Ja, takšnega imam tudi jaz, ampak sem opazil, da po nekaj nanosih ostane na gumi sloj, zaradi katerega zgleda, kot da je guma razpokana. Je pa bolj obstojen kot pena. Ampak sem se prav zaradi izgleda vrnil nazaj na peno.
3/4 tukej z CX-30 vozi pod štantgasom, pospešuje kot polž in se vozi do max 150, da se lahko potem kurčite kako mate tok nizko porabo da kr bencin nazaj teče... dvomim da se bodo tiste stotinke poznale, se bo pa verjetno poznal navor v nižjih obratih ki je višji za 1/4
Ko sedi zraven žena, je poraba zelo ugodna, ko se vozim sam, pa je nesramno visoka. (X motor)...
Vabljeni poleti v mondeni balkanski Portorož, poslušat balkansko muziko. Turistom verjetno ni nič jasno. Včasih so igrali bendi po terasah svetovne uspešnice, zdaj pa... ah, škoda tipkanja. 🤑
Potem moram pa menjat še roke, ker te očitno trgajo volan...
Potenje rok zna biti resna težava. Pot vsebuje različne soli in aminokisline, ki povzročajo razpadanje usnja. Nekateri npr. primejo revijo v roke in praktično v trenutku stopijo tisk na mestu, kjer držijo s prsti.
Rešitev? Vozniške rokavice (za avto, ne za revije). 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja teorija je bila, da se ta premaz sicer sčasoma spere/posuši, kot se pena, ampak je očitno bolj vzdržjiv. Ja, nič, eno delo več. 😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani