Kar se razdiranja ti?e, poi??i pod DIY Workshop manual za Mazdo 6. Ledike ti pa priporo?am od taubeka Mislim da so za osvetlitev kabine enake ?arnice kot pa za pozicijske lu?i.
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
boss a mas idejo zakaj z oplom moram dat garmina ven (dobesedno ga drzim z odprtim oknom ven dokler se najde satelit) pri golfu pa ni treba?
opel ma cist temne sipe ampak samo zadaj...a je tud karoserija cist zanic al kaj je?
Glede satelitov je takole. ?e so stekla a-termi?na ali kako se temu re?e so te?ave pri zaznavanju satelitov. Prav tako pa sem nekje zasledil, da je v?asih te?ava tudi naklon vetrobranskega stekla.
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Ja za prodajalca je res slabo, sploh ?e prodaja? sam. Vpra?al sem zato, ker imam dolgoro?ni plan, da ?ez 4 leta zamenjam mojo 323f z novo 6 karavan. Nekak sem ra?unal da bo v 4 letih izgubil avto polovico cene, tak da je moj plan na?parat nekak 15k ?.
Hvala za informacije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glih zdaj imam nagledanega enega na e-bayu. Tule je link. ?e bi se nas ve? odlo?lo za nakup, bi mogo?e lahko kaj zglihali ceno.
Trenutna cena je 40? + 12? po?tnine + 2? po?tnine za vsak naslednji nakup.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani