Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Tole ratuje sumljivo - sploh glede na to da so te testerje dobavljali mladci, ki so znani po kokainskih zabavah. Da niso slučajno kaj zamešali pri dobavi v Slovenijo? Glede na to kolk se ljudje grebete za to testiranje bo treba še en test narest in sicer takega na prepovedane substance. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda H-RV 2022
Napisano

Ampak pri SUV-ih je zdaj taka nora konkurenca, da oblikovalci hitijo na vse pretege "izumljat" nekaj novega. Čedalje več bo takih nenavadnih oblik vse v smislu povečat prodajo, ampak po 4 letih bodo obvezno morali menjati model. Mazda 6 gre v 10 leto, ko je razen mal FL updejta oblikovno skoraj enaka.

Sicer je pa to tud logično saj na EU trgu skoraj nima konkurence, ker od Japoncev v tem segmentu ima le Toyota Camrya, ki pa nekako ni po okusu evropskih kupcev.

Od Evropskih pa je v tej kategoriji s seveda normalno ceno le

Renault Talisman - moraš biti oreng Reanult fan

Peugeot 508 - lep ampak po drugi strani pa preveč ekstravaganten

Vw- Passat (dolgočasen) / Arteon - lep ampak znotraj spet samo Passat in to za precej višjo ceno

Škoda Superb - odličen, ampak rabi pranovo

Opel Insignia - korak nazaj v oblikovanju napram prejšnjemu modelu

Ford Mondeo - tega kmalu nae bo več na trgu

in to je to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Honda H-RV 2022
Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Uf... meni je pa totalno nikakav. Rižota z mesom. 

Še posebej spredaj je kr neki. 😬

Moraš gledat s SUV očmi - tole je odmik od copy paste in je nekaj drugačnega. SE pa seveda postavi vprašanje kako se bo ta oblika "starala". Po moje ne preveč dobro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
pred 2 urama je gregc88 napisal:

prmer me puste, nimam se cajta še z vm ukvarjat rajš križanke rešujem, lp 

IMG_20210218_183945.jpg

Ampak sorry, tole ti bolj za en kurc rešuješ... Spodnji odsek žrela je golt in ne grlo. 🤪

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

@Nejc1986 CRV in HRV sta grša kot Dacia. Rav 4 pa tud ni bohvedikaj,

Ampak pazi zdej to mene experta, k sploh nikol nisem imel Golfa. Tisto v križanki je celo 7. generacije pred faceliftom.

Sem pa verjetno eden redkih, ki si nisem lastil Golfa pa sem peljal vse generacije vključno s prdzadnjo FL in celo električno različico, razen zadnje osme. In to ne samo okol bloka ampak vsaj par 1000km tudi do 30.000 in več službeno. Zdaj sem pač na Passatu in se bom prijavil na kako testno vožnjo, da sprobam še zadnjo. Čist iz firbca, ker če si vozil vse je vsaj treba preverit a je kej različna od zadnjih dveh generacij.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Aha, zato sm jo jaz vedno imel v predalčku in tudi tistega plastičnega nosilca nisem nikoli limal na steklo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano
pred 4 urami je Nejc1986 napisal:

Meni golf preprosto ni všeč. V tem rangu mazda 3 (v novi generaciji obvezno 4vratna), civic (noro mi je všeč), za dober price/performance pa megane... Všečna sta mi je bila prejšnja corolla in auris,predvsem ker so dolgo časa vztrajali pri atmosfercih. 

Ampak, kolk smo si res različni...

Golf je tradicionalno oblikovan ni ne grd ne lep, pač neko srednje povprečje. Če človek nima domišljije al pa se mu preprosto ne ljubi izbirat je to idealna zadeva.

Civic je pa za moje pojme vsaj v zadnjih generacijah ena navadna rižota s čist preveč vijugami, razgibanostjo, da ne veš al je pač en dislektik oblikoval al je avto dejansko razbit. Pa to je tudi pri ostalih Hondah - njihovi SUV-i so sploh oblikovne pokveke. Še Toyota je Hondo po oblikovanjih prehitela in je v zadnji generaciji spet začela delat privlačne avte tud za oči.

Mazda 3 je pa oblikovno minimalistično všečno oblikovana. Brez oblikovne navlake in čisto primerna za antiricer-je. Poleg tega pa še zdaleč ne dolgočasno. Pa to si nisem sam zmislil, v vseh reviewih recimo razlagajo, kako je šestka brezkončno privlačna in da sploh oblikovno ni ostarela, kljub skoraj 9 leti, ko je na trgu. Male FL izboljšave in to je to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kondenz v LED lučeh
Napisano

Mogoče pa je res problem pri tistih avtijh, kjer pride do sprememb temperature. Recimo garaža pa ven na mraz pa spet garaža ipd.

Kot sem napisal, pr men je avto skos zuni pod milim nebom, tko da nanj pada od snega, dežja, sije sonce piha veter pa pri zadnjih štirih avtih nisem imel težav z rosenjem. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano
pred 11 minutami je Shrek napisal:

Al pa z vbodno žagico... 😂🤣😄

No pol je fleksarca boljš. Kr padeš skos in si hitrejši kot Bini.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Trojka je za potovanja bolj namenjena dvema odraslima in dvema otrokoma zadaj. Sepravi bolj za pare in družine z manjšimi otroki. Za to, da se peljejo 4 odrasli bo treba kar 6-ko vzet, še bolje pa limuzino saj ima na zadnjih sedežih še za nekaj centimetrov več placa kot karavanka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Mogoče pa res nimam pravega orodja, ampak glede na to, da grejo po vsej verjetnosti samo še dol čez slabo leto se tud ne bom sekiral, če porabim 5 ali 10 min.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.