?e imam namre? doma eno BJ, ki jo prodajam, in me zanima kje se garant nabira voda v pritlja?niku? Ker meni se namre? ne.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korito prtlja?nika mazda 6
Napisano

Glih zdaj imam nagledanega enega na e-bayu. Tule je link. ?e bi se nas ve? odlo?lo za nakup, bi mogo?e lahko kaj zglihali ceno.

Trenutna cena je 40? + 12? po?tnine + 2? po?tnine za vsak naslednji nakup.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 osvetlitev kabine
Napisano

Kar se razdiranja ti?e, poi??i pod DIY Workshop manual za Mazdo 6. Ledike ti pa priporo?am od taubeka ;) Mislim da so za osvetlitev kabine enake ?arnice kot pa za pozicijske lu?i.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin N?vi 255T
Napisano

Nekaj sem pobrskal in pi?e da bi naj Garmin XT deloval tudi na Windows CE. Odvisno od verzije, pa malo bi se bilo treba poigrat.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin N?vi 255T
Napisano

Povej kak?en operacijski sistem je gor? Windows Mobile? Windows CE? Ali kaj drugega?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Garmin N?vi 255T
Napisano

boss a mas idejo zakaj z oplom moram dat garmina ven (dobesedno ga drzim z odprtim oknom ven dokler se najde satelit) pri golfu pa ni treba?

opel ma cist temne sipe ampak samo zadaj...a je tud karoserija cist zanic al kaj je?

Glede satelitov je takole. ?e so stekla a-termi?na ali kako se temu re?e so te?ave pri zaznavanju satelitov. Prav tako pa sem nekje zasledil, da je v?asih te?ava tudi naklon vetrobranskega stekla.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pomanjklivosti mazde 6 sw
Napisano

Ja bom moral, ker prej nevem ?e bom kje denar dobil ;) Mogo?e ?e bo kak?en loto vletel ali pa kak?na nepri?akovana finan?na injekcija :D

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja za prodajalca je res slabo, sploh ?e prodaja? sam. Vpra?al sem zato, ker imam dolgoro?ni plan, da ?ez 4 leta zamenjam mojo 323f z novo 6 karavan. Nekak sem ra?unal da bo v 4 letih izgubil avto polovico cene, tak da je moj plan na?parat nekak 15k ?.

Hvala za informacije.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko zaupate kolko je okvirna cena za toliko stare karavane... Tolko da vem, koliko bo pribli?no padla cena novi 6 ko bo pribli?no toliko stara :P

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.