Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je 50keda napisal:

Poglej kaj se zadnje čase še riše na cestišče, dele vozišča za kolesarje...

Po novem v Portorožu:

image.jpeg

Že tako ozka cesta, en pas namenjen parkiranju, drugi vožnji, vmes pa kolesarska. Avto te z veliko previdnosti še prehiti, avtobus nikakor, parkirani avto te pa z odprtimi vrati tudi doseže.

Scenarij: voznik parkiranega avta odpre vrata, ti s kolesom instiktivno zaviješ levo, avto na levi pa vate. 

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka za mazda cx30
Napisano (urejeno)

Mazde CX-30 ne moreš kupiti s kljuko gor. To ne obstaja. To je dodatna oprema. Zato se dodatno vpisuje v homologacijski karton, ki gre na strošek kupca.

Proizvajalec kljuke ni Mazda.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Večina vozi skiro off/on. Stisne gas do kraja, da doseže tisto "zen" stanje (uau, kako šiba), ne pomisli, da bi lahko vozil tudi z gasom nekje vmes. Valjda, ko ga preseneti ovira, preden preklopi iz "zen" na "normal" je že po tleh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 54 minutami je Slivka napisal:

To se bere kot da si ti delal vozniški izpit na 22,5" gumah in kot da še vedno voziš kaj takega vsakodnevno za v službo in trgovino...

Lahko ti bereš kot ti paše, ampak pri večini njihovih avtov so kolesa premajhna glede na karoserijo in izpadejo smešno.

Izpit sem delal na Zastavi 750 in tam so bila kolesa začuda primerne velikosti glede na karoserijo. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 46 minutami je GregorV napisal:

Je na uvajanju.

Ko prevoziš 2000 km, jo moraš vsaj 1x na teden naterat do limiterja. Če ne bo lena. 😄

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Še lepše pa je, ko ga žgeš

Baje, da lastniki rdečih avtov radi žgejo svoje makine. 😁

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Za merjenje porabe se mora avto tudi premikat - delat razdaljo. Če tega v formuli ni, je poraba višja. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Pri meni odklepanje deluje vedno, zaklepanje pa včasih ne. Vedno se ozrem, da pogledam, če so ogledala skupaj, za vsak slučaj, če ne, zaklenem na gumb na daljincu. Govorim za keyless.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Danes sem videl v Luciji na polnilnici Mazdo MX-3, ki jo je očitno nekdo predelal na elektriko - goriška tablica. Žal sem peljal mimo in mi ni uspelo slikat. Zanimivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 23 urami je Bini napisal:

Tako sem jaz naredil in potem sem imel na izbiro vse živo samo slovenščine ne.... 🥴🫣

Po mojem je boljše, da ostaneš na Slovaščini, kot pa bereš te nebuloze:

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Tale je Smart Edition - ima 1 konj več.😁

Upam, da bodo naredili tudi kakšno brutalno verzijo, kot je bila Mazda3 v GT sport.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.